Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 95: Friikki-parka himojen ja halujen vallassa

Olen kertonut teille, että kosmetiikan ostolakkoni käsittää kaiken muun paitsi Diorin ihanat viisikot. No, nyt niitä on taas ilmestynyt kaksi ihanaista upeutta…

Tahtoisin kuvasti nuo ihanuudet (tässä hyvät kuvat Charming Nailsin blogissa), mutta toisaalta tahtoisin myös hillitä itseni. En ole vielä käynyt kurkkimassa niitä livenä ilmestymisen jälkeen (räpläsin niitä kyllä Diorin omalla toimistolla ennen julkaisua) ja ajattelin lykätä sitä mahdollisimman pitkään. Pelkään kuitenkin, että jos jätän nuo ostamatta, kadun sitä myöhemmin ja joudun sitten kissojen ja koirien kanssa metsästämään niitä (näin kävi joulu-lookin toiselle paletille). Uuh, on rankkaa olla kosmetiikka bimbo…

Pitänee ehkä vain ostaa ne ja olla miettimättä asiaa sen enempää. Eivätkö nämä vauvelit näytäkin siltä, että ne kaipaavat uusia leikkikavereita? (Sanokaa joo, sillä wannabe-insinööri ei kuitenkaan anna minulle mieluista vastausta ja kaipaan puoltavia kannanottoja.)

Kommentit (10)

 1. Charming nails

  Kyllä mä luulen että sun on pakko ostaa nuo Diorit 😀

 2. Anonyymi

  Huh. Menee kyllä älyttömyyden puolelle jo tuo luomivärien keräily. Luuletko että koskaan ehdit käyttää noita entisiä pois kun jo uusia tulee markkinoille? Tuossa kuvassa näytti olevan monta lähes samaa sävyä eri paleteissa, oletko varma että tosiaan tarvitset uusia?
  Missä menee järjettömän addiktion ja terveen haluamisen raja?

 3. Anonyymi

  Mää luulin että postimerkkien keräilijät kerää vaan tai enimmäkseen jo käytettyjä merkkejä =/ Miten ku sulla on nion monta palettia jo, nii kuinkahan paljo mahtaa sitten harmittaa kun ne vanhentuu? =D Ei varmaan aikoihin, mutta joskus kuitenki. Sanoisin että osta ihmeessä, jos jostain saat paljon halvemmalla.

 4. Riinea

  Ihania nuo viisikkosi 😀

  Ja huvinsa kullakin, eipä se paljoa muille kuulu, mihin rahansa tuhlaa 😉 Omat ”keräilykohteeni” minullakin. En tosiaan voi sanoa, että ikinä niitä tarvitsen kaikkia tai edes ehdin käyttämään mutta tuhlaisin rahat kuitenkin johonkin… Taksikyyti kotiini baarista/kaverilta maksaa 30-50€ ja olenkin usein palkinnut itseni kuskina olosta kosmetiikalla 😀 Parempi se kosmetiikassakin kuin taksikyydissä, sanon mä.

 5. Anonyymi

  sain mieletöntä tyydytystä näitä katsellessa, täällä kirjoittelee yksi ihan oman elämän kosmetiikkafriikki jolla on kaikenlaisia mussukoita, vauvoja ja vihamiehiä kaapit täynnä, mutta en vain luovu mistään. en millään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *