Paluu juurille

Toivon sydämestäni, että tässä kuussa blogin alkuperäinen idea, eli loppuneiden tuotteiden esittely tulisi erityisen hyvin esiin ja saisin pysyttyä suht tiukkana. Totaalilakkoon en edelleenkään ryhdy, mutta viimekuun yhteenveto säikäytti minut jälleen ainakin pariksi viikoksi kiltiksi tytöksi.

Ensinnäkin minulta on loppunut taas yksi vartalovoide.

Vartalovoide oli Nivean Sos Relief Lotion, johon tykästyin suuresti.

Odotin koostumuksen olevan paljon jäykempää ja paksumpaa, mutta yllätyksekseni se olikin varsin juoksevaa ja ohutta. Voide teki ihostani ihanan sileän ja pehmeän ja poisti kaikki kuivat läikätkin sääristäni sekä pehemensi kyynärpäänikin. Tämä myös imeytyi iholle melko hyvin, muttei kuitenkaan kadonnut kokonaan ihon pinnalta (muttei silti jäänyt iholle tahmaisena). Voiteen tuoksu oli melko niveamainen, mutta ehkä jotenkin jopa hieman maskuliiniseen vivahtava. Ei kuitenkaan mikään paha tai överi missään tapauksessa. Oikein loistava tuote, josta noin viiden euron hinta ei ole ollenkaan liikaa pyydetty!

Jos siis sääresi pölisevät talven jäljiltä ja kroppasi iho huutaa muutenkin pehmitystä ja kosteutusta, voin ehdottomasti suositella kokeilemaan tätä voidetta (ellet sitten suosi vain todella kevyitä koostumuksia)!

Toinen loppunut tuote on kasvojen ihonpuhdistukseen tarkitettu Lushin Aqua Marina. Käytin tämän loppuun vajaata viikkoa ennen sen parasta ennen -päiväystä enkä usko, että tämä olisi kovin kauaa päiväyksensä jälkeen enää hyvää ollutkaan (ainakaan huoneenlämmössä säilytettynä). Tuotteen merellinen tuoksu alkoi jo puskemaan hieman voimakkaammin esiin ja parissa viikossa se olisi varmasti jo ollut muuttunut sietämättömäksi.

Esittelin tämän tuotteen jo tarkemmin aiemmin, joten en enää paneudu tähän sen syvällisemmin. Tämä oli minusta oikein toimiva tuote ja tykkäsin tästä ihonpuhdistajana, jona käytin tätä purkin loppuajan illalla meikinpoiston jälkeen ihon puhdistukseen sekä aamuisin. (Aluksi käytin tätä aamuisin ja Angels on Bare Skiniä iltaisin, mutta koska tämän pilaantuminen alkoi pelottaa, siirryin hetkeksi käyttämäään vain tätä.) Kaksoispuhdistuksen jälkimmäisenä tuotteena tämä oli oikein mainio, vaikkakin esimerkiksi Lushin öljyisen Baby Facen kanssa tykkäsin enemmän käyttää kevyesti kuorivaa Angels on Bare Skiniä.

Ei pahaa sanottavaa ja voin suositella!

Kulutusmaratonini ei päättynyt vielä tähänkään, sillä myös Lushin Mask of Magnaminty loppui vihdoinkin. Tämän parasta ennen -päiväys meni kyllä jo umpeen maaliskuussa, mutta koska ihoni oli vielä silloin niin kuivassa kunnossa, en uskaltanut käyttää tätä kovin tiheään tahtiin. Onneksi joku lukijani kuitenkin vinkkasi tämän säilyvän hyvin jääkaapissa vielä pitkään päiväyksen jälkeenkin ja niinhän tämä tekikin, vaikka toki suosittelen kyllä aina käyttämään Lushit ajallaan.

Tästä postauksesta löytyy tarkempia kommentteja naamiosta ja tykkäsin tästä yhtä vielä viimeisillä käyttökerroillakin, eli voin suositella.

Ja kun nyt kerran vauhtiin päästiin, niin ei nyt turhaan vielä lopeteta! Myös viimeinen lakanpoistoaineeni nimittäin kului loppuun:

Kyseessä oli tietenkin ihanan hellävarainen ja paljon kehumani Dependin vihreä, josta en sormieni kynsistä lakkauksia poistellessa vain suostu luopumaan (ellen sattuisi saamaan käsiini IsaDoran lakanpoistoainetta). Tämä on melkoinen mielipiteiden jakaja ja jotkut eivät kuulemma saa tällä lakkoja helposti pois, mutta minulle sei ei tuota ongelmia. 250 ml pullo kestää ahkerassa kulutuksessani vähintään neljä kuukautta ja kaikki lakkaukset ovat lähteneet ongelmitta pois (kuten myös esimerkiksi vähän aikaa sitten esittelemäni ”astrologinen oksennus”).

Tälle oli hankittava heti seuraaja ja hankin samalla myös varpaitteni kynsille sopivan tuotteen, jota voin käyttää myös Konadin leimasimen kanssa. ”Tujumpi” tuote oli Kicksin omaa tuotantoa (A-brand) ja asetoniton, öljytön, väriaineeton sekä hajusteeton. Katsotaan, millaiseksi osoittautuu käytössä.

Toistaiseksi toukokuun tuotesaldo on onneksi miinuksella ja toivotaan, että se pysyykin mittarin sillä puolella myös loppukuun…

Kommentit (13)
  1. Moikka! Nyt kun päästiin sopivasti puhumaan kynsienhoidosta, niin osaisitko suositella jotain hyvää kynnenkovettajaa opiskelijabudjetilla? Sydämeni itkee verta tuon OPIn ihanuuden takia, mutta ei vaan talous voi venyä sen hankintaan 🙁 esim mavalalla näyttää olevan jonkun sortin kynnenkovettajia, oletko niitä kokeillut? hinta saisi olla siinä kympin hujakoilla. kiitos jo etukäteen jos osaat neuvoa!

  2. Anonyymi: Voih, mielelläni suosittelisin, mutta en ole koskaan vaan törmännyt mihinkään näin loistavaan. Kaikki muut kokeilemani (edulliset ja kalliit) ovat olleet sellaisia kivoja ja keskinkertaisia, mutta mieleen ei ole jäänyt yhtäkään ihan erityisen suosittelun arvoista. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *