Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Perfect Silver?

Sattuiko joku huomaamaan, millainen kynsilakkaihanuus kynsissäni eilisessä postauksessa vilkkui? Jos sattui ja joku siitä kiinnostui, niin tässä se tulee tarkemmin.
Paitsi että sain blogini kautta kokeiltavakseni vähän aikaa sitten ihanan rapatunmutaisen OPIn It’s All San Andreas’s Fault -lakan sain myös saman lakkakokoelman upeanhopeisen Haven’t the Foggiest -lakan!
Siis vau, upeanhopeisen ihan todellakin!
Supershimmerinen hopeinen lakka on koostumukseltaan todella peittävä ja jo yksi kerros olisi riittänyt täydelliseen peittoon. Leivitin lakkaa kuitenkin kynsilleni varmuuden vuoksi kaksi kerrosta ihan vaan todetakseni, ettei toinen kerros oikeastaan tunut suurtakaan eroa lopptulokseen.
Nettisurfailujeni perusteella lakan oltiin kuvailtu jättävän kynsille lähes peilimäisen foil-pinnan, mutta ihan sitä en kyllä sentään allekirjoita. Niin tai näin, mutta upean jäljen se silti jätti! Vaikka lakka näyttääkin siltä, että se voisi tuntua pinnaltaan karhealta tai hileisen röpelöiseltä, on sen jättämä tuntu itseasiassa varsin sileä. Ja ihan erityistä plussaa huurteisen shimmeriseksi kuivuva kynsilakka sai nopeasti kuivuvasta pinnastaan!
Tämä on ylivoimaisesti upeimpia kokeilemiani hopeisia lakkoja ja ihastuinkin tähän herkkuun heti täysillä!
Miltäs tämä teidän silmiinne näyttää?

Kommentit (10)

  1. Anonyymi

    Sulla on aina kynsilakkaa kynsinauhoilla… Not a good look.

    • virve

      Kerron salaisuuden: se lähtee pois sitten kun käy kerran vaikkapa suihkussa. 😉 Kuvat on aina otettu suoraan lakkauksen jälkeen. Mutta ihanaa, että koit tarpeelliseksi kommentoida asiaa siltä varalta, etten ehkä itse ollut tietoinen siitä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *