Pelican Self Storage

Haluaisin pyhittää tämän postauksen paikalle, johon olen paitsi olosuhteiden pakosta viimeaikoina kovasti kiintynyt, mutta josta olen myös sen toimivuuden vuoksi niin hullaantunut, etten vaan kykene olla jakamatta tätä riemuani muille.
Kyseessä ei suinkaan ole kosmetiikkakauppa tai mikään muukaan sellainen tyhjänpäiväinen liikekonsepti, josta olettaisitte minun ensisijaisesti hullaantuvan. Kyseessä on nimittäin Pelican Self Storage eli itsepalveluvarasto.
Olen tosiaan lähdössä syyslukukaudeksi estenomiopintojeni tiimoilta  vaihtoon Lontooseen London College of Fashioniin opiskelemaan kosmetiikan kemiaa ja minun oli löydettävä tavaroilleni säilytyspaikka. Edellinen opiskelijasoluni oli pelkkä kesäasunto, joten jotain uutta oli keksittävä. Kuulin ystävältäni Pelican Self Storagesta hänen kehuttuaan sen toimivaksi paikaksi ja otin paikkaan yhteyttä. Homma järjestyi helposti ja sain tarjouksen neljän neliön säilytyskopista jonne voisin tavarani tuoda. Mallailin päässäni kauhukuvia rähjäisistä varastoista ja kelmutin tavaroitani viimeistä päivää. En nimittäin todellakaan tiennyt, kuinka toimiva ja siisti konsepti minua olisi vastassa.
 
Homman mahtavuus alkaa siitä, että kun sopimukset on kirjoitettu toimistolla ja avaimet lyöty käteen konttorin aukioloaikoina, sain luvan vierailla varastollani koska tahansa klo 06-22 välisenä aikana. 
Tunnusluvun syöttämällä saan ulko-oven auki ja pääsen ajamaan auton pieneen sisätilaan, jonne mahtuu kaksi autoa rinnakkain. Tästä tilasta löytyvät asiakkaiden käyttöön vapaasti tarkoitetut nokkakärryt ja muut kuljetuksen apuvälineet.
Liukuovien takaa paljastuvat tilavat hissit, jotka vievät tavaroiden lastailijat ja purkajat sekä muuten vaan varastolla visiteeraavat ihmiset sisään varastokerroksiin.
Jo pelkät varastokäytävät ovat siistejä kuin mitkä ja homma näyttää jo niidenkin perusteella ihanan selkeältä ja toimivalta!
Minulle myytiin neljäksi kuukaudeksi tarjouksessa ollut neljän neliön varastokoppi, jonne raahasin tavarani.
Neljä neliötä on loppujen lopuksi paljon tilaa ja vein sinne patjani, sänkyni puretut osaset, sohvapöydän, tv-tason sekä pahvilaatikoihin ja muualle pakattua irtotavaraa.
Omaan säilytysvarastooni jäi reilusti tilaa, mutta parempi että tavarat mahtuivat sinne helposti kuin että olisi tehnyt tiukkaa. 
Neljän neliön koppiin mahtuukin hyvin enemmänkin huonekaluja ja tavaraa kun ne vain pinoaa ja ahtaa tarpeeksi tiiviisti. Minulla oli alunperin ajatuksena tuoda tänne yksi pidempi lipastokin, minkä vuoksi varasin tilaa näin reilusti.
Naureskelinkin, että jos kopeissa vain olisi sähköt, voisin ihan hyvin käyttää sitä omaani toimistonani tai jopa nukkuakin siellä, sillä se voitti siisteydessään HOASin opiskelijasoluni ihan kuusinolla.
Täytin oman koppini niin, että minun on ollut helppo käydä siellä pariin otteeseen täydentämässä matkalaukkuuni töihin laivalle lähteviä tavaroita sekä ennen kaikkea mennä sinne parin päivän kuluttua pakkaamaan kasaan kaikki Lontoossa syyslukukaiden aikana tarvitsemani tavarat.
Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen siihen, kuinka toimivaksi Pelican Self Storagen konsepti on tehty ja halusin ihan välttämättä tulla jakamaan sen riemun teidän kanssanne, mikäli joku muukin pohtii tavaroidensa varastoimista. Tuolla on nimittäin ollut minun kokemuksieni mukaan hyvä palvelu, toimistosta voi ostaa mitä vaan pakkausmateriaaleja, varaston hintaan kuului minulla ainakin vakuutus, tavaroiden tuominen paikan päälle on helppoa kuin mikä kiitos purkamiseen ja lastaukseen käytettävien apuvälineiden ja isojen hissien ja käytävät ja varastokopit ovat todella siistissä kunnossa ja puhtaita. Varastoihin ei tarvitse omaa lukkoa vaan sen saa paikan päältä ja avaimiakin tulee kolme, eli niitä voi jakaa useammallekin niitä tarvitseville.
 
Tämä ei ollut sponsoroitu mainos vaan tämän aidon ilosanoman teille halusi jakaa Ala-Tikkurilan Pelican Self Storageen ihastunut koditon kulkuri, jonka askeleet käyvät kohta kepeästi kohti Lontoota mielen tiedostaessa, että oma omaisuus on turvassa lukkojen takana eikä pyöri kenenkään muun riesana.
Onko teillä Pelican Self Storage -kokemuksia jaettavana?
Kommentit (9)
  1. Myytiin asunto ja laitettiin kaikki tavarat ulkomaanreissun ajaksi tuonne. 10 neliöön mahtui rivitalokolmion tavarat! Ihanan siisti paikka. Ja luulisi, että siellä "haisisi" kaikkien tavaroilta, mutta ei, ei tuoksu miltään!

    1. Juu, ei tosiaan tuoksu yhtään miltään! 🙂

  2. Paljonko varaston vuokraaminen maksoi? 🙂 En nyt ainakaan äkkiseltään huomannut siitä suoraa tietoa nettisivulla.

    1. Omani oli tarjouksessa ja maksaa n. 100 e kuussa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *