Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 96: Jääkiekon positiivinen puoli

Ihanaa, eilen oli Suomen jääkiekko-ottelu!

No joo, jokainen minut tunteva tietää, ettei tuo lause sovi ehdottomastikaan mitenkään minun suuhuni. Mikä tuossa eilisessä ottelussa sitten oli niin kivaa, että minäkin olen innoissani?

Ei, kivaa ei ole se jatkuva pelonvallassa oleminen, kun joutuu kokoajan pelkäämään, että kohta tulee maali ja saan sydänkohtauksen teekkareiden yhtäkkisen karjunnan vuoksi.

Kivaa ei myöskään ole se, että asuntomme käryää grillimakkaralle ja saan pelätä jonkun jättäneen parvekkeella olleen grillin päälle.

En myöskään pidä siitä, että saan kerätä kaljapulloja ja tölkkejä ympäri asuntoamme.

Mutta se, mistä eilen pidin oli, että wannabe-insinöörin koulukaveri toi mukanaan tyttöystävänsä, jolle sain hyvän tilaisuuden lykätä mukaan yhden Lumenen Kevyesti päivettävistä vartalovoiteista… Jee, parempaa kuin Suomen maali! Oma vikansa, mitäs otti ruskettavat tuotteet puheeksi. Ja auttoipahan vielä kuluttelemaan kynsilakkojanikin hieman pois, mahtava tyyppi. 😉

Lumene Kevyeti päivettävä vartaloemulsio on kyllä aivan ihana tuote, ei siinä mitään, mutta kun näissä tosiaan on mennyt päiväys jo 11/2008 ja minulla on tuon poisannetun lisäksi vielä yksi avaamaton ja yksi vasta avattu käytettävinä ja vaikka nuo ovatkin toistaiseksi vielä hyvässä kunnossa epäilen, etteivät ne ole sitä enää kovin kauaa. Siksi olikin mukavaa päästä yhdestä eroon.

Tänään aamulla kulutin vielä loppuun jättikokoisen (400 ml) Lorealin Nutri-Soft vartaloemulsion.

Tämä on yksi kropparasvasuosikeistani ja tykkään tästä tosiaankin todella paljon, saattaa olla tällä hetkellä itseasiassa jopa lempparini. Onneksi on vielä yksi jättipönikkä jäljellä, ostin joskus alesta parilla eurolla näitä läjän.

Eli kyllä nämä kropparasvat vielä joskus loppuvat ja saan ostaa jotain uutta kivaa kokeiluun.

Kommentit (4)

 1. Lyyrine

  Haluaisiko wannabe-insinöörisi ystävystyä tietoliikenne-insinööri opiskelijan kanssa 😀
  Noni vitsi vitsi, loistavaa! Ja mikä ette vielä tytön kanssa tunteneet toisianne niin mikäs sen parempi vastaan otto kuin ottaa hänet vastaan ystävällisyydellä ja kiinnostuksella.

  T:miehen kanssa myöskin kaikenmaailman koteja kiertänyt.

  1. Nimetön

   Lyyrine: Oli kyllä entuudestaan tuttu tyttö, joka onneksi tiesi, että lätkämatsin aikana on hyvä lakata häiriöttä ja kiireettä kynnet. 😉

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *