Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pienen pieni lentokenttäostos

Vaikka minulla olikin jo Suomessa valmiiksi paljon kosmetiikkaa odottamassa minua ja Lontoostakin lähti sitä kiitettävästi mukaan, oli minun tehtävä lentokentällä vielä yksi viimehetken hankinta.
Halusin nimittäin ostaa yhden hajuveden.
Hajuvesi ei ollut mikä tahansa hajuvesi, jonka voisin osta töistäkin vielä sinne kerran suunnatessani vaan jotain, mitä en voisi ostaa Suomesta.
Ostin nimittäin vihdoin sen Soap & Gloryn Original Pink -hajuveden, jonka tuoksun ansiosta olen niin moneen merkin tuotteeseen ihastunut. Minä vaan rakastan tuota tuoksua ja se saa minut aina hyvälle mielelle ja taitaa jopa hieman tuoda Englanninkin mieleeni.
 Hedelmäinen, mutta hieman sitruksinen tuoksu on raikas persikkaa, bergamottia ja mansikkaa sisältävä tuoksu, jonka pohjalla on käytetty hieman myskiä tuomassa tuoksuun pehmeyttä.
Minusta tuoksu on vaan aivan mielettömän ihana arkituoksu: juuri sellainen kevyt ja naisellinen ollen samaan aikaan sopivan raikas, mutta hieman hedelmäisen kukkainen.
Kuten olen aiemminkin kertonut, tulee minulle tuoksusta mieleen hieman Chanelin Coco Mademoisellen ja Biothermin Eau Pure -tuoksujen sekoitus.
Ja tämän tuoksun kanssa ajattelin olla fiksu. Toisin kuin yleensä tällaisten erityisten herkkujen kanssa, en ajatellut säästellä tätä vaan ihan surutta ruiskia tuoksua päälleni nyt kun siitä tällä hetkellä kerran tykkään. Tämä tuoksu on minun tuoksuni tähän fiilikseen ja tähän hetkeen ja taatusti käytän tätä ahkerasti ilman huolta siitä, että tämä joskus loppuu. Onpahan sitten ainakin syy mennä uudelleen Lontooseen!
Mitä tuoksua te suihkitte tällä hetkellä itseenne aktiivisimmin?

Kommentit (19)

  1. intootje

    Tätä tuoksua haluan ehdottomasti kokeilla! Kiitos vinkistä. Harmi, etten saa sitä tähän hätään mistään mutta ensi vuonna olen todennäköisesti menossa Skotlantiin joten jos sillä reissulla löytyisi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *