Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Parhaat kokeilemani puhdistusliinat

Käytän hyvin, hyvin harvoin puhdistusliinoja – oikeastaan ihan vaan siksi, ettei minulla ole tilanteita, joissa niitä tarvitsisin.

Haluan puhdistaa ihoni aina huolella, sillä käytän oikeastaan joka päivä meikkivoidetta, puuteria, peiteainetta, aurinkopuuteria sekä korostustus- ja varjostustuotteita. Teen joka ilta suihkun yhteydessä iholleni kaksoispuhdistuksen, jossa pesen meikin pois ensin puhdistusöljyllä ja sen jälkeen vielä viimeistelen puhdistuksen vaahtoavalla puhdistusaineella. Lopuksi pyyhin ihon vielä puhtaaksi kasvo- tai misellivedellä.

Garnier Micellar Cleansing Wipes

Minulla ei ole runsaasti kokemuksia puhdistusliinoista, mutta ne vähäiset kokemukset, joita minulla on eivät ole kovin kummoisia. Olen nimittäin oikeastaan törmännyt vain kahdenlaisiin rätteihin: Niihin, joilla ei todellakaan saa kaikkea käyttämääni meikkiä pois sekä niihin, jotka saattavat sen poistaa, mutta tekevät sen niin tujulla tavalla, että ihoni punottaa tai jopa ärtyy niiden seurauksena.

Garnier Micellar Cleansing Wipes

Sain kuitenkin kokeiluun Garnierin Micellar Cleansing Wipes -puhdistusliinoja, jotka kulkevat aina vaan laajenevan misellivesitrendin mukaisesti miselliliinojen nimellä. Liinapakkaus sisältää 25 silkkikuituja hyödyntävää erityispehmeää puhdistusliinaa, jotka puhdistavat kasvot niihin imeytetyn miselliveden avulla.

En tosiaan ole kova liinojen käyttäjä, mutta minulla tuli jonkun aikaa sitten ensin uteliausuudesta johtunut kova halu kokeilla näitä ja toiste jopa suoranainen tarve näiden käyttöön.

Garnier Micellar Cleansing Wipes

Liinat osoittautuivat käytössä jopa parhaiksi puhdistusliinoiksi, joita olen tullut kokeilleeksi. Ne olivat lupauksensa mukaisesti todella pehmeitä ja poistivat meikin iholta todella tehokkaasti, mutta silti hellävaraisesti. Liinat olivat sopivan kosteita, mutta eivät liian märkiä ja sain kasvoni puhtaaksi jo yhdellä liinalla. Hämmästyin jopa hieman suuresti!

Jos minun siis pitäisi suositella jollekin puhdistusliinoja, osoittaisin suosittelevan sormeni välittömästi näihin liinoihin.

Garnier Micellar Cleansing Wipes

Käytättekö te puhdistusliinoja? Miksi ja milloin? Onko teillä suosikkeja?

Kommentit (11)

  1. Aim

    http://www.kemikaalicocktail.fi/2016/01/syopavaarallista-kemikaalia-loytynyt-36-tuotteesta/

    Ostin liinoja, ovat tosi hyviä, mutta googlatessani tukikin vastaan epäilyttäviä artikkeleita.. tiedätkö sinä tuosta aineesta? Ainakin omassa paketissani on sitä yhä..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *