Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Paras luomivärinpohjustaja

Kuten on käynyt ilmi, on minusta tullut ihan äärimmäisen huono luomivärien käyttäjä. Siitä johtuen, että en liiemmin käytä luomivärejä voikin olla yllättävää kuulla, että yksi päivittäisistä must have -meikkituotteistani on luomivärinpohjustaja.
Haluatteko nähdä miksi?
Tässä siihen selitys. Silmäluomieni iho on täynnä luomien läpi kuultavia verisuonia, jotka saavat silmäluomet punertamaan -vähän kun olisi couperosaa silmäluomilla!
Joku lukijani kysyi joskus paljaan silmäluomeni nähtyään, että johtuuko ripsirajani värjäytyminen käyttämästäni ripsienkasvattajasta. Ikävä kyllä siitä ei voinut tehdä syntipukkia, sillä läheltä katsoessa huomaa, että kyse ei ole luomen värjäytymisestä vaan ihan vaan niistä pienistä verisuonista, jotka sillä risteilevät.
Silmäluomeni kaipaavat siis ehdottomasti tuotetta, joka tasoittaa niiden värin nudelookkiin sopivaksi.   Aina välillä joku ehdottaa maailmaa mullistavana ja ihan totaalisen uutena ideana, että voisin kokeilla käyttää niille peiteainetta tai meikkivoidetta yhdessä puuterin kanssa, sillä hänellä se ainakin toimii.  Mielipiteeni asiasta voi tiivistää ajatuksissani kahteen sanaan: Hah hah.
Vaikkei minulla aina leikkaisikaan, niin arvaatte kuitenkin varmaan, että tuota ensimmäisenä mieleenjuolahtavaa ideaa on tullut useaankin otteeseen kokeiltua. Kokeilu on poikkeuksetta ohi viimeistään kymmenessä minuutissa, kun kaikki luomelle levitetyt tuotteet ovat soutaneet itsensä luomivakoon. Sorry, ei toimi näillä rasvaluomilla.
Tämän vuoksi tarvitsenkin luomilleni sen täydellisen luomivärinpohjustajan, joka ei koskaan petä kesken päivän ja joka kykenee myös tuomaan loistavaa peittävyyttä. Onneksi sellainen on ollut minulla käytössä jo puoli vuotta.
YSL:n Couture Eye Primer tipahti keväällä töiden kautta käteeni ja on siitä lähtien palvellut minua uskollisesti lähes päivittäin. Aktiivisesta käytöstä huolimatta tuote ei ole vielä kulunut edes puoleen väliin, joten yhteistä taivalta on onneksi jäljellä vielä pitkään.
Minulle valikoitui sävy 1 Fair, joka sopii loistavasti vaalealle iholleni.
Äärimmäisen runsaspigmenttinen luomivärinpohjustaja  on ollut luultavasti paras kokeilemani vastaava, sillä se pysyy luomilla aamusta iltaan, yöhön ja vaikka vielä seuraavaankin aamuun asti ongelmitta ja tasoittaa luomien sävyn täydellisesti. 
Tuotteen voidemainen koostumus muuttuu iholla lähes puuterimaiseksi ja itse kiinnitän sen vielä lopuksi iholle puuterin avulla. Mikäli silmäluomet ovat todella kuivat, saattaa tuote olla niille huono valinta, mutta omille luomilleni se on sopinut erinomaisesti sekä yksinään että luomivärien kanssa käytettynä.
En enää edes osaisi ajatella meikkaavani ilman tätä tuotetta!
Kyse on periaatteessa todella pienestä yksityiskohdasta, mutta luonnollisen kaunista meikkiä tavoitellessa silläkin on väliä.
Paitsi että tuote tasoittaa luomien sävyn, luo se tietysti niille myös täydellisen pohjan luomivärien levitykselle. Tämän päälle levitettyinä sävyt nimittäin toistuvat entistä selkeämpinä, kauniimpina ja runsaspigmenttisempinä.
Tämä vuosisadan rakkaustarina on odottanut paljastamistani jo pitkään joten anteeksi, että olen pihtaillut tätä teiltä. Toivottavasti tästä vinkistä on apua muillekin, jotka kaipaavat runsaspigmenttistä ja kestävää luomivärinpohjustajaa!
Ovatko tämän ja jonkun muunkin tiet jo kohdanneet?

Kommentit (19)

  1. Tämän hetken suosikkimeikkini – Kauneus & Terveys -blogit

    […] on jo pitkään syntynyt näillä kahdella tuotteella. YSL:n Couture Eye Primer -pohjustusvoide on jo yli vuoden ajan ollut lempparini ja purkissa on vielä vaikka kuinka paljon tavaraa […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *