Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pieni sydämellinen kiitos Lumenelle

Siitä on jo jonkun aikaa, kun valittelin tahtovani Lumenen Natural Code -merkin huulikiiltoihin uusia sävyjä.

No, niitähän on tullut.

Itseasiassa koko tuote on uudistunut!

Uudistuneiden Smile Booster -kiiltojen pakkaus on nyt entistä pakkausta kantikkaampi ja sävyvalikoimaa on uudistettu. Mukana on ainakin joku vanha tuttu sävy, mutta kiiltojen koostumusta on mielestäni päivitetty hieman.

Homma on kuitenkin pysynyt Lumenella loistavasti hallussa ja nämä kevyesti tahmaiset huulikiillot pysyvät edelleen suosikkikiilltoinani edeltäjiensä tavoin.

Sävyvalikoimassa on upeita shimmerittömiä, jopa lähes peilin lailla märkinä kiiltäviä creamy-sävyjä, joiden lisäksi saatavilla on kevyenshimmerisiä satin-sävyjä sekä kimaltelevia ice-sävyjä. Kaikki laadut tunnistaa myös sävyjen nimistä, jotka paljastavat kiillon laadun (vinkkinä sokealle, yllätyslahjaa ostamassa olevalle poikaystävälle).

Sävy 1 Satin Fudge on ihana nudesävy, joka antaa huulille kevyen, niitä täytelöittävän kultaan taittavan shimmerin. Lopputulos on nude juuri sopivan kevyellä tavalla. Minusta tämä muistuttaa vanhaa sävyä 9 Sheer Nougat.

Sävy 2 Creamy Pink on puolestaan nude tavalla, jota en ole koskaan ymmärtänyt. Kiilto tuo huulille nuden, vaaleanpunaisen sävyn, mutta en voi sietää sitä, kuinka epäsiististi se kerääntyy huulten pinnalle! Miksi kuka haluaa tällaiset huulet?? Tämä oli kokeilemistani sävyistä ainoa, jolle on lämmennyt yhtään. Samantyyppinen sävy löytyi vanhastakin valikoimasta.

Sävy 5 Creamy Melon on kiiltävän persikkainen sävy (alahuulessa kuultavat näköjään läpi vielä hieman edellisen sävyn huuleen jättämät rannut…), joka on minusta ihanan kesäinen ja raikas. Sävy on kevyt ja luonnollinen meikinfreesaaja, joka antaa kivasti kesäisyyttä meikkiin ilman, että huulista kuitenkaan tulee meikin keskipiste.

Sävy 3 Creamy Papaya on omia suosikkejani. Kevyt nudesävy on sopivan vaalea ja persikkainen, muttei liian vaalea tai persikkainen. Nappivalinta lämpimään meikkiin, joka fokusoituu silmiin. Nappisävy vihreänsävyisen silmämeikin kanssa, muuten! Sävy menee melko hyvin yksiin vanhan sävyn 3 Soft Papaya kanssa. Todellisuudessa sävy on hieman persikkaisempi kuin miltä se kuvassa näyttää.

Sävy 10 Creamy Strawberry näytti pakkauksessa punaisemmalta, mutta oli huulilla ihanan läpikuultavan punainen. Tämäkin sävy oli minusta aivan nappi ja teki heti meikkiin eloa ilman, että huulet näyttivät liian maalatuilta.

Olen erittäin tyytyväinen siihen, että kiillot uudistuivat ja sävyvalikoimaan saatiin lisäystä ja vaihtelua. Peilikiiltävä creamy-laatu on eniten omaan mieleeni ja ainoa negatiivinen sanottava minulla näistä kiilloista on niiden uudistettu tuoksu.

Rakastin vanhojen kiiltojen herkullista tuoksua, mutta näiden kiiltojen tuoksu on ikävän pistävä. Tuoksu on kuulemma ”herkullinen vadelman tuoksu”, mutta minusta näissä on nyt se sama pistävyys, joka Lumenen uudemmissa huulimeikeissä on muutenkin ollut jo jonkun aikaa. Tuoksu ei onneksi tuoksu nenään häiritsevästi (ainakaan pitkään), mutta vanhan ihanan tuoksun vaihtaminen harmittaa kovasti.

Pidän kuitenkin kiilloissa yhtä eritysesti niiden kevyen tahmaisesta ja sitä kautta myös erittäin kestävästä koostumuksesta. Kiillot ovat myös parasta mahdollista meikkiä kuiville huulilleni, sillä ne pitävät ne kosteina ja pehmeinä ja läpikuultavat, vähäpigmenttisemmät creamy-sävyt näyttävät helposti hyviltä hieman kärsineimmilläkin huulilla (lukuunottamatta sitä Creamy Pink -sävyä…).

Eli kiitos Lumene, juuri tätä minä olen toivonutkin!

Huulikiilloilla on hintaa noin 6,90 euroa ja saatavilla on kymmenen sävyä. Omat kiiltoni ovat Lumenelta saatuja.

Oletteko kokeilleet näitä uudistuneita versioita?

Kommentit (4)

 1. Emilia

  Oi, nuo näyttävät kyllä todella ihanilta. Hyvä kun kiiltojen laatuun ei ole tullut muutoksia, sillä nuo ovat minunkin lemppareitani! Creamy Strawberry näyttää täydelliseltä kesäkiillolta, joten se taitaa mennä heti hankintalistalle 🙂

  1. Ode

   Mun on pitänyt tätä jo pitemmän aikaa kysyä, mutta aina olen unohtanut…. Onko marketkiilloilla ja hinnakkaammilla kiilloilla eroa pysyvyyden suhteen? Itse saan kiilllot aina joko nuoltua, syötyä tai muuten vaan kadotettua huuliltani alta aikayksikön ja olen miettinyt, onko vika markettikiillossa vai käyttäjässä? Kalliimpia merkkejä en ole edes tämän ongelman takia kokeillut, olen syönyt vain noita halvempia 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *