Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pientä piristettä halvalla

Kuten vähän aikaa sitten mainitsin, sain blogini kautta kokeiltavakseni muutamia Wet ’n Wildin meikkejä.

En innostu ottamaan kokeiluun ja esittelyyn ihan mitä tahansa, mitä minulle tarjotaan, mutta tässä tapauksessa olin varsin utelias. Tiedän monien lukijoideni kaipaavan jatkuvasti vinkkejä ja ehdotuksia hyvistä, mutta halvoista tuotteista, joten tahdoin antaa näille mahdollisuuden.

Sarjan MegaSlicks Lip Glosseja ehdinkin jo kehua aiemmin, mutta nyt voisin puolestani antaa parit kehut Wild Shine Nail Coloreille (3,45 € / 12,7 ml).

Kynsilakat ovat tuotteita, joissa halvatkin lakat voivat usein olla todella hyviä. Ei ole mitään megatiedettä valmistaa halvalla hyvä kynsilakka ja Wet ’n Wild on mielestäni onnistunut siinä varsin hyvin.

Kuvassa sävy Bijou Blue, joka on nätti turkoosinsininen lakka pienen pienellä shimmerillä. Aivan ihanaa laittaa keskellä talvea kynsiin joku näin piristävä ja kesäinen lakkasävy!
Tasaa kaikki
Sävy oli jo yhdellä kerroksella lähes täysin peittävä, mutta laitoin kynsille silti kaksi kerrosta. Lakka on koostumukseltaan hyvin ja tasaisesti levittyvää, sen sivellin on mielestäni oikein sopivan kokoinen ja annostelee lakkaa sopivasti, minkä lisäksi lakka vielä kuivuikin kiitettävässä ajassa. Olin myös todella tyytyväinen lakan pysyvyyteen, sillä se pysyi useita päiviä hyvänä kynsissäni lohkeilematta.

Kuvassa omistamani sävyt Carribean Frost ja Bijou Blue.

(Wet ’n Wildin meikkejä myyvät esimerkiksi Seppälät.)

Parista hyvästä Wet ’n Wild kokemuksesta innostuneena haluaisinkin nyt kysyä teiltä, oletteko te tehneet sarjalta jotain erityisiä löytöjä?

Kommentit (26)

  1. Anonyymi

    Mulla on sarjalta muistaakseni sähkönsininen kynsilakka (joka on kynsissä tälläkin hetkellä) ja neonoranssi kynsilakka. Uv-valossa se oranssi lakka hohtelee kynsissä, tosi upean näköinen ! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *