Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pieni innovaatio pehmentää

Tykkään uusista innovaatioista kosmetiikassa. Näiden ei tarvitse olla mitään maata mullistavia ja ihan pienetkin jutut riittävät minulle. Kunhan hommasta näkee, että joku on keksinyt selkeän tarpeen ja siihen vastauksen, niin minä olen myyty.

Yhden tällaisen pienen jutun on tehnyt The Body Shop.

Yksi TBS:n myyntihiteistä ovat olleet sarjan ihanan tuoksuiset ja loistavasti kosteuttavat vartalovoit. Osa niistä on hieman paksumpia ja osa hieman kevyempiä, eli suosikkituoksua etsiessä on saanut ottaa myös huomioon sen, kuinka täyteläistä koostumustakin hakee. Nyt TBS kuitenki keksi, että samalla tuoksulla varustettua vartalovoita voi saada joko täyteläisemmällä koostumuksella tai sitten hieman kevyemmälläkin koostumuksella. Ja vieläpä samasta purkista!

Saatavilla on tällä hetkellä neljä erilaista duoa, joista itse ostin itselleni Macadamiapähkinän.

Kun muodoltaan jo entuudestaan tutun purkin kannen kiertää auki, paljastuu sen alta väliseinällä erotetut täyteläisempi kuivempien alueiden vartalovoi sekä hieman kevyempi kosteustasapainoltaan hieman normaalimpien alueiden vartalovoi, joka on minusta koostumukseltaan jo hieman lähempänä täyteläistä vartalovoidetta kuin vartalovoita.

Macadamianpähkinän tuoksu tulee tuotteessa esiin melko parfymimäisenä ja voi olla jonkun makuun liian voimakaskin, mutta minusta se on kuitenkin oikein miellyttävä.

Kumpikin duon kosteuttajista kosteuttaa ihon ihanan pehmeäksi ja on erittäin kätevää, että vaikkapa kuivemmat sääret saa kosteutettua tehokkaammalla voiteella kuin vähemmän kosteutusta tarvitsevan vatsan.

Innostuiko joku muu tästä ideasta? Löytyykö teiltä jo kotoa omia TBS:n duoja?

Kommentit (2)

  1. Sagu

    Multa löytyy vanilja-duo, ja rakastan sitä! Ohuempaa voidetta käytän muualle kroppaan, paksumpaa mm. käsiin, kyynärpäihin sekä leuan alle, josta mulla löytyy outo kuiva läntti. Tekisi mieli kokeilla noita muitakin 😀

  2. Radler

    Hauska idea! Usein esim. massun iho ei kaipaisi kovinkaan tuhtia rasvaa mutta säärien iho imaisisi vaikka koko purkin 🙂 Just tälläiset pienet innovaatiot on ihania ja piristäviä, jotka saavat ainakin tämän kosmetiikkafriikin sykkeen kohoamaan…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *