Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Parin vuoden takaisten haamujen uudelleennousu ja tuho

Siitä on jo melko monta vuotta, kun olen viimeksi käyttänyt Lumenen keltaisessa tuubissa tulevaa Radiant Touch -puhdistusainetta (viimeisin kappaleeni taisi olla vuodelta 2008). Minulla on ollut tuotteesta aiempien kokemuksieni vuoksi sellainen mielikuva, että tuo puhdistusvoiteeksi kutsuttu tuote pesee kasvojen ihon natisevan puhtaaksi ja laittaa ihon kiristämään, mikäli kuivuuteen tai pintakuivuuteen on vähänkin ollut taipumusta.

Näiden syiden takia välttelin tuotetta muutaman vuoden. Tuote on ehtinyt uudistua viimeisten kokemusteni jälkeen jo kahdesti jos muistan oikein (en edes muista, uudistuiko sen sisältö ensimmäisellä kerralla vai vaan pakkaus) ja nyt tämän jälkimmäisen uudistuksen myötä sain sen blogini kautta kokeiluuni.

Haudoin keväällä uudistuneen Radiant Touch Raikastavan Puhdistusvoiteen (ennen Kosteuttava pihdistusvoide) tuubia jemmoissani lähes neljä kuukautta ennen kuin uskalsin ottaa sen kokeiluun. Luulin ihan tasan tarkkaan tietäväni, millaiseksi tuo ihan varmasti natisevan nitiseväksi ihoni tekevä superputsari ihoni saisi enkä uskonut, että haluaisin sitä vakiokäyttöön. Kokeilisin sen, mutta laittaisin sen tuttuun tapaan eteenpäin jollekin sitä kaipaavalle kaverilleni aivan kuten laitan muutkin saamani minulta käyttämättä jäävät tuotteet.

Mutta jälleen minut yllätettiin. (Jo nyt on hemmetti, tämä oli ties monesko kerta ihan lyhyen ajan sisään!)

Koostumusta oli uudistettu hyvinkin selkeästi sitten viimeisimmän kokeiluni. Puhdistusvoide tuli tuubista ulos hieman entistä pehmeämpänä ja ihan vähän emulsiomaisempana tuotteena ja tuntuikin jo kasvoilla ihan erilaiselta. Nyt tämä oli enemmän sellainen kasvovoiteen kaltainen puhdistusvoide eikä sellainen runsasta vaahtoa tekevä voide ja minähän tykkäsin tästä!

Vaahdotin tuotetta kostutetuissa kämmenissä veden kanssa ja huuhdoin kasvot puhtaaksi (ilman Sensain puhdistusliinaa kokeeksi). Voide lähti iholta hyvin pois vedellä ja ihosta tuli kyllä edelleen puhdas, mutta todella mukavan pehmeän tuntuinen eikä ollenkaa sellainen kiristävän tuntuinen, millaiseksi se vuoden 2008 versio oli ihoni vielä tehnyt. En tosiaan kokeillut edellistä versiota, koska olin tuominnut sen jo mielessäni, eli en edes tiedä, oliko se jo uudistunut (mitä en kyllä usko olleen tapahtunut), mutta tästä uusimmasta versiosta tykkäsin kyllä paljon.

Ja arvatkaa, miten harmitti! Tässä taas nähtiin, kuinka tärkeää on, että myyjä on kokeillut myymänsä tuotteet itse kasvoilleen. Eli vaikka joku kuinka moralisoisi minua tuotteisiin tuhlaamisesta ja niillä ristiin rastiin leikkimisestä ja luonnonvarojen kuluttamisesta, niin kyllä se vaan helpottaa työtäni ja on palvelus meille kaikille, kun myyjä tietää, mistä puhuu. Olen nimittäin ylipuhunut monet pintakuivan sekaihon omistavat pois tästä tuotteesta ihan vaan siksi, että olen kuvitellut tämän yhä edelleen olevan pesevämpi. No, hyviä tuotteita he ovat toki samalta merkiltä tilallekin saaneet, mutta nyt näin jälkikäteen jo viisastuneena harmitti.

Eli jos olen joskus kieltänyt jotakuta pintakuivan sekaihon omistavaa ostamasta tätä normaalista sekaiholle tarkoitettua tuotetta, niin unohtakaa se. Hieman pesevämpi tämä toki on, mutta ne pintakuivan sekaihon omistavat, jotka moista kaipaavat voivat varmasti ilahtua tästä.

Approved by Virve, siis.

Kokeilin myös linjan kasvoveden, mutta en oikein ole päässyt sen kanssa vielä sinuiksi.

Kasvovesi on alkoholiton, mutta kuten sen aiemmatkaan versiot, ei tämäkään ole omalle iholleni se sopivin. Vaikka tuotteessa ei olekaan denaturoitua alkoholia ja sen INCI-listakin on melko hyvä ja ytimekäs, saa se silti ihoni punoittamaan ja joskus jopa hieman kihelmöimään enkä vaan millään keksi, mikä tässä voisi olla iholleni sopimaton aine.

Laitan tämän ilomielin kuitenkin kiertoon ystävälleni, joka juuri kaipaili uutta kasvovettä, sillä esimerkiksi äitini iholla tämä on toiminut ongelmitta ja minusta sisältö kyllä näyttää hyvältä normaalista sekaihon omistavalle.

Oletteko te kokeilleet näitä uusia Radiant Touch -linjan ”raikastavia” puhdistustuotteita?

Promootioyhteistyö

Kommentit (18)

  1. Anonyymi

    Kiva ulkoasu blogilla! Sensijaan, nuo keltaiset lumenepakkaukset tuntuvat kamalan tunkkaisilta ja oudoilta. En ostaisi tuon värisiä 🙂

  2. Kati

    Eih, lempiputsarini koostumus on muuttunut voidemaisemmaksi?! Onneksi sitä on vielä yksi iso tuubi jemmassa. Mulla on tuollaisista voidemaisemmista putsareista meikinpoistajina vain huonoja kokemuksia (tai ehkä en osaa vain käyttää niitä).

  3. Anonyymi

    Käytössäni on paraikaa tuo lumenen putsari ja itseasiassa myös kasvovesi, toimivat minulla mainiosti. Jos kyseinen putsari muuten miellyttää, mutta tuntuu liian kovalta tavaralta saada ulos purkista, kannattaa kokeilla Erisanin hoitavaa puhdistusgeeliä: puhdistuksen lopputulos tuntuu samalta, mutta Erisanin tavaran saa helpommin purkista ulos – ja maksaa murto-osan siitä mitä Lumene.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *