Pienet varpukat, pienet varpukat, ne lystikkäitä on!

Olin ennen intohimoinen kynsienlakkaaja. Sormieni kynsissä oli aina oltava lakkaa ja vahdoin sen mielellään vaikka päivittäin, ettei elämä kävisi tylsäksi. Näin jälkikäteen sitä vaan miettii, että olipa minulla silloin helppo elämä, jos siihen sai actionia ihan vaan kynsilakkaa vaihtamalla.
Nykyään olen tylsä lakkaaja mitä tulee sormieni kynsiin ja ne saattavat olla useamman viikonkin ilman kynsilakkaa. Varpaiden kynteni ovat kuitenkin aina lakatut.
Siis ihan aina. En osaisi kuvitellakaan, että ne olisivat joskus ilman kynsilakkaa. Eih, yök, kynsilakka vaan kuuluu niihin!
Varpaat tuntuisivat aivan vierailta ja nuhjuisilta ilman kynsilakkaa. Jotenkin vaan huolittelemattomilta ja koruttomilta. Alastomilta.
Lakkaan varpaideni kynnet uusiksi parin viikon välein. Tykkään kirkkaista ja mieltä piristävistä väreistä ja suosin yleensä punaisen ja pinkin sävyjä, mutta myös kullan sävyt ovat kauniita. Joskus teen jopa ranskalaisen manikyyrin.
Kynsilakat pysyisivät varpaiden kynsissä vaikka kuinka pitkään, mutta vaihdan ne kynsien kasvettua hieman. En voisi kuvitellakaan, että minulla olisi varpaiden kynsissä vain pienet suttuiset lakkarippeet kynsien jo kasvettua niin paljon, että lakkaa olisi lähinnä vain niiden kärjissä. Hyrrrr, ei!
 
En ole neuroottinen asian suhteen, mutta minulle se on kauneusrutiini, josta on vaan tullut tapa. Varpaideni kynsissä on aina lakkaa enkä mieti sitä sen enempää. Näin se vaan on ja on ollut jo varmaan 15 vuotta.
Ja kuinka piristävää onkaan lakata varpaankynnet keskellä synkkää ja pimeää talvea jollain kesäisen pirtsakalla lakkavärillä ja piristyä aina ne nähdessään! Kyllä, pienetkin asiat voivat olla ratkaisevia arjen piristystä hakiessa.
Mikä on teidän suhtautumisenne varpaiden kynsien lakkaamiseen? Teettekö sitä kesät talvet vai vain esimerkiksi kesäisin?
Millaisia värejä te suositte varpaiden kynsissänne? Kirkkaita, nudeja, tummia…? Saako lakka elää omaa elämäänsä jopa pari kuukautta vai vaihdatteko sen nopeammin pois?
Kommentit (37)
  1. Mä vaihdan kynsilakkaa päivittäin, eikä munkaan elämä erityisen helppoa oo. Lakkaaminen ei kyllä minusta ole sen vaativampaa kuin hampaiden harjaus. Ihan kivasti teilattu 😀

    1. Nyt ne hiekat ulos sieltä pyhimmästä 😉 Miksi aina pitää vääristellä ja irrottaa kontekstista Virven sanomiset?

    2. Otetaanpa nyt kuitenkin ihan huumorilla tosiaan tuo teksti. Oli enemmän sellaista itseironiaa kohdistuen siihen, että lakan vaihtaminen oli jännittävintä päivässäni. 😉

  2. Oon samanlainen, mulla on aina varpaan kynsissä lakkaa 🙂 ja nimenomaan kesäisen punaista, kultaista tai satunnaisesti ranskis! 😀 Varpaat on rumat ilman lakkaa, se vaan on niin simppeli keino saada jalat näyttämään paremmilta 🙂

    1. Kyllä, ehdottomasti saa varpaat heti nätimmiksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *