Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Parhaat tuotteet mustapäiden karkotukseen

Blogihistoriani kenties toivotuin postaus on ehdottomasti ollut teksti, joka kokoaisi yhteen parhaat tuotteet mustapäiden nitistykseen. Olen esitellyt varsinkin kuluneen vuoden aikana valtavan määrän erilaisia mustapäätuotteita aina komedoraudasta mustapääimuriin asti, joten on täysin ymmärrettävää, että kaikkien postauksien keskellä voi jäädä hyvinkin epäselväksi, mitkä ovat oikeasti olleet niitä parhaita tuotteita.

Panasonic Electric Pore Cleanser

Tässäpä ne parhaat löytämäni mustapäitä vähentävät tuotteet ja samalla myös linkit niitä tarkemmin käsitelleisiin postauksiin nyt sitten olisivat:

Parhaat tuotteet mustapäille Ostolakossa Virve Vee

1. Blackhead Killer Peel Off Mask ja JorgObé Peel Off Mask

En osaa päättää, kumpi näistä naamioista olisi parempi, mutta molemmat ovat aivan loistavia. Sekä Blackhead Killer Peel Off Mask että JorgObé Peel Off Mask myyvät meillä töissä joka päivä aivan hulluna ja molemmilla on faninsa. Molemmat mustat naamiot kuivuvat kasvoille napakaksi kalvoksi, jonka iholta repäisemällä mukaan lähtee niin mustapäitä kuin muitakin hentoja epäpuhtauksia ja ihokarvojakin.

Olen kuullut enemmän ”minulla ei ainakaan toiminut” -kommentteja Blackhead Killer -naamiosta, mutta useimpien kohdalla tuote on kuitenkin toiminut heti paremmin, kun sitä on levittänyt iholle ohuemman kerroksen, joka myös kuivuu epäpuhtauksia napakammin iholta irrottavaksi kalvoksi. Tuote on pakattu yksittäisiin pusseihin ja yksi pussillinen on monien iholle liikaa, jolloin sitä tulee helposti levittäneeksi liian paksun kerroksen, minkä vuoksi se ei myöskään kuivu tarpeeksi hyvin toimi siksi tarpeeksi tehokkaasti. Molemmilla tuotteilla on kuitenkin kannattajansa ja ne ovat minusta käytössä ihan yhtä hyviä, joten en osaa itse valita voittajaa.

Parhaat tuotteet mustapäille Ostolakossa Virve Vee

2. Bioré Pore Pack -mustapäälaput

Peel Off- mustapäänaamiot ovat käteviä tuotteita, jos mustapäitä on laajemmalla ihoalueella. Jos mustapääongelma keskittyy kuitenkin etupäässä nenän alueelle, ovat tehokkaat mustapäälaput välttämättömyys. Bioré-merkin mustista Pore Pack -lapuista on tullut suoranainen kulttituote, jonka nimeen ihmiset ympäri maailman vannovat. Ne kuivuvat napakasti iholle ja kiskovat tiukassakin istuneita mustapäitä todella tehokkaasti irti. Parasta on, että mustapäälappujen mustan värin vuoksi saalistaan voi lopuksi ihastella laastareiden pinnalta vaivatta. Lappuja kannattaa käyttää iholla suihkun tai höyrytyksen jälkeen, jotta niistä saa parhaan tehon irti.

Bioré-tuotteita myydään nykyään myös Suomessa, mutta minulle on jäänyt epäselväksi, ovatko nämä aasialaiset laastarit samaa tavaraa kuin meillä myynnissä olevat. Olen joskus kuullut väitteen, että nämä alkuperäiset versiot olisivat tehokkaampia, mutta en ole itse päässyt vertaamaan tuotteita keskenään.

Parhaat tuotteet mustapäille Ostolakossa Virve Vee

3. Skiniso PoreBeauty Nose Pack

Jos kaikenlainen ihon repiminen ja kiskominen ei innosta, niin Skinmiso Pore Beauty Nose Pack on ehdoton tehotuote hankkia. Kolmiosaisen mustapäätuotteen ensimmäinen vaihe auttaa talia työntymään ihohuokosista ulos todella tehokkaasti. Mustapäät voi sitten kerätä iholta vanupuikoilla tai komedoraudalla ja iholle asetetaan sen jälkeen sitä rauhoittava lappu. Kolmas vaihe on ihohuokosia häivyttävä ja ihoa tasoittava voide, joka tuo mattaisen pinnan. Kerran viikossa käytettävät laput auttavat pitämään ihohuokoset puhtaampina ja ehkäisemään uusien mustapäiden muodostumista.

Tässä tuotteessa on todellakin taikaa ja jos minun tulisi nimetä yksi suosikkituote mustapäiden poistamiseen sanoisin, että se on tämä.

Parhaat tuotteet mustapäille Ostolakossa Virve Vee

4. Mustapääpinsetit

En ymmärrä, kuinka olen ikinä voinut elää ilman mustapääpinsettejä. Käytin aiemmin komedorautaa, mutta se jäi välittömästi eläkkeelle, kun sain tehdä tuttavuutta näiden pinsettien kanssa. Pinsettien kärki puristaa ihohuokosten ympäryksiä täydellisen tehokkaasti, mutta silti hellävaraisesti, minkä ansiosta niissä jumissa olleet ihomadot putkahtavat esiin vaivattomasti. Nämä pinsetit ovat yksi mullistavimmista ihonhoidon apuvälineistä, joita olen koskaan kokeillut!

Mustapääpinsetit ovat täydellinen tuote käytettäviksi Skinmiso-naamiosetin tukena, sillä Skinmiso-setin ensimmäinen vaihe saa epäpuhtaudet todellakin tursuamaan ulos koloistaan ja pinsetit auttavat nipistämään iholta kaiken irrotettavissa olevan. Joskus hauduttelen nenääni ensin Skinmison ensimmäisellä vaiheella, puristelen siitä sen jälkeen ulos tavaraa mustapääpinseteillä ja heitän päälle vielä Biorén mustapäälapun varmistaakseni, että kaikki irrotettavissa olevat mustapäät todellakin ovat varmasti poissa.

foreo-luna-2-1-13-1024x768

5. Foreo Luna

Minulle kaikkein tärkein tuote tai tässä tapauksessa laite mustapäiden päivittäisessä ennaltaehkäisyssä on kuitenkin FOREO Luna. Mikrovärähtelyä hyödyntävä ihonpuhdistuslaite auttaa selvästi ennaltaehkäisemään ihohuokosteni tukkeutumista ja mustapäiden muodostumista ja huomaan jo parissa päivässä mustapäiden lisääntyneen nenälläni ellen olen käyttänyt FOREO-ihonpuhdistuslaitettani. Tarvitsen sen tueksi kuitenkin myös muita hoitotuotteita, mutta sen mustapäitä ennaltaehkäisevä vaikutus on niin selkeä, että en tahdo enää olla ilman laitettani. Lisäksi Foreolla on niin positiivinen vaikutus ihoni kuntoon mm. sen heleyttävän vaikutuksen vuoksi, etten enää tahtoisi elää ilman sitä.

Parhaat tuotteet mustapäille Ostolakossa Virve Vee

6. COSRX BHA Blackhead Power Liquid

Jos mustapäiden muodostumisen ennaltaehkäisyyn tahtoo kuitenkin panostaa vielä entisestään, niin korealaisen COSRX-merkin maailmanlaajuiseen kulttimaiseeseen nousseen BHA Blackhead Power Liquid -hoitonesteen hankkiminen on suoranainen välttämättömyys. Tuotteen taika perustuu ihoa kuoriviin BHA-happoihin, jotka voivat rasvaliukoisuutensa vuoksi imeytyä ihohuokosiin ja kuoria niiden sisältä mustapäitä muodostavia liiallista talia ja ehkäistä ihohuokosten tukkeutumista.

Foreon ohella tämä onkin ehdoton must have -tuote nimenomaan ennaltaehkäisemään ihoni tukkeutumista.

Parhaat tuotteet mustapäille Ostolakossa Virve Vee

Mitkä ovat teidän suosikkituotteitanne mustapäitä vastaan?

PS. Jos kaipaat vinkkejä, mitä iholle kannattaa levittää mustapäiden poiston jälkeen, suosittelen lukemaan tämän postaukseni.

Kommentit (23)

 1. Bunipupu

  Ihana Virve, kiitos taas kerran!
  Tilasin kunnon setin mustapäiden häätöön, mies ei vielä tiedäkään mikä odottaa…
  Ja itselleni taitaa tulla samassa paketissa jotain kivaa Etude Houselta!
  Jos vielä postaustoivetta saa esittää, niin teini-ikäisen POJAN äitinä (äiti, jolla ei minkäänlaista omakohtaista kokemusta finnien hoidosta…) kuulisin mielelläni hieman näppyläisen ihon hoidosta. Poikaa ei tietenkään ihonhoito tässä vaiheessa kiinnosta, suihkussa käyminen on se minkä pitäis riittää
  Eli joku superhelppo, nopea ihonhoidon rutiini, onko sellaista? Nyt käytössä Lumenen suoja-puhdistus, mutta pieniä näppyjä kasvoissa on jo muutama. Jos jotenkin voisi ehkäistä tilannetta pahentumasta?
  Ruokavalio toki myös vaikuttaa ihon kuntoon, mutta jos jotain olisi tehtävissä ulkoisestikin.

  Kiitos tosi paljon kaikesta jo tähän asti!

  • Virve Vee

   Toivottavasti tuotteet osoittautuvat loistaviksi! 🙂

   Ihana postaustoive, kiitos! Miesten ihonhoidosta ja varsinkin nuorten miesten ihonhoidosta pitäisikin postata enemmän. Tähän hätään minulla on kuitenkin pari tehovinkkiä, joita on mukava käyttää ja jotka tuovat niin konkreettisia vaikutuksia, että ihonhoidosta innostumatonkin adoptoi ne nopeasti rutiiniinsa. 🙂

   Tässä postauksessa esittelemäni Etude House Baking Powder B.B Deep Cleansing Foam on minusta loistava tuote hieman epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon hoitoon, sillä se kuorii ihoa hyvin hellästi (sopii omalla, helposti kuivuvalla ihollani silti päivittäiseen käyttöön) ja auttaa sekä ehkäisemään isompia epäpuhtauksia että pääsemään eroon pienistä röhelmistä. Tuote vaahtoaa kivasti ja hellästi kuorivan vaikutuksen ansiosta iho tuntuu heti pehmeämmältä ja näyttää kirkkaammalta. Usein tuntuu, että miesten varsinkin on saatava välittömästi konkreettisia todisteita siitä, että tuote toimii ja tämä todellakin tuo niitä. 🙂

   Nuoria miehiä ei usein kiinnosta kosteusvoiteen käyttö, sillä moni kokee sen vain tuovan iholle klähmäisen tunteen. Jos pojan iho ei ole kuiva ja hoidettavana on lähinnä niitä nuoren iholle tyypillisiä epäpuhtauksia ja ihonhoitorutiiniin saa tyrkättyä yhden tuotteen, niin tuo tässä postauksessa esitelty COSRX BHA Blackhead Power Liquid voisi olla loistava. Se auttaa ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista ja pitämään ihon kirkkaana ilman, että iholle jää tippaakaan klähmäistä tunnetta.

   Näillä kahdella tuotteella pääsee jo varmasti pitkälle ja saa hyviä tuloksia! 🙂

  • Bunipupu

   Kiitos vinkeistä!
   Tuon Cosrx:n power liquidin just tilasin miehelle. Sehän on hyvä jos käy sekä isälle että pojalle, esimerkin voima on mahtava, toivottavasti
   Toi on myös niin totta, että miesten/poikien täytyy nähdä se vaahto tai väri tai mikä tahansa, että tuotetta voi käyttää!

   Kohta poika tarvii myös parranajokoneen… erilaisille ihotyypeille ja partahaivenille löytynee erilaisia laitteita….? Miten tämä onkin niin tärkeä asia nyt pojan kohdalla
   Onkohan olemassa ketään teinipoika-bloggaajaa tai tubettajaa joka käsittelee näitä aiheita

 2. Anni Jää

  Just tilasin teiltä ton JorgOben maskin, enkä malta oottaaaa et pääsen kokeilee sen!

  • Virve Vee

   Toivottavasti tykkäät! 🙂 Tule sitten kertomaan, että miten toimi. 🙂

  • Kaisa

   Ostin tuon naamion mutta nyt jäi epäselväksi, kuuluuko tämän kaltaiset naamiot repäistä hitaasti vai nopeasti kasvoilta?

 3. Lily

  Kiitos kattavasta postauksesta! Koitan itsekin päästä mustapäistä eroon ja päädyin kokeilemaan iholle Cosrx:n BHA-liousta. Olen käyttänyt liousta kolme kertaa, kerran viikossa ja ekoilla kerroilla ilmeni pientä kihelmöintiä. Kolmannella kerralla ihoni reagoi siihen poskista punoittamalla ja seuraavana päivänä naamaan ilmestyi pieniä näppyjä. Käsittääkseni kyseessä ei voi olla ”purging”-ilmiö, koska reaktio oli välitön. Ilmeisesti liuos on liian vahvaa. Onko olemassa mitään toista kemiallista, mustapäitä ehkäisevää kuorintaa?
  Entäs uskallanko kokeilla mustapäälaastareita herkähkölle, poskista talvella verisuonet paljastaville sekaiholle?
  Löysin aiheesta jonkinnäköisen artikkelin: https://www.google.fi/amp/www.refinery29.com/amp/2016/12/134059/pore-strips-pros-cons-alternatives

  Mitä enemmän lukee kosmetiikkaan liittyviä juttuja niin tajuaa, että tavallisena kuluttajana on aika hukassa 😀 Etenkin kemilliseen kuorintaan liittyvää tietoa on paljon.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *