Päivä 97: Neidin käsilaukku pistää hymyilemään

Kulahtanut, pari vuotta kanssani rellästänyt Longchampin ennen niin valkoinen käsilaukku on oikea tilaihme. Sinne saa survottua vaikka kuinka paljon tavaraa ja se kestää, kestää ja kestää…kuin Duracel-pupu!

Siivosin rakkaan tilaihmeenni tässä päivänä eräänä ja en voinut kuin hymyillä laukun sisällölle. Minusta voisi tehdä aivan nappiin menevän analyysin ihan vain pelkän laukkuni näkemällä:

Laukustani löytyi lompakko, bussilippu ja bussiaikataulu, kuulokkeet puhelimeeni, läjä kuitteja, esite soija resepteistä sekä Anne Lindin luonnon mukaisista kroppatuotteista, hiuslakka, hiusharja, puuteri, pinni, käsivoide sekä 12 huulikiiltoa, yksi huulipuna ja neljä huultenrajauskynää.

Miksi ihmeessä kukaan terve ihminen kantaa noin pienessä laukussa 13 huulimeikkituotetta kerralla rajauskynineen? Älkää minua katsoko, en todellakaan osaa vastata tuohon! Tältä laukkuni kuitenkin näyttää taas reilun viikon päästä sen siivoamisesta. Minulle kuitenkin näyttäisi olevan (ja onkin itseasiassa) hyvinkin tärkeää, että oikeanlainen huulimeikki on aina käden ulottuvilla. Pinnallista, mutta ihanaa ja varsin olennaista.

Pieni maininta blogin idean puitteissa:

Yritin käyttää hätäpuhdistuksena Lumenen Sensitive Touch puhdistuspyyhkeitäni, mutta huomasin kahden viimeisen kuivahtaneen pakkaukseensa. No, olihan tuo kyllä ollut aukikin yli kolme kuukautta, joten oma vika.

En normaalisti käytä koskaan puhdistuspyyhkeitä ja suosittelenkin niitä käytettäviksi vain hätätilanteissa. Kunnon meikkiä niillä harvemmin saa kunnolla ja samalla hellävaraisesti irti, joten parasta säästellä niitä reissuun ja satunnaiseen käyttöön. Itse käytän niitä silloin, kun ryntään töistä kotiin illalla aamulla tehdyssä meikissä ja tahdon laittaa itseni kuntoon iltaa varten. Vaikka meikkini näyttäisikin hyvältä vielä 10 tunnin kuluttua meikkaammisesta, se harvemmin on kovin freessi enää 18 tai 20 tunnin jälkeen, joten mielelläni laitan pohjan uudelleen ennen parempiin iltamenoihin rientoa. Näillä on kätevä pyyhkiä pohja puhtaaksi ja silmämeikkiä voikin vain lisätä vanhan päälle, sillä kiitos hyvän luomivärin pohjustajan, sen pysyvyyden kanssa ei ole ongelmia edes 24 tunnin jälkeen…

Nämä Lumenen puhdistuspyyhkeet ovat loistavia, sillä ne putsaavat hyvin, mutta eivät pistä ihoani punottamaan tai muutenkaan ärsytä. Lisäksi pieni pakkaus on näppärä. Vaikka nämä ovatkin kalliimpia kuin Garnierit tai Lorealit, olen tykännyt näistä huomattavasti noita enemmän juuri hellävaraisuuden, mutta tehokkuuden vuoksi.

Jos minusta ei muuten pahemmin kuulu viikonloppuna, niin olen täysin uppoutunut lukemaan tätä mielenkiintoista kirjastosta lainaamaani kirjavuorta:

Olen yrittänyt tasapainotella sen, työssäkäynnin, sosiaalisen elämän sekä blogini välillä tämän viikon, mutta nyt tekisi mieli vaan painaa läppäri viikonlopuksi kiinni, heittää työt nurkkaan ja ahmia kirjoja epäsosiaalisesti kotona nyhjäten.

Loppuun vielä kevennykseksi pieni miehinen näkökanta:

Wannabe-insinööri teki minulle aamiaisleipiä eilen aamulla ja kasasi lautaselleni hirrrveän läjän leivänpäällisiä:

Ryhdyttyäni mättämään leivälle päällystettä, kysyi wannabe-insinööri aito ihmetys äänessään, enkö oikeasti aio laittaa leipäni päälle mitään. Anteeksi? Johan minä mätän siihen kamalaa kasaa tavaraa! Kuulemma levitteen poisjättäminen on siis sama, kuin ei laittaisi leivälle mitään…ah, että oli miehinen mielipide.

Kommentit (11)
  1. ohhoh kun on huulikiiltoja kerääntynyt laukun pojallekkin.Muuten kirppareilla näkee meikkipaketteja joten voisit sinnekkin laittaa sellaisia paketteja.Tai vaikka kierrätyskeskukseen

  2. Noilla kirjoilla on aina vaan niin osuvia nimiä, että välillä aina hekottelen noille 😀 ”Vitamiinivallankumous!”, ”Paahtoleipäkatastrofi”, ”Totuus ruuasta!”
    Mutta eipä siinä mitään, varmasti ihan mielenkiintoista ja asiallista sisältöä löytyy noista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *