Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Palmer’s

Lontooseen muutettuani tahdoin tietysti tehdä tuttavuutta sellaisten sarjojen kanssa, joita ei Suomesta saa. Kartoitettuani tarvitsemani tuotteet, lähdin shoppailukierrokselle ja yritin parhaani mukaan löytää sopivia tuotteita sellaisilta kiinnostavilta sarjoilta, joihin en ole aiemmin päässyt käsiksi.
Yksi tällainen sarja oli Palmer’s.
Olen kuullut todela paljon kehuja Palmer’sin tuotteista ja niiden valikoimakin näytti olevan laaja, joten päätin tehdä tarkempaa tuttavuutta.
Ihoni pääsi kuivumaan Lontoon kosteasta ilmastosta huolimatta pahasti, joten mitä kosteuttavamman kuuloinen tuote, sitä parempi.
Aloitin tuttavuuden tekemisen ostamalla merkin Cocoa Butter Formula with Vitamin E Concentrated Creamin, joka on pieni erityisesti käsille, jaloille, polville ja kyynärpäille polville tarkoitettu tehovoide. (Pahoittelen, että pakkaus oli kuvausvaiheessa jo leikattu auki…)
Lupaus ”Softens & Relieves Rough, Dry Skin” kuulosti juuri siltä, mitä kuivankarheat käteni ja kinttinu kaipasivatkin enkä ilokseni joutunut pettymään tuotteen tehokkuuden kanssa.
Tuote on pakattu täyteen ihoa tehokkaasti kosteuttavia ja pehmittäviä aineita ja sen todellakin huomasi, sillä jopa kuivanharheat jalkani olivat kuin uudestisyntyneet tämän jälkeen. Erityisen hyvää tuotteessa oli myös se, että se imeytyi iholle yllättävän hyvin ilman, että minulle tuli tunnetta siitä, että tuote olisi vaan täysin kadonnut jonnekin. Ihastuin tuotteeseen niin kovasti, että halusin ehdottomasti tehdä lisää tuttavuutta merkin kanssa.
Toinen hyllystä nappaamani tuote oli merkin saman linjan herkän ihon vartalovoide.
Myös tämän voiteen lupaukset ja sisältö näyttivät niin loistavilta, että hilseilevän kuivilla läikillä ollut vartaloni iho ei voisi muuta kuin tykätä tuotteesta. Ja tykkäsihän se.
Voiteen koostumus on täyteläisehkö ja ihoa ihanasti pehmittävä ja kosteuttava, mutta silti iholle melko hyvin imeytyvä. Itseasiassa voide imeytyy iholle jopa yllättävän hyvin ja vaikutti imeydyttyään jopa hieman liian kevyeltä, mikä saikin minut epäilemään sen kosteutustehoja. Epäilykset olivat kuitenkin turhia, sillä kuivat läikät ja hilseilevät alueet olivat ihollani historiaa tämän jälkeen. 
Jälkikäteen huomasin tuotteen olevan myös palkittu useaan otteeseen eikä tätä kyllä todellakaan ole turhaan kehuttu!
Molemmissa tuotteessa on sama kaakaon tuoksu. Käytännössä ne tuoksuvat sille, kuin tuoksuttaisin kesken suklaakakun leipomisen tehtyä taikinaa, johon on juuri sekoitettu kaakaojauhoja. Tuoksu ei siis ole suklainen vaan enemmän ”taikinaisen kaakaoinen” nimenomaan.
Nämä kaksi tuotetta ovat saaneet minut innostumaan näistä halvoista, muutaman punnan hintalapuilla varustetuista merkin tuotteista ja teen varmasti lisää tutkimusmatkoja merkin valikoimiin.
Mikäli kiinostuitte Palmer’sin tuotteista, on minulla teille ilouutinen: Vaikka Palmer’sia ei taida Suomesta saada, toimittaa Feel Unique sitä postikuluitta ja edullisin hinnoin Suomeen! Täältä voi siis napata oman Palmer’sin varalovoiteen ostoskoriinsa.

Kommentit (9)

 1. Chibi

  Olen bongannut mielestäni joitakin sarjan tuotteita Anttilasta ja Stockmannilta, jos oikein muistan. Muuten olen Virosta ostanut. Jalkavoiteet aivan loistavia korpun kuiville jalkapohjille 😉

 2. Anonyymi

  Hmm minua kiinnostaa tietää, että miksi leikkaat pakkaukset auki. Saako tuotteen käytettyä loppuun paremmin sillä tavoin, vai haluatko näyttää, että olet ihan oikeasti käyttänyt tuotetta? 🙂

  • Anonyymi

   No mä olen kyllä aina myös leikannut ne pakkaukset auki, jotka vaan saa. Tuotetta jää ihan tuhottomasti purkkiin sisään, kun ei kaikkea saa puristettua ulos. Tuotteesta riippuen voi sisään jäädä vielä kevyesti 1-2 viikon määrät…

  • virve

   Olen luullut tuon olevan ihan yleinen tapa, sillä tuotetta jää pakkaukseen usein vaikka kuinka paljon, mikäli sitä ei leikkaa auki. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *