Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Parempaa tekstiä teille

Hei te kaikki ihanaiset lukijani!
Olen kertonut teille blogissani itsestäni paljon ja tuntuu, että aktiivisimmat lukijani tietävät blogiminäni pääpiirteittäin melko hyvin. Minusta olisi kuitenkin mukavaa saada parempi tuntuma teihin, minkä vuoksi näpyttelin kasaan pienen lukijakyselyn.
Arvostaisin suuresti, jos jaksaisitte käydä vastailemassa siihen. Kun pääsen paremmin kärryille teistä, on minunkin helpompi työstää teille parempia postauksia!
Kiitos kaikille ihanille ja viitseliäille lukijoilleni jo etukäteen ja ihanaa itsenäisyyspäivää!
PS. Kaikki postaustoiveet ja kehitysideat ovat tervetulleita viestilaatikon puolelle!

Kommentit (29)

 1. chateau

  Täällä ilmoittautuu yksi joka pitäisi blogin mielellään kosmetiikkatuotepainotteisena 🙂 Tai lähinnä toivon ettei blogi menisi siinä määrin lifestyle-tyyppisen blogin puolelle että hyödyllisistä kosmetiikkapostauksista (varsinkaan tuote-esittelyistä) tulisi vain yksi osa erityyppisten juttujen kirjoa ja niitä joutuisi kalastelemaan erilaisten postausten joukosta… Mun mielestä on alusta asti ollut kiva että tällä blogilla on ollu selkeä linja. (Enkä tietenkään tarkoita että pitäisin muuta elämääsi henkilökohtaisesti jotenkin mielenkiinnottomana! Oon vaan itse lukenut tätä blogia aina nimenomaan meikkitietouden takia.)

  Ja mäkin tykkäsin yhteenvetopostauksista, niistä saa pikaisen katsauksen moneen tuotteeseen samalla kertaa 🙂

  Keep up good work!

  P.S.: Sulla on muuten usein hauska tapa otsikoida, vähän "pilke silmäkulmassa" 😉

 2. Anonyymi

  Ensinnäkin pahoittelut että kommentoin vasta kun on jotain negatiivista sanottavaa, vaikka olen lukenut blogia niistä ajoista kun asuit Suomessa wannabe-insinöörin kanssa. Eli pienen ikuisuuden. Olin vastaamassa kyselyyn mutta luin ensin kaikki kysymykset läpi ja täytyy sanoa että meni fiilikset ainakin vastaamiseen ja vähän muutenkin. Saatan olla väärässä mutta omaan silmääni kyselyn tarkoitus vaikutti olevan 100% blogin yhteistyökumppaneiden tuotteiden myynnin tehostusta. Nämä lukijoiden vastaukset ovat kullanarvoisia kaupallisille tahoille. En todellakaan sano etteikö blogillaan saisi hyötyä rahallisesti, ilman muuta työstään kuuluu saada korvaus(bloginpitäjällä se on mainostulot) mutta jos epäilykseni osuvat oikeaan on lukijoita harhautettu vastaamaan kyselyyn joka on voimakkaasti kaupallinen vaikka postauksen alku antaa ymmärtää jotain aivan muuta.

 3. virve

  Ihan asiallinen kommentti tietysti. 🙂
  Tein kyselyn, jotta siitä hyötyisi useampi taho. Kun tiedän, kuinka paljon te tahdotte käyttää kosmetiikkaan kuukaudessa rahaa tai mistä päin olette, voin tehdä yhteistyötä esimerkiksi eri alueella toimivien tahojen kanssa sekä määritellä paremmin, minkä hintaisia tuotteita täällä esittelen. Itseäni kiinnosti myös tottakai tietää, kuinka usein aktiivilukijani täällä käyvät ja ostatteko minkä verran sellaista, mitä täältä luette. Näistä kommenteista on hyötyä myös opintojani silmällä pitäen.

  Tottakai mainostajakin voi hyötyä näistä kommenteista, mutta itse halusin yhteenvedon siksi, jotta osaisin jatkossa esimerkiksi tehdä juurikin niitä parempia yhteistyöjuttuja oikein tahojen kanssa. Minulle oli esimerkiksi hyvin tärkeä juurikin tuo tieto siitä, minkä verran kosmetiikkaan kuussa käytetään ja sen vuoksi mietin jatkossa entistäkin tarkemmin vaikkapa juuri arvokkaampien tuotteiden esittelemistä keskittyen enemmän edullisiin.

  Idea lukijaprofiilin tekemiseen syntyi juurikin koulussa luennolla tajutessani, kuinka sen hahmottaminen auttaa minua jatkossa paljon niin yhteistyökuvioissa kuin opinnoissa ja blogini kehityksessäkin. Toivottavasti huomioit nämäkin kannat etkä ota vain negatiivisena asiana sitä, että tahdoin selvittää näitä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *