Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Maailman paras vinkki ripsivärisotkun korjailuun

Käsi ylös: Kuinka moni on joskus nähnyt vaivaa silmämeikkinsä tai meikkipohjansa eteen ja onnistunut sitten ripsiväriä levittäessään tökkäämään maskaramassaa silmäluomelle tai muualle kasvoille? Melko moni epäilemättä ja aika moni voi myös varmasti allekirjoittaa sen olevan ihan *@#%!& ärsyttävää riippumatta siitä, kuinka pieni tai suuri tuhru on kyseessä.

Ripsivärisotku pois Ostolakossa meikkivinkki

Jos ripsivärisotkuja lähtee puhdistamaan meikinpoistoaineella tai supervinkin mukaisesti meikkivoiteeseen dipatulla vanupuikolla, on lopputulos lähes poikkeuksetta jossain määrin varsin ärsyttävää korjailua vaativa. Usein saattaa jopa miettiä, että onko pieni (mutta silti niin häiritsevä) tuhru kuitenkin sellainen juttu, jonka kanssa voi  mielummin elää koko päivän sen sijaan, että alkaisi käyttämään aikaa sen korjailuun.

Minulla on onnekseni ollut kuitenkin tähän juttuun käytössä jo pitkään aivan nerokas niksi, jonka opin alunperin aina niin loistavia meikkausvinkkejä jakavalta Nude-blogin Erikalta. Halusin jakaa tämän näppärän vinkin teille siltä varalta, ettei joku ole siitä vielä tietoinen.

Kun ripsiväriharjalla onnistuu tuhrimaan meikattua ihoa, ei nimittäin kannata alkaa paniikissa poistamaan tuhruja välittömästi. Sen sijaan niiden kannattaa antaa rauhassa ensin kuivua, jonka jälkeen kriisiavun antaminen on suorastaan vaivatonta.

Ripsivärisotku pois Ostolakossa meikkivinkki

Kuivahtaneen ripsivärituhrun voi nimittäin rapsutella iholta hellästi ripsille tai kulmakarvoille tarkoitetulla kierreharjalla. Se irrottaa meikin päälle tulleet sotkut, mutta jättää alla olevan silmämeikin tai meikkipohjan rauhaan – kunhan nyt ei innostu liian hanakalla kädellä hankaamaan.

Tadaa, tilanne pelastettu ja vieläpä nopeasti sekä ennen kaikkea ilman, että jo tehty meikki olisi kärsinyt. Tämä on ehdottomasti yksi parhaita ja eniten käytössäni olleita meikkausvinkkejä (en taatusti ole ainoa, joka sohaisee aamukiireessä harva se aamu ripsiväriä yläluomelleen…), joten kiitos vain, Erika, että jaoit tämän vinkin blogissasi joskus!

Ripsivärisotku pois Ostolakossa meikkivinkki

Kenellä muulla tämä niksi on ollut käytössä?

PS. Jos meikkausvinkit ovat nimenomaan niitä juttuja, jotka kiinnostavat, niin Erikan Nude-blogin lisäksi kannattaa tietysti seurata Miia Ezenin blogia. Itse olen enemmän kosmetiikkanörtti ja nippelitiedon kerääjä, kun taas näillä kahdella mimmillä on valtavasti vinkkejä ja ideoita nimenomaan meikkaamiseen. Useimmille  nämä molemmat suomalaiset kauneusblogit ovatkin varmasti tuttuja jo entuudestaan, mutta vinkkaan siltä varalta, ettei joku vielä lue niitä. 

Kommentit (17)

 1. Johanna

  Moi!
  Ripsiin liittyen, käytätkö vielä jotain ripsiseerumia?
  Joskus muistan sun käyttäneen 🙂

  • Virve Vee

   Joo, en osaisi olla ilman, sillä ilman sitä ripseni ovat suorat nysät. Olen nyt käyttänyt vajaan vuoden LiLashin kasvattajaa (postaus täällä) enkä enää luopuisi. Aina välillä on kausia, kun unohdan liian usein käyttää sitä ja laitan ripsiini vain vaikka pari kertaa viikossa, jolloin ripsirivi on taas pian täynnä lyhyitä ripsiä niiden pidempien seassa. Silloin ei mikään ripsivärikään oikein näytä nätiltä. LiLash todellakin toimii ja suosittelen sitä! 🙂

 2. Hanna

  Itselleni tullut käyttöön vuosia sitten ihan omasta keksinnöstä. Vissiin ei ole ollut muuta mitä käyttää ja tullut sitten käytettyä harjaa. Osoittautunut hyväksi ja sillä menty vuosia.

  • Virve Vee

   On kyllä todella näppärä idea! 🙂

 3. Miia Ezen

  Heiii ihana nainen! Ihan mieletön vinkki! Kiitos! Mä en ookkaan tähän ite törmännyt missään. Alan heti töhrimään enemmänkin ja testaan. 😉 Kiitos, kun vinkkasit mun blogista. <3

  • Virve Vee

   Joo, tämä nerokas vinkki on ollut ahkerasti käytössä, sillä jotenkin sitä varsinkin aamuisin kiireessä meikatessa aina saa sen täplän ripsiväriä kulmaluulle tai jopa nenän varteen… 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *