Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivittäistä luksusta

Sain reilu kuukausi sitten blogini kautta testattavikseni Suomeen jälleen rantautuneen No7-sarjan ihonhoitotuotteita, eli olen ehtinyt tutustumaan näihin kunnolla ja ajatuksella.

Kokeiltavinani olivat merkin Protect & Perfect -linjan silmänympärysvoide sekä suojakertoimellinen päivävoide ja jo hieman ravitsevampi Protect & Perfect Intense -linjan yövoide.

Sarjaltahan löytyy Suomen markkinoilla kaikenikäisille soveltuva peruskosteuttava Advanced Hydration -linja, ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan oleva ja niitä jo hoitava Protect & Perfect -linja sekä aikuisemman ihon Protect & Perfect Intense -linja sekä näiden linjojen lisäksi muutamia erityistuotteita.

Protect & Perfect Eye Cream (27,50 euroa) lupaa siloittaa, kirkastaa ja heleyttää ihoa vähentäen tummia silmänalusia ja ensimmäisten juonteiden näkyvyyttä.

15 ml vakiokokoinen purkki on muovia, eli kevyt kantaa vaikka mukanakin tarvittaessa. Ainoa asia, mistä en purkissa pidä on sen muotoilu: kaventuvan purkinaukon vuoksi sisäpuolelle jää purkin ”hartioihin” helposti voidetta eikä voiteen ottaminen ole ollenkaan niin helppoa kuin purkeissa, joiden aukkoa ei ole kavennettu.

Tuotteen hajusteeton koostumus (ainakaan minä en ollut bongaavinani tuotteen INCI-listasta hajusteita?) ei tee tuotteesta perusvoiteen tuoksuista ja tuotteen koostumus on muutenkin miellyttävä. Tuote ei ole mikään ohut geeli, muttei paksu voidekaan. Tämä silmänympärysvoide tuntuu jo levittäessä jotenkin virkistävältä, vaikkei mitää mentholia yms. sisälläkään.

Itseasiassa tuotteen sisältö on minusta hyvä:

Tuotteessa on mm. kosteutta sitovaa glyseriini, paria ihoa pehmittävää ja tasoittavaa silikonia (hyviä meikin alla!) sekä ihoa tehokkaasti pehmittävää ja ravitsevaa karitevoita.

Tuote tuntui mukavan kosteuttavalta, muttei ollenkaan liian paksulta tai rasvaiselta meikin alle. Itse pidin tästä ja voin suositella niille, jotka hakevat kosteuttavaa, mutta ei koostumukseltaan liian ohutta tai paksua silmänympärysvoidetta. Omat silmänaluseni ovat rakenteellisista syistä tummat, joten niiden tummuuteen tällä ei tietenkään voitu vaikuttaa millään lailla.

Toinen kokeilemani tuote oli samaisen Protect & Perfect -linjan suojakertoimellinen päivävoide (27,50 euroa).

Tuote lupailee paitsi viidentoista UVB-suojaa myös heidän omalla luokituksellaan viiden tähden UVA-suojaa. UVA-säteily on juuri sitä ihoa vanhentavaa ja rypistävää säteilyä UVB:n ollessa sitä polttavampaa, eli itse ainakin suojaan ihoni mielelläni mahdollisimman tehokkaasti.

Koska voide alkaa jo olla hieman ravitsevampi, on se koostumukseltaankin hieman täyteläisempi eikä välttämättä rasvaisen ihon juttu.

Normaalista kuivuuteen taipuvaisempi ihoni kuitenkin tykkäsi tästä suuresti, sillä tämä kosteutti hyvin ja pehmensi ihoa mukavasti. Pinnasta ei siis jäänyt mitään mattaista, vaan enemmän sellainen pehmeän kosteutettu.

Itse käytän purkin erittäin mielelläni loppuun.

Protection & Perfect Intense yövoide (32,50 euroa) onkin sitten puolestaan jo tarkoitettu aikuisemmalle iholle, jolla on jo juonteita ja ryppyjä.

Voiteen koostumus on ihanan täyteläinen ja pehmeä ja voide itsessäänkin on aivan ihanan ravitseva.

Juuri tällaisten ihanien koostumusten vuoksi minua jo suorastaan melkein harmittaa, etten ole nelikymppinen!

Iho tuntui voiteen käytön jälkeen aivan ihanan pehmeältä ja voide piti kuivuuden niin hyvin poissa, että siirsin tämän töihin laivalle käyttööni ja vaihdoin liian kevyeksi osoittautuneen Biothermin Skin Ergeticin yövoiteen päiväkäyttöön (kun en poistu laivasta, riittää suojakertoimeton voide hyvin).

Ehkä tämä olisi niitä voiteita, jotka minun olisi hyvä antaa eteenpäin äidilleni, mutta enpä vaan anna, sillä tykästyin tähän niin kovasti. Jos voide ei kerran laita ihoani kukkimaan tai tee sille mitään näkyvää hallaa, voin ehdottomasti käyttää sitä ikärajoitteista huolimatta.

Se yksi pieni juttu, joka saavat nämä keskihintaiset No7-merkin voiteet tuntumaan minun käytössäni pieneltä luksukselta on näiden tuoksu. Minusta nämä siis vaan tuoksuvat luksukselta! Juuri tältä kaikkien voiteiden pitäisi tuoksua! En osaa kuvailla tuoksua sen tarkemmin, mutta se on vaan niin ihanan naisellisen tyylikkään voidemainen, että se saa tuotteet tuntumaan aivan ihanan ylellisiltä.

Kokemukseni No7-merkin voiteista ovat olleet tähän asti vähäisiä, mutta minulle oli ilo tutustua näihin. Näiden positiivisten kokemuksieni perusteella aion luultavasti tehdä jatkossakin lähempää tuttavuutta sarjan voiteiden kanssa.

Oletteko te kokeilleet sarjan kosteusvoiteita? Millaisia kokemuksia teillä on niistä? Entäpä kuka muu on ihastunut tähän tuoksuun?

Promootioyhteistyö

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Olen käyttänyt sarjan päivävoidetta jo pidempään, noin kuukauden ajan olen käyttänyt lisäksi beauty serumia ja silmänympärysvoidetta. Voin sanoa, että toimii! Ihoni ei koskaan ole ollut näin sileä ja pehmoinen, suosittelen kyllä!
  nim. 33-vee.

 2. Agatha

  Kiinnostaisi ottaa kokeiluun päivävoide ja silmänympärysvoide, mutta noissa tökkii se sama mikä monessa muussakin voiteessa, eli tuo pakkaus. En ole oppinut kaivelemaan noista purkeista spaateleilla ja jotenkin en tykkää sorminkaan ottaa tuotteita, joita pitäisi käyttää kuitenkin useampi kuukausi. Täytyy vielä miettiä.

 3. Joonathan

  Mä oon ollut vähän pettynyt tohon Protect&Perfect-päivävoiteeseen. Vaikka mulla on suht kuiva iho, niin voide ei tunnu millään imeytyvän. Jättää mun ihon melko rasvaiseksi, joten siirryin käyttämään yövoiteena…silti aamullakin vielä tahmainen iho 🙁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *