Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pikafreesausta ja pikahemmottelua

Yksi ihana tapa piristää oloaan ja freesata ulkoasuaan on ostaa uusi huulikiilto. Sitä ei tarvitse sovittaa, sitä ostaessa ei tarvitse hikoilla ja sen voi vaan poimia mukaansa telineestä nopeasti. Kuulostaa optimaaliselta mieltä piristävältä helleshoppailulta!
Hyvät ja edulliset huulikiillot ovatkin siksi yksi parhaista terapeuttisista asioista, joita tiedän, joten tänään haluaisin antaa erityismaininnan Lumenen uudistuneille Wild Rose -huulikiilloille.
Huulikiiltoja on kahta laatua: sinikorkkisia creme-kiiltoja ja metallikorkkisia pearl-kiiltoja. Sain itse blogin kautta kokeiltavakseni yhden molempia ja tykästyin kiiltojen laatuun kovasti. Olen ennenkin ollut Lumenen huulikiiltojen fani, joten en varsinaisesti yllättynyt siitä, että pidin näistä nytkin. Minusta Lumene on aina osannut tehdä hyviä huulikiiltoja (mitä en voi merkin ripsiväreistä sanoa…).
Lähes täysin tahmaamattomissa huulikiilloissa on minun makuuni juuri täydellinen koostumus, sillä se ei ole liian ohuen balmimainen, muttei kuitenkaan varsinaisesti tahmainenkaan. Kiillot pysyvät huulilla hyvin ja ne on helppo levittää huulille pitkähköllä ja litteähköllä applikaattorilla. Kiilloissa on kevyen marjaisa tuoksu, josta oma nenäni pitää kovasti.
  
Lupauksensa mukaisesti ne antavat huulille kaunista kiiltoa ja tuntuvat niillä kevyiltä.
Itse olen enemmän shimmeristen kiiltojen ystävä ehkä kaiken kaikkiaan, mutta on mukavaa, että myös shimmerittömiä creme-kiiltoja on tuotu valikoimiin.
Creme-kiilloista sain itse kokeiltavakseni sävyn 2 Kesä. Tämä on nätti nudesävy, joka taittaa kevyesti vaaleanpunaiseen pysyen silti melko vaaleana ja värittömänä. Kiilto pysyy melko hyvin paikallaan, joskin sen kanssa tulee tietysti esiin pienissä määrin se cremenudejen huulimeikkien ongelma: pigmentit pakkautuvat väkisinkin hieman huulien uurteisiin.
Kauempaa katsottuna mitään ongelmaa ei kuitenkaan ole ja kiilto on nimensä mukaisesti loistava kevyt kesäkiilto, joka sopii moneen lookkiin.
Toinen kokeilemani kiilto oli shimmerisempi purkkapinkki sävy 25 Marjat. Sävy oli todella herkullinen ja nimensä mukaiseti marjaisan raikas, mutta ehkä hieman liian sininen minun makuuni ja koin sen siksi tekevän hampaistanikin jopa hieman kellertävät.
Sävy oli kuitenkin ehdottomasti mukavan raikas ja toi heti kasvoille väriä. Tätä huuliin, aurinkolasit silmille ja wow!
(Kuvien taustalla voitte muuten ihailla opiskelijasoluni keittiötä. Tänä kesänä se on pääsääntöisesti ollut ainoa huone, jossa on valoa kunnollisiin kuviin, minkä vuoksi nämä harvat ja vähäiset selfieni on kuvattu keittiön romppeet taustalla riehuen.)
Nämä kaksi kokeilemaani huulikiiltosävyä eivät itsessään oleet minusta niitä valikoimien parhaita, mutta valikoimista löytyvien kahdeksan creme-sävyn ja kahdeksan pearl-sävyn joukosta on kyllä tullut töissä bongailtua montakin sellaista ihanuutta, jotka olisin kovasti halunnut itselleni kotiuttaa.
Huulikiilloilla on hintaa n. 10,90 euroa.
Oletteko te jo kokeilleet Lumenen uudistuneita Wild Rose -huulikiiltoja?

Kommentit (20)

 1. Anonyymi

  Nyt minäkin virkoan aktiivisesta mutta hiljaisesta lukijasta kommentoimaan: Oletpas kaunis! Minun silmääni tuollainen vaaleampi hiusväri sopii sulle hyvin, raikastaa koko kasvot 🙂

  • virve

   Kiitos! Minustakin tuntuu nyt paljon freesimmältä tässä vaaleammassa värissä, vaikka aluksi mietinkin kovasti, että olisiko se tumma vaan mukavan turvallinen. 🙂

 2. Haveaniceday1

  Minäkin olen aina tykännyt Lumenen kiilloista, mutta ripsivärit ovat surkeita. Niillä ei saa väriä tai pituutta sitten millään.

  • virve

   inäkään en ole merkin ripsivärien fani, sillä en ole saanut niillä koskaan tarpeeksi tuuheutta. :/

 3. Anna

  Tukka näyttää tosi kivalta!

  • virve

   Kiitos! 🙂

 4. Anonyymi

  Tuo vaaleanruskea/vaalea-beige hiusväri sopii sulle ihanasti 🙂 Odottelen postausta hiuksista. Ja myös tietoa siitä, mitä värejä/väriä hiuksissasi on käytetty :). Sopii ihoosi hyvin tuo vaaleampi väri, tosin tummempi Lumikki-look oli myös viehättävä.

  • virve

   Kiitos, hiuspostausta väkerryksen alla! 🙂

 5. Emilia

  Henkäisin ääneen "vau!" kun näin hiuksesi. Ihan unelmasävy! Näytät tosi kauniilta 🙂

  • virve

   Voi kiitos! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *