Pieniä juttuja loppuu

Viimeinen kappale erästä HG-tuotettani loppui:

Olen kehunut tämän Mavalan MavaDry pikakuivattajan maasta taivaisiin täällä jo niin monta kertaa, etten jaksa edes laskea. Ilman tätä (tai muuta toimivaa pikakuivattajaa) en todellakaan jaksaisi lakkailla kynsiäni, sillä sotkisin ne kuitenkin ennen lakkauksen kuivumista. Tämä on huipputuote, jollainen jokaiselta aktiivisesti kynsiään lakkaavalta pitäisi löytyä. (Tai itseasiassa suosittelen tätä myös vähemmän aktiivisesti lakkaileville, sillä monesta vähemmän aktiivisesta lakkaajasta on tullut tämän tuotteen ansiosta aktiivisesti kynsiään lakkaileva.)

Olin kuvitellut, että minulla olisi tätä pikakuivattajaa vielä yhden pullon jämät jemmassa, mutta eipä vaan näytä löytyvän mistään. Mahtavaa, sillä tämä tarkoittaa sitä, että pääsen testaamaan jotain uutta. Ensimmäiseksi tahdon testata, toimiiko Mavalan Minute Quick-Finish päällyslakka yhtä hyvin kuin tämä. Edellinen suosikkini oli Poshen pikakuivattaja, mutta ärsyynnyin siihen, että puolet pullosta kuivahti aina venyväksi siirapiksi ja minä sentään kuitenkin käytän tuotetta usein. Myös Seche Viten ja Revlonin pikakuivattajat ovat testailulistalla!

Mikä on teidän suosikkinne pikakuivattajista?

Moni on muuten maininnut suihkutettavat pikakuivattajat, mutta itse en ole niistä innostunut. Lakkamaiset kuivattajat ovat kuivattaneet minulla huomattavasti nopeammin ja tuote on itsessään jo päällyslakka, eli erillistä päällyslakkaa ei tarvitse. Lisäksi minua hirvittää ajatus siitä, että suihkisin sormieni iholle (jonne sitä väkisinkin joutuu) ainetta, joka on niin tujua koostumukseltaan. Juu, ei kiitos.

Onnellisuuttani lisää myös yksi loppunut huulikiilto:

Clarinsin kirkas Colour Gloss huulikiilto sävyssä 00 Cristal loppui ja jo oli toki aikakin, sillä näitä ei ole enää vuosiin taidettu valmistaa. Tykkäsin tämän koostumuksesta kovasti (juuri sopivan tahmainen olematta kuitenkaan oikeastaan tahmainen) ja ennen kaikkea tykkäsin applikaattorin siveltimestä, jolla sain läträttyä kiiltoa huuliini kunnolla. Näitä olisin voinut käyttää vaikka kuinka monta ja tätä oikeastaan tuleekin kyllä hieman ikävä. No, eteenpäin on mentävä ja eiköhän noita muitakin hyviä kätköistäni löydy.

Kertokaapaas te muuten tämänhetkinen suosikkihuulipunanne tai kiiltonne ja sen sävy!

Joukkoon mahtuu vielä yksi loppunut tuote.

Olen aina innoissani, kun minulla jo pitkään olleet tuotteet loppuvat. Tämä Clarinsin One Step Cleanserin matkakoko on pyörinyt jemmoissani jo yli vuoden, joten tämän oli jo aikakin loppua.

En oikeastaan pahemmin lämpene tällaisille puhdistusvesille, joiden ideana on, että koko meikki pyyhitään kasvoilta pois pelkällä puhdistusveteen kosteutetulla vanulla. Hui, hui, hui, kuulostaa ihan liian hurjalta! En ehdottomastikaan suosittele tällaisten jatkuvaa käyttöä meikin puhdistamiseen, korkeintaan hien pyyhkimiseen kasvoilta. Itse käytin tätä pyyhkiessäni silmämeikkiä tehdessä varisseita sotkuja alaluomilta ennen silmänympärysvoiteen levittämistä. Siihen tarkoitukseen käy kuitenkin mikä tahansa hellävarainen kasvovesi, joten en jää tätä kaipaamaan. Mielestäni tämä on melko turha tuote. Jos on aikaa meikata, on myös oltava aikaa puhdistaa iho kunnolla.

Lopuksi tahtoisin vielä näyttää, kuinka ihana ja kultainen mies minulla on. Katsokaapas, mitä minulle eräänä aamuna kannettiin sänkyyn!

Wannabe-insinööri tietää varsin hyvin, että olen todella aamu-uninen eikä minua saa sängystä ylös kirveelläkään. Wantsu kuitenkin keksi jotain tehokkaampaa kuin kirveen, nimittäin letut. Yhdeksältä aamulla sänkyyni kannettiin läjä lettuja ja purkki vadelmahilloa.

(Saatoin tosin nukahtaa uudestaan heti letut syötyäni, mutta heräsinpähän ainakin hetkeksi…)

Saatteko te koskaan aamiaista sänkyyn? Meillä tämä ainakin oli hyvin poikkeuksellinen tilanne!

Kommentit (33)
  1. Ei tuu lettuja,eikä muutakaan syötävää sänkyyn,mutta joskus alakertaan kömmittyäni siellä on odottanut tosi kuivaksi paistettuja kananmunia höystettynä lenkkimakkaralla.Eli niin romanttista meillä 😉 Ihanaa joulua toivotteleepi rouva47.

  2. Täytyykin seuraavaksi muistaa ostaa Mavadryta! 🙂

    Kertoisitko vielä kerran, miten käytät OPI Envya? Onko se sinulla aluslakkana aina kun lakkaat kyntesi vai miten? Nyt kun olen puolisen vuotta käyttänyt koko ajan kynsilakkaa, on kynnet ruvenneet liuskottumaan entistä enemmän enkä saa niitä kasvatettua kunnon mittoihin. Aluslakka puuttuu ja ajattelin ostaa kerralla kunnollisen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *