Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pieni sydämiin vetoava kirjelmä Lumenelle

Lumene kiltti.

Rakastan Natural Code huulikiiltojanne. Niissä on mielestäni nimittäin kaikki täydellisesti kohdallaan.

Ne kosteuttavat huulia.

Ne pysyvät huulillani hyvin.

Ne tuoksuvat ihanalle.

Niissä on täydellinen applikaattori.

Niissä on ihania sävyjä.

Lumene kiltti. Olen nyt kolme vuotta odottanut, josko voisitte tuoda markkinoille uusia sävyjä. Olen omistanut kaikki kymmenen valmistamaanne sävyä ainakin kerran, osan jopa kolmeenkin kertaan. Voisitteko siis kiltit PLIIIS jo tuoda valikoimiinne jotain uutta?

Teettehän te niin kynsilakoissa, luomiväreissä, silmämeikkikynissä ja kaikessa mahdollisessa muussakin.

Olkaa jooko kilttejä, minua alkaa jo kyllästyttää.

Tällä hetkellä minulla on enää jäljellä kaksi Natural Coden huulikiiltoa enkä ihan tosi aio hankkia uusia ennen kuin tuotte markkinoille uusia sävyjä!

Natural Code Smile Booster sävyssä 5 Fresh Pink.

Natural Code Smile Booster sävyssä 10 Berry Sherbet.

Muita uusia sävyjä kaipailevia?

Kommentit (15)

 1. Anonyymi

  Anonyymille, kyllä täällä ainakin sivu toimii ihan normaalisti ja latautuu ihan entisellä vauhdilla, eli jossain muualla on nyt vika.

  Mikähän siinä muuten on, että niin moniin huulikiiltoihin täytyy ympätä noita hileitä, mä en kanssa tykkää niistä yhtään, jotenkin se lopputulos niitten kanssa on liian "teinimäinen"

 2. Honey

  Hei Virve, tungen tähän postauksen kommenttiosioon meuhkaamaan ihan eri tuotteesta. Tiedäthän kun joskus törmää tuotteeseen, joka on niin kamala, että se on aivan ihana, tai ainakin sitä pitää testata ;D

  Bongasin asos.comista noita Violent Lipsien huulitatskoja (Lip Tattoo). Siis mitä? Huulitatskoja. Tulin tänne ihan etsimään, että olisitko sinä testannut niitä. Sulla kun on älyttömän nätit huulet niin esitän toiveena, että testaat ne tatskat kaikkien meidän lukijoiden iloksi.

  Kiitos 😀

 3. terhikki

  Ja vielä rakas Lumene,

  Voisitteko palauttaa vaikka retro-nimikkeellä sen entisen ihanan tuoksun huulipuniinne? En ole uudistuksen jälkeen voinut käyttää muuten niin sopivia punia, kun haju ärsyttää suunnattomasti.

 4. Roosuska

  Voi apua! Tämä ei nyt liity huulikiiltoihin, mutta Lumeneen kumminkin.

  Käsittääkseni Lumenella on kulmakarvageelissä kaksi eri sävyvaihtoehtoa, mutta olen vähän pihalla kun musta ne molemmat näyttävät samoilta 🙂 haluaisitko valaista minua typerää hieman?

  Hyvää syksyä! 😉

 5. Myy

  Joo, uusia sävyjä! Mielellään jotain hieman värikkäämpää ja kirkkaampaa. Saa olla hileitä tai voi olla ilman. Kiiitooos!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *