Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 91: Huhtikuun yhteenvetoa

Kuukausi on vaihtunut toukokuun puolelle ja nyt on taas aika tehdä pientä yhteenvetoa huhtikuussa loppuneista ja minulle tulleista tuotteista.

(Täältä voi lukea maaliskuun saldon ja täältä helmikuun saldon.)

Ihonhoitopuolelta kului loppuun 19 tuotetta:
-Saucy Girl Body Shimmer 50 ml
-Clinique All About Eyes Rich silmänympärysvoide 7 ml
-Lumene Sensitive Touch Silmämeikin poistovesi
-Clarins Moisture Rich Body Lotion 30 ml
-Aqua di Parma Arancia di Capri vartaloemulsio 20 ml
-Aqua di Parma Mandorlo di Sicilia vartalovoide 20 ml
-Mavala käsivoide 30 ml
-Malu Wilz Eye Contour Cream 2ml
-Lumene Vitamin+ Kevyesti päivettävä vartaloemulsio
-Clarins Super Restorative Redifining Body Care (Abdomen & Waist)
-Greenland Apple Shower Gel
-YSL Instant Pur silmämeikinpoistoaine 30 ml
-Clarins Multi-Active Night Lotion 15 ml
-Kenzo Amour Bodylotion 100 ml
-Lumene Tender Drops Rauhoittava kosteusvoide 15 ml
-Lumene Arctic Aqua Syväkosteuttava vartaloemulsio
-Tigi In Shower Body Lotion
-Scholl Deep Moisturising Cream

Luku on korkea, mutta kuten huomaatte, on noista suuri osa matkakokoja tai muuten normaalia pienempiä kokoja.

Meikkipuolelta kului loppuun kuusi tuotetta:
-Mavalan pikakuivattava kynsilakka
-Urban Decay Eye Shadow Primer Potion
-Lancome Juicy Tubes Plump 82 Melon Sorbet
-Lumene Quick & Chic kynsilakanpoistoaine
-Maybelline Line Styler Onyx silmämeikkikynä

Hiuspuolelta kului loppuun vain yksi tuote:
-Freeman Papaya Moisture Plus lämpösuojaava jätettävä hoitoaine

Lisäksi yksi hiusharja hajosi ja päätyi roskiin. Ei myöskään pidä unohtaa kosmetiikkakirppistäni jolla hankkiuduin eroon kiitettävästä määrästä tuotteita, roskiin joutuneita Lumenen kiiltoja tai eteenpäin lahjoittamiani meikkejä.

Kuten sanoin, on ihonhoitopuolelta kulunut loppuun paljon matkakokoja, joiden käyttöikä ei ole kovin pitkä. Pari ihan minikokoista näytettä kului loppuun, mutta ne jäivät listalla mainitsematta (olivat niin pieniä, löytyvät kyllä tuosta Lumenen huulikiilto linkistä). Toivottavasti tässä kuussa kuluu loppuun enemmän tukkatuotteita, huhtikuu ei niiden suhteen ollut kovin tuottoisa. Jäin nimittäin enemmän plussan puolelle kuin miinuksen…

Huhtikuussa ostin itselleni nämä tuotteet:

Jalkavoide tuli oikeasti tarpeeseen, sivellin oli niiiiin halpa ja tulee kyllä hyvään käyttöön, mutta tuoksu puolestaan oli melko ylimääräinen ostos. Sain sen parilla kympillä ja olen himoinnut sitä pitkään (hinta Suomessa yli 50 euroa), joten en vaan voinut jättää ostamatta. Kuvasta jäi puuttumaan Dependin kynsilakanpoistoaine, jonka ostin täysin tarpeeseen. Yhteensä näihin kului vajaat 40 euroa. Niin paljon, vaikken oikein mitään ostanutkaan…hemmetin (ihana) tuoksu!

Nämä tuotteet puolestaan kulkeutuivat minulle töiden kautta:

Tästä kuvasta puolestaan jäi vielä puuttumaan Dermaglown vaahtoputsari, jonka autuaasti unohdin.

Jos jätän laskematta pois annetut, myydyt ja roskiin heittämäni tuotteet ja lasken vain loppuunkuluttamieni ja uusien tuotteideni erotuksen, on luku huhtikuun osalta 16 Enemmän kuin viime kuussa tai helmikuussa kuitenkin!

Hyvää vauhtia siis lähestyn tavoitettani varastojeni tyhjenemisestä, vai mitä?

Kommentit (9)

 1. Rosa

  Mitä sanot nuista esim. Nivea Visage oxygen power päivä- yövoiteesta jotka on pakattu tuollaiseen muotovaahtomaiseen ”painepakkaukseen” että toimiiko tosiaan tuollainen pullo ja irtoaako itse pullosta jotain haitallista. Kovin tekisi mieli ostaa, mutta en sitten tiedä tuon pakkauksen perusteella kuinka hyvä itse tuote on. Yövoide sisältää 15% puhdasta happea, niin senkö vuoksi sekin on muka pitänyt pakata juuri tuollaiseen pakkaukseen. Esittelyjen mukaan aine vaikuttaa todella houkuttelevalle, mutta taitaa jäädä ostamatta juuri tuon ikävän pakkauksen takia!
  Kovimpa jotkut utelevat missä työskentelet. Ja onhan se kivempi esiintyä anonyyminä kuin kertoa henkilökohtaisuuksia vaikkapa missä on töissä. 🙂

 2. Anonyymi

  Minusta alkaa kohta tuntumaan että nuita mineraaleja tungetaan melkeinpä jo kohta kaikkiin tuotteisiin. En tiedä onko tämä hurja huhu vaiko totta, mutta kerran luin jostakin mineraalivoiteiden valmistettavan jäteöljyistä puhdistaen ja käyttäen sitä minraalipitoisten voiteiden ym. pohjana.

 3. Nimetön

  Rosa: Nyt täytyy kyllä sanoa, etten ole tuohon tuotteeseen yhtään perehtynyt enkä osaa kommentoida pakkauksenkaan hyödyllisyyttä/haitallisuutta valitettavasti yhtään mitenkään. 🙁
  Monet ovat tosiaan uteliaita, mutta koska tahdon pysyä anonyyminä, en lähde paljastamaan yhtään mitään.

  Anonyymi: Luonnon omat mineraalit (hyvät raaka-aineet) ja ”mineraalivoiteet” ovat eri asioita, ja ovat nyt tainneet mennä sekaisin. 🙂 Mikäli tuotteen koostumus ei ole jauhemainen, ei se voi olla pelkkia puhtaita mineraaleja (mutta jauhemainen koostumus voi silti sisältää paljon muutakin kuin vain mineraaleja). Nämä luonnon mineraaleista jauhetut meikkipohjat ja meikit ovat niitä iholle hyväksi olevia ja hoitavia. ”Mineraalivoiteilla” tarkoitat varmasti mineraaliöljyjä (huonompi raaka-aine) sisältäviä voiteita, joilla ei oikeastaan ole mitään tekemistä tämän mineraalibuumin kanssa. Mineraaliöljyt ovat pitkään kosmetiikassa ja voiteissa käytettyjä öljyjä, joita syntyy öljynjalostuksen sivutuotteina. Nämä muodostavat iholle vain kalvon, joka estäää kosteutta haihtumasta ja ilmeisesti myös pehmittää ihoa.
  Yhdistävänä tekijänä tosiaan tuo mineraali-sana, mutta käytännössä näitä ei pidä sotkea. 🙂
  Eli tavallaan juu totta olet kuullut, mutta eri asioista puhutaan. 🙂

 4. Päivä 120: Kuukausiraportti ja neljännesvuosikatsaus – Kauneus & Terveys -blogit

  […] vaihtui taas ja on aika summata toukokuun tulleet ja menneet tuotteet. (Tässä linkki huhtikuun raporttiin, jossa on linkit vanhempiin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *