Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Parhaat vinkit kevyistä aurinkovoiteista – jaa omasi!

Korviini kantautui vähän aikaa sitten kahden lähelläni istuneen naisen keskustelu:

”En yhtään tykkää aurinkovoiteista! Miksei joku voisi keksiä vartalovoidetta, jossa olisi suojakerroin?”

”No niinpä, onhan kasvoillekin tavallisia kosteusvoiteita, joissa on suojakerroin!”

”Juuri niin, miksei vartalollekin voi olla? Ostaisin heti!”

Kevyt aurinkovoide

Keskustelu hymyilytti minua aluksi hieman, mutta tajusin heti, että tosiasiassa se vaan kieli tottumuksesta siihen, että aurinkovoiteet ovat aina paksuja ja epämiellyttävän tuntuisia iholla ja että nämä kaksi naista vaan kaipasivat aurinkovoidetta, joka ei tuntuisi liian rasvaiselta.

Ja tottahan se on, että monet aurinkovoiteet ovat todella rasvaisen ja paksun tuntuisia iholla. Onneksi ei kuitenkaan ole nykyään enää aikanaan mikään yleismaailmallinen fakta, että jokainen aurinkovoide olisi sellainen. On olemassa vaikka kuinka paljon kevyeltä tuntuvia aurinkovoiteita, joissa on ihoa vartalovoiteen tavoin kosteuttava koostumus.

Kevyt aurinkovoide

Juuri vähän aikaa sitten eräs blogini lukija pyysi minulta vinkkejä kevyen tuntuisesta aurinkovoiteesta. Totuus oli kuitenkin, ettei minulla ollut heittää kovin pitkää listaa omakohtaisista kokemuksista, sillä vietän niin vähän aikaa auringossa kesäisin, ettei minulta oikeastaan edes kulu muita kuin kasvoille tarkoitettuja tuotteita (joita levitä myös rinnustaani tarvittaessa).

En käy oikeastaan koskaan rannalla, harva juttu on tylsempää kuin hiostavassa auringossa pitkään makailu ja kun on toimistotyössä ja viikonloppuaktiviteetitkin keskittyvät yleensä sisätiloihin, ei vartalon iho oikeasti liiemmin kaipaa suojaa muuten kuin satunnaisesti tai paahtavaan lomakohteeseen joskus matkustaessa.

Kevyt aurinkovoide

Minulla ei siis ollut tehdä listaa erityisen kevyeltä tuntuvista, vartalolle tarkoitetuista aurinkovoiteista, mutta halusin silti koittaa edes jollakin tavalla olla avuksi kaikille niille, jotka kaipaavat vinkkejä. Tämän vuoksi ajattelinkin ulkoistaa vinkkien jaon teille, sillä uskon, että monella on varmasti kerrottavana hyviä kokemuksia kevyen tuntuisista aurinkovoiteista.

Kevyt aurinkovoide

Nyt pyytäisinkin siis, että jokainen, jolla on mielessä tuotevinkki ottaisi pienen hetken aikaa jakaa sen perusteluineen meidän muiden kanssa, jotta kaikki hyvää aurinkovoidetta etsivät voisivat löytää itselleen täksi kesäksi sopivan tuotteen!

Mikä on sinun vinkkisi?

(Hei kosmetiikkayritykset ja teidän markkinointiväkenne, tässäpä olisi loistava keino kääriä rahaa tuotteella, joka on jo keksitty, mutta jonka vaan nimeäisitte uudelleen suojakertoimelliseksi vartalovoiteeksi!)

Postauksessa näkyvät tuotteet on saatu blogin kautta.

Kommentit (18)

  1. riina

    garnierin kuivasuihkeita käytän vartalolle ja body shopin uusi tuttavuus skin defence spf 50 on tosi hyvä kasvoille 🙂

  2. Anna

    Japanilainen Biore Watery Essence spf 50 (Amazonilta) on kasvoaurinkovoiteiden kuningatar. Vielä parempi kuin Missha! Olen ollut tyytyväinen päivittäiskäyttäjä yli vuoden ajan, kuin unelma myös meikin alla ja suojaa ankaraltakin auringolta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *