Persoonallisuushäiriötapaus

Sain jo jonkun aikaa sitten kokeiluuni Aussien Dual Personality -muotoilutuotelinjasta Aussome Volume + Conditioning moussen, joka päätyi minulle lopulta töihin hyttituotteeksi.

Olen kehunut Aussome Volumen Shampoon ja hoitoaineen jo pariin kertaan aiemminkin teille, mutta vaikka olin todella tyytyväinen tuohon kaksikkoon, meni minulta jostain syystä todella pitkään ennen kuin sain edes tartuttua tähän tuotteeseen ja kokeiltua tätä. Nyt täytyy kuitenkin sanoa, että onneksi lopulta kuitenkin tartuin.

Aussome Volumen Conditioning mousse on pullosta ulos spruutatessa nimenomaan vaahtoa ja sen pääraaka-aineina heti veden ja aineet pihalle auttavan ponnekaasun jälkeen on tehokkaasti kosteutta sitova glyceroli, eli kyseessä ei todellaankaan ole vain pelkkä muotoiluvaahto. Lieneekö tästä ja muista hoitavista aineista johtuvaa sitten se, että ilmava vaahto sulaa käsissä hetkessä lähes täysin nestemäiseksi.

Tuote on tarkoitus levittää kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen ja sen on tosiaan tarkoitus antaa hiuksille paitsi kosteutusta myös tuuheutta ja ryhtiä.

Itse huomasin tuotteen toimivan kaikkein parhaiten föönin kanssa (kuten monien muidenkin tuuheuttavien tuotteiden, jotka usein tarvitsevat lämpöä aktivoituakseen), minkä vuoksi otin tämän hyttituotteeksi töihin. Kotona saatan antaa tukkani kuivua vapaasti, mutta töissä aika on aina kortilla, joten hiusten föönaaminen on ehdotonta.

Volume + Conditioning mousse ei saa näinkään käytettynä aikaan mitään megatukkaa, mutta antaa runsautta juuri sopivasti. Hiuksista ei tule tämän jäljiltä kovia ja koppuraisia, vaan enemmänkin sileät, mutta runsaat. Hiuksia saa hyvin pöyhittyä ja tukassa tuntuu olevan rakennetta, eli se ei vaan valu lättänänä ja sileänä alaspäin. Tämä antaakin siis juuri sopivan luonnollisen kevyen tuuheutuksen ilman, että tukka tuntuu olevan muotoilutuotteilla kyllästetty.

Ilman föönausta esiin tuli enemmän hoitoteho ja föönauksen kanssa puolestaan tuuheutusteho.

Voin suositella tätä niille, jotka föönaavat tukkansa kuivaksi ja tahtovat kevyttä ja luonnolista tuuheutusta ja rakennetta hiuksiin sen suomalaisille hiuksille tyypillisen liukkauden sijaan. Uskoisin tämän toimivan hyvin myös hieman ohuemmassa tukassa fööninkanssa.

Ovatko muut tehneet tämän kanssa tuttavuutta?

Kommentit (8)
  1. Juu, mulla on tuota myös hyllyssä, nimenomaan tuuheuttamassa ohutta tukkaa pesun jälkeen, ettei se valuisi ihan päätä pitkin. Vaatii kyllä tosiaan tuon föönauksen tuuheutuksen aikaansaamiseksi. Musta tää on ollut kiva "pohjatuote", eli tämän jälkeen tukka on vielä luonnollinen ja sitä voi muotoilla lisää muilla tuotteilla tai esim. suoristusraudalla/kihartimella ja esim. hiuslakan lisäämisen jälkeen tukka ei silti ole liian täynnä mössöjä. Olen tykännyt, samoin kuin siitä texturising+conditioning (vaimikäsenytolikaan) spraystä.

    Mutta jos etsii jotain oikeasti vahvaa muotovaahtoa, kannattaa tosiaan valita joku muu tuote.

  2. KittyCatCat
    13.8.2011, 16:41

    En ole vielä testannut, mutta kuulostaa hyvältä silmällä pitäen aikomustani leikata pitkät hiukseni polkaksi, jolloin niille pitää tehdä muutakin kuin letittää/laittaa ponnarille. Itse kun vihaan sitä muotoiluaineista "likaista" tukan tuntua ja hiukan luonnonkiharalla hiuksella en paljon volyymia antavia tuotteita tarvitse.
    Eli kiitos vinkistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *