Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Paras ja pitävin kulmageeli

Minulla on itsepäiset kulmakarvat, jotka ovat kaikella tapaa murheenkryyni. Ne kasvavat eri mallisesti, osittain jopa hieman eri korkeudella ja kaiken lisäksi yksittäiset karvat kasvavat vielä ulkoreunassa alaspäin. Niiden kanssa ei todellakaan ole helppoa.

Anastasia Clear Brow Gel

Tämän vuoksi käytän kulmiini aina paitsi puuterimaista tai kynämäistä kulmaväriä korjatakseni niiden muotoa, myös kulmageeliä- tai vahaa. Olen aiemmin käyttänyt vähän mitä tahansa tuotetta, mikä kotoani nyt vaan sattuu löytymään, sillä olen kuvitellut lähes jokaisen kulmien kiinnitystuotteen olevan toistensa kaltaisia ja eron olevan vain siinä, että kulmageelit antavat vain hitusen vahvemman pidon kuin vahat ja että ratkaisevaa on vain sävy (ja yleensä olenkin suosinut kevyesti sävytettyjä vaihtoehtoja). En siis suomeksi sanottuna ollut koskaan kokeillut kulmageeliä tai -vahaa, joka erottuisi jotenkin erityisesti muista muuten kuin hyvän sävynsä ansiosta.

Anastasia Clear Brow Gel

Tämä kaikki oli kuitenkin ennen kuin tutustuin Anastasia Beverly Hillsin Clear Brow Gel -kulmageeliin.

Sain tuotteen töistä joskus syksyllä, mutta en saanut aikaiseksi kokeilla sitä. Minulla oli avattuna parikin vastaavan asian ajavaa tuotetta ja koska suosin sävyllisiä vaihtoehtoja, ei tuo kirkas geeli oikeastaan kiinnostanut yhtään.

Anastasia Clear Brow Gel

Satuin kuitenkin sivukorvalla kuulemaan, kun työkaverini kehui geeliä ja päätin, että pakkohan sille on antaa tilaisuus.

Clear Brow Gel on tosiaan nimensä mukaisesti täysin väritön kulmageeli, jossa on itseasiassa jopa melko kookas harjasosa. Sivelin geeliä kulmiini ja huomasin eron aiemmin käyttämiini välittömästi. Tämä nimittäin todellakin piti kulmat ojennuksessa! Itseasiassa kulmat jäivät jopa lähes jäykän koviksi ja kulmilla ilmeillessäni tunsin, että niissä on jämäkkää geeliä, joka pitää ne ojennuksessa. Tunne oli hämmentävä, mutta ei ollenkaan häiritsevä. Itseasiassa koska kulmakarvat ovat ikuinen murheenkryynini minä jopa nautin tuosta kulmageelin kontrollin tunteesta täysillä. Kerrankin tuote, joka oikeasti sai pidettyä ne kurissa!

Anastasia Clear Brow Gel

Ja mikä parasta, kulmageeli todellakin toimi. Kuvassa vasemmanpuoleisessa kulmassa on Anastasian kulmageeliä ja oikealla kilpailijan vastaavaa. Huomaatte varmasti, kumpi suoriutui kurissapitovelvollisuuksistaan paremmin.

Epäilen, että Anastasian kulmageelistä tuli meikkipussini vakiovaruste, jota ilman en tahdo enää olla. Tai no, oikeastaan kulmakarvani tekivät päätöksen puolestani käyttäytymällä kerrankin nätisti ja pysymällä koko päivän kauniisti aloillaan.

Anastasia Clear Brow Gel

Onko joku muu rakastunut Anastasia Clear Brow Gel -kulmageeliin?

Kommentit (6)

  1. Näin teen arkimeikkini – mantrana ”ei se ole niin justiinsa” – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Kulmakarvojeni muoto kaipaa korjausta, joten käytän apunani joka aamu Benefitin kulmasabluunaa. Tällä hetkellä uskollisin sävyä antava ystäväni on ollut Diorin Diorshow Brow Styler -kulmakynä ja lopuksi kurittomasti sojottavat kulmat asettuvat paikoillen Anastasian värittömällä, tiukan pidon antavalla kulmageelillä. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *