Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Peppermint Bark

Ostin useamman kuukautta sitten Philosophy-merkin joulun jäljiltä aleen päätyneen shuihkugeelipakkauksen ja vaikka pakkauksen tuotteet nimiltään jouluisia olivatkin, on yksi sen pienistä suihkugeeleistä saavuttanut viimeaikoina suuren suosioni.
Peppermint Bark on ilmeisesti virallisesti herkkua, jossa tumman suklaan päälle on kerrostettu valkoista suklaata, jonka seassa on piparminttukarkin palasia. Ja voin muuten kertoa, että tämä tuoksuu juuri niin herkulliselta kuin miltä kuulostaakin!
Shampooksi, suihkugeeliksi ja vaahtokylvyksi soveltuva tuote on todellakin niin herkullisen tuoksuinen, että voisin käyttää sitä aivan kaikessa ja ensimmäistä kertaa jopa hieman toivoisinkin, ettei sen tuoksu katoaisi iholta käytön jälkeen niin nopeasti. Olisi ihanaa tuoksua tällaiselle edes  hetken ajan!

Jouluinen tuoksu tai ei, minutta minun nenääni tämä After Eight -suklaata tuoksultaan muistuttava raikkaan piparminttuinen herkku sopii käytettäväksi näin kesähelteilläkin!
Tämänkin Philosophyn pakkauksen kohdalla jaksan jälleen hehkuttaa sitä, kuinka söpö yksityiskohta onkaan painaa tuotteen nimenmukaisen herkun resepti pullon kylkeen.
Pakko kuitenkin sanoa, että jos olette kuin minä ja tykkäätte käyttää suihkugeelejä apuna sheivatessanne niin muistakaa hyvät ihmiset, että tätä käyttäessänne käytössänne tosiaankin on punainen suihkugeeli eikä teidän tarvitse kesken ajelun saada sydänkohtausta miettiessänne, mistä olette itseltänne palan viiltäneet irti kun ihollanne ja höylässänne  on epäilyttävästi verrta muistuttavaa tuotosta…
Onko joku muu kokeillut Philosophyn ihanaa Peppermint Barkia tai muita merkin herkullisia suihkugeelejä?

Kommentit (1)

  1. Anonyymi

    Hei! Hieman turhauttavalta tuntuu jättää kommentteja, kun et koskaan reagoi kommentteihin tai vastaa lukijoidesi esittämiin kysymyksiin. Blogi itsessään on mainio, mutta moni muukin voisi olla johonkin esitettyyn kysymykseen vailla vastausta, auttaisit siis montaa lukijaasi. 🙂

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *