Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 89: Tunnollinen kieroilija

Ostolakkoni ideana on, ettei uutta tuotetta saa ostaa ennen kuin kaikki vanhat vastaavat on käytetty loppuun. (Muistutan tosin taas aiheeseen liittymättä, että Diorin viisikot eivät kuulu lakon piiriin. Muistutus saattaa toki johtua siitä, että kohta ilmestyy uusia paletteja…ennakkovaroitus…) Tämä sääntö aiheutti minulle juuri pienen ongelmatilanteen.

Laitan jalkoihini aina yöksi kosteuttavaa jalkavoidetta pitääkseni niiden ihon pehmeänä ja hyvänä. Tällä hetkellä käytössäni on ollut luottotuotteeni, eli Schollin Deep Moisturising Cream ja olenkin varsin mielelläni käytellyt jo useamman tuubin. Toissailtana totesin jalkojeni rasvaamisen jälkeen, että tuubissa on voidetta enää yhteen käyttökertaan, eli tuote tulisi loppumaan seuraavana iltana.

Ongelmallinen ja pulmallinen tilanne aiheutui siitä, että tajusin voiteen loppuvan juuri sen päivän iltana, jona minua kiinnostava jalkavoide on viimeistä päivää tarjouksessa. Okei, kuulostaa jo vähän naurettavalta, mutta kun diilinä oli, että mitään ei osteta ennen kuin edelliset on loppu ja jos ostan voiteen päivällä ja käytän toisen loppuun vasta illalla niin hommaa on rikottu. (Juu juu, tiedän, kuulostaa naurettavan pikkutarkalta ja naureskelen itsekin jo täällä itselleni… Mutta hei, ainakin olen rehellinen, korkean moraalin omaava kansalainen, joka on ennen kaikkea erittäin tunnollinen!)

Ei sitten auttanut muu kuin tavoistani poiketen lutrata Schollin jalkavoiteen jämät aamulla jalkoihin, vetäistä sukat jalkaan ja kipittää bussiin ja töihin. Ja napata sitten Kicksistä vielä illalla ennen bussiin juoksemista viimeistä päivää tarjouksessa ollut Oliv-sarjan jalkavoide matkaan. Pakko oli saada ja kun vielä tarjouksessakin oli. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että alennustuotteisiin tuhlaaminen on pelkkää säästöä. Mitä enemmän ostaa, sitä enemmän myös säästää. Loistavaa käytännön matematiikkaa. (Selittäisiköhän edellinen loistava matemaattinen päättelyni sen, miksi en ole lukenut pitkää matematiikkaa…tai edes ylipäätänsäkään kirjoittanut matematiikkaa ylioppilaskirjoituksissa.)

En ole koskaan omistanut yhtään tämän Kicksin oman sarjan tuotetta, mutta olen kuullut näistä niin paljon kehuja, että ajattelin kokeilla varovaisesti ja aloittaa testailuni jalkavoiteella. Nyt kannatti, kun sain tämän vielä sain pari euroa normaalia edullisemmin. Normaali hintakaan ei tosin ole paha, sillä se on vain 6,2 euroa.

Saa nähdä, onko tästä haastajaksi suosikilleni Schollille, jonka Deep Moisture Creamia voin lämpimästi suositella kelle tahansa. Kosteuttaa erinomaisesti ja pehmittää jalkapohjien kovettumat todella tehokkaasti. Tuotevinkin sain äidiltäni, joka oli kokeillut jalkoihinsa useita jalkavoiteita olematta tyytyväinen niihin. Tämä oli ensimmäinen, joka oikeasti pehmensi jalat ja myös piti ne pehmeinä. Suosittelen tätä aina hyvää jalkavoidetta kysyttäessä ja olenkin saanut monet tähän ihastumaan.
(Schollia saa muuten lähes kaikista kosmetiikkaa ja ihonhoitoa vähänkin laajemmin myyvistä liikkeistä.)

Kesää vasten hyvä jalkavoide on aivan must tuote, sillä kintut vilahtelevat kesäisin paljon näkösällä. Mikään ei pilaa kauniita kenkiä tehokkaammin kuin huonossa kunnossa olevat jalat!

Jalkavoidetta on parasta säilyttää yöpöydällä, josta sitä voi illalla juuri ennen valojen sammuttamista jalkoihinsa laittaa. Itse nimittäin ainakin inhoan, jos joudun liukastelemaan rasvatuilla tassuillani ympäriinsä… En myöskään tykkää käsin rasvailla jalkapohjiani vaan puristan tuubista nokareen rasvaa toisen jalan jalkapohjalle ja hieron vain jalkojani yhteen. Näytän luultavasti pieneltä eläimeltä maatessani sängyssäni selälläni (naama rasvasta kiiltäen) hieroen yhtäikaa yhteen jalkavoiteisia jalkapohjiani ja käsivoiteisia käsiäni. Jos kosmetiikkaeläimiä on olemassa, niin uskoisin sen näyttävän juuri tuolta.

Eli jos ette aio marssia koko kesää kumppareissa ja villasukissa (mikä toki sekin on varsin söpöä ja persoonallista) niin hoitakaapas jalkanne nyt vihdoin kuntoon! Vai joko te hoidatte jalkojanne ahkerasti?

Kommentit (11)

  1. Inkivääri

    Mä vannon jalkavoiteissa Dermosilin Extra-voiteen nimiin! Todellista ihme-eliksiiriä ongelmakoppuraisille jalkapohjille. Tai eliksiiri on vähän väärä sana, Extra-voide kun on tosi paksua ja jäykkää. Näin paksuun voiteeseen en ole ennen törmännyt, aivan mahtava tuote.

    Muakaan ei haittaa se että jalkavoidetta jää käsiin illalla levityksen jälkeen. Extra on kyllä niin rasvaista että sen jälkeen ei sitten luetakaan mitään kirjaa, mutta koska levitän voiteen ihan viimeiseksi ennen valojen sammuttamista niin ei haittaa. Olen ottanut tavaksi hieroa Extran jämät käsissä etenkin kynsinauhoihin, sopii todella hyvin myös kuivien kynsinauhojen tehoelvyttäjäksi. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *