Parasta just nyt?

Kuinka moni suomalainen kuusitoistavuotias poika voi sanoa, että hänelle on brändätty oma tuoksu? Tai kuinka moni suomalainen ylipäätään voi sanoa noin? Eipä taida olla olemassa kuin yksi.
Meidän oma söpönkomea Robinimme on nimittäin julkaissut oman, tytöille suunnatun tuoksunsa, joka kantaa nimeä C´est La Vie.
Muutamia viikkoja sitten julkaistu tuoksu saapui minunkin kelluvalle itämerelliselle työpaikalleni viimein ja ryntäsin tietysti mielenkiinnolla pullon kimppuun. Miltä tuoksuu teinitähden tuoksu?
Sanotaanko, että yllätyin hieman, mutta positiivisella tavalla. Olin nimittäin odottanut enemmän escadamaista ja victoriassecretmäistä superkarkkista teinien tusinatuoksua, mutta tämä olikin hieman erilainen. Tuoksu oli yllättävän raikas ja vain hieman makea ja minun täytyy kyllä myöntää, että kyllä se menisi hetken iholla oltuaan sporttisesta nuoren pojan pumamaisesta tuoksustakin.
Tuoksussa on hieman sitruksisia, mandariinista ja sitruunasta tulevia makeanfreesejä sävyjä, mutta siitä löytyy myös kevyttä kukkaisuutta ja päärynän tuomaa hedelmäisyyttä. En taida olla oikeaa kohderyhmää tälle, mutta voisin hyvinkin elää tätä ympärilleen suihkivan teinitytön kanssa samassa taloudessa. (Jos se tyttö vaan muuten olisi kiltisti eikä olisi hirveä pissis.)
Robin ei itse ole kuulemma kiireidensä vuoksi ollut mukana tuoksun suunnittelussa ja valintaprosessissa, mutta hyväksytti lopputuloksen ollen siihen tyytyväinen. (Tämän te kuitenkin halusitte tietää.)
Robinin sanojen mukaan tuoksu on hyvä ja raikas ja ihan kuten elämäkin. C´est La Vie.
Oletteko te jo tuoksuttaneet Robinin hajuveden? Mitäs sanotte tällaisesta aluevaltauksesta? Jäämmekö seuraavaksi janoamaan Eau de Cheekiä? Kenen suomalaisjulkkiksen toivoisitte tekevän hajuveden?
Kommentit (16)
  1. Mä en tykännyt tästä YHTÄÄN. Meni mun iholla ihan järkyttävän tunkkaiseksi ja savumaiseksi. Pilaantuneeksi. Huhhuh. Äää. Mutta tokihan tää teinitytöille kelpaa, tietenkin 😉 Isot oli lanseeraukset, ja jäbä jakamassa nimmareita.
    En tosin ymmärrä tuoksun nimeä. Eihän se liity robbariin mitenkään? Paremminkin sopis Anna Puulle? 😀 Plus tuo pullo on aika kamala, ihan kuin Ebaysta tilattu 0,99e maksava hökötys. Mä toivoisin, että Robin olis itte ollu suunnittelemassa tuota enemmän, näkyis jätkän persoonallisuus varmasti 100x paremmin tuossa tuoksussa.

    1. Ei ollut ihan minunkaan tuoksuni, mutta kiva kuitenkin, ettei ollut sitä perus karkkimakeaa höttöä. 🙂

  2. Miten kliseinen nimi 😀

    1. Elämä on. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *