Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Parasta just nyt?

Kuinka moni suomalainen kuusitoistavuotias poika voi sanoa, että hänelle on brändätty oma tuoksu? Tai kuinka moni suomalainen ylipäätään voi sanoa noin? Eipä taida olla olemassa kuin yksi.
Meidän oma söpönkomea Robinimme on nimittäin julkaissut oman, tytöille suunnatun tuoksunsa, joka kantaa nimeä C´est La Vie.
Muutamia viikkoja sitten julkaistu tuoksu saapui minunkin kelluvalle itämerelliselle työpaikalleni viimein ja ryntäsin tietysti mielenkiinnolla pullon kimppuun. Miltä tuoksuu teinitähden tuoksu?
Sanotaanko, että yllätyin hieman, mutta positiivisella tavalla. Olin nimittäin odottanut enemmän escadamaista ja victoriassecretmäistä superkarkkista teinien tusinatuoksua, mutta tämä olikin hieman erilainen. Tuoksu oli yllättävän raikas ja vain hieman makea ja minun täytyy kyllä myöntää, että kyllä se menisi hetken iholla oltuaan sporttisesta nuoren pojan pumamaisesta tuoksustakin.
Tuoksussa on hieman sitruksisia, mandariinista ja sitruunasta tulevia makeanfreesejä sävyjä, mutta siitä löytyy myös kevyttä kukkaisuutta ja päärynän tuomaa hedelmäisyyttä. En taida olla oikeaa kohderyhmää tälle, mutta voisin hyvinkin elää tätä ympärilleen suihkivan teinitytön kanssa samassa taloudessa. (Jos se tyttö vaan muuten olisi kiltisti eikä olisi hirveä pissis.)
Robin ei itse ole kuulemma kiireidensä vuoksi ollut mukana tuoksun suunnittelussa ja valintaprosessissa, mutta hyväksytti lopputuloksen ollen siihen tyytyväinen. (Tämän te kuitenkin halusitte tietää.)
Robinin sanojen mukaan tuoksu on hyvä ja raikas ja ihan kuten elämäkin. C´est La Vie.
Oletteko te jo tuoksuttaneet Robinin hajuveden? Mitäs sanotte tällaisesta aluevaltauksesta? Jäämmekö seuraavaksi janoamaan Eau de Cheekiä? Kenen suomalaisjulkkiksen toivoisitte tekevän hajuveden?

Kommentit (16)

 1. Minna

  Kuulostaa mielenkiintoiselta, ja tulee mieleen Justin Bieber ja hänen tuoksunsa siitä, että Robinillakin on nyt oma tuoksu. Pitääpä mennä nuuhkimaan! 🙂

  • virve

   Käyhän ainakin uteliaisuuden vuoksi. 🙂

 2. Anonyymi

  IHan hauska nähdä että joku suomijulkkis tekee oman tuoksunsa! Robin vaikuttaa minusta muutenkin hyvältä roolimallilta nuorille ja hänessä on potentiaalia kansainväliseksikin tähdeksi, mahdollisesti.. Ja tuo on varmasti loistava joululahja tytöille 😀

 3. Anonyymi

  Olisi hauska nähdä millaisen tuoksun tekisi esim. Cheek, Jenni Vartiainen, Chisu, Anna Abreu.

 4. Leaders Number One -hajuvesi – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Eau de Iceman the thing? Itse en yllättyisi, jos Cheek tuotteistettaisiin tuoksuksi asti ja no, Robiniltahan onkin jo tullut tuoksu. Eau de Kela voisi olla kuuma juttu myös tällä hetkellä ja Arman Alizadin tuoksu nyt […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *