Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Paula’s Choice -arvonta!

Muutama päivä sitten blogissani oli puhetta siitä, kuinka löysin juuri minun iho-ongelmiini sopivan kasvovoiteen.

Paitsi että tuo ihana uusi tuttavuuteni on ollut suuri apu kasvoilleni, olen saanut paljon apua myös suosikkimerkkini Paula’s Choicen tuotteista. Tämän vuoksi tahtoisin yhdessä Paula’s Choicen kanssa arpoa lukijoiden kesken KAKSI ihanaa tuotepakettia, joiden tuotteet toivottavasti puolestaan tuovat ratkaisuja jonkun muunkin iho-ongelmiin.

Paketti numero yksi:

Paula’s Choice Resist Optimal Results Hydrating Cleanser 200 ml
-Silkkisellä koostumuksella varustettu puhdistustuote, joka huuhtoutuu iholta hyvin vedellä pois jättämättä rasvaista tunnetta iholle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta on paras normaalille ja kuivalle iholle.

Paula’s Choice Resist Advanced Replenishing Toner Skin Remodeling Complex 118 ml
-Antioksidanteja sisältävä ihoa rauhoittava kasvovesi täyteläisellä koostumuksella. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erityisen hyvä normaalista kuivemmalle iholle käytettynä.

Paketin arvo 40,75 euroa.

Paketti numero kaksi:

Paula’s Choice Resist Barrier Repair Moisturizer Skin Remodeling Complex 50 ml
-Tehokkaita antioksidantteja sisältävä ja koostumukseltaan kevyt hoitovoide ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteesta löytyy lisää tästä postauksesta ja minä ja ihoni ihastuimme siihen suuresti.

Paula’s Choice Resist Weekly Resurfacing treatment with 10% AHA 60 ml
-Ihoa kuoriva ja kirkastava 10% AHA-happoihin perustuva neste, jonka oikea pH takaa, että AHA-hapot pääsevät tosiaankin vaikuttamaan iholla.

Paketin arvo 54,45 euroa.

Voit osallistua arvontaan vastaamalla kommenttilaatikossa kysymykseen

Mikä on sinun suurin iho-ongelmasi tällä hetkellä?

Vastausaikaa on perjantaihin 9.12. klo 23:59 asti. Jätäthän kommenttilaatikkoon vastauksen lisäksi myös sähköpostiosoitteesti sekä tiedon siitä, kumman paketin arvontaan tahdot osallistua.

Arvontapalkinnot tarjoaa Paula’s Choice.

Kommentit (278)

 1. Hibbuli

  Suurin iho-ongelmani on epäpuhtaudet iholla, eikä meikkipohja tahdo pysyä naamalla ollenkaan, vaikka kuinka ostaisi laadukkaita pohjia ;(
  Usko (ja rahat :D) alkaa olla lopussa tähän oikeiden tuotteiden etsimiseen! :/ Joten hirmuisen mielelläni kotiuttaisin tuon 2 paketin 🙂

 2. Nebu

  Hmm.. Varmaan lievä akne vieläki. Ihon pintakuivuus, epäpuhtaudet, rasvaisuus t-alueelta, laajentuneet ihohuokoset, punaisuus, mustapäät, valkopäät. Onhan täs jo vuos tän kaa taisteltu ja oonki saanu paljo apuu mut ei tää kokonaa oo parantunu 🙁

  Mut osallistun paketin 2 arvontaa 🙂
  NebuParsahh@hotmail.com

 3. Cassie

  Ongelmana punoittavat finniarvet ja epäpuhtaudet leuassa..

  Toivoisin pakettia numero 2.

  Marja_cassandra@hotmail.com

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *