Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 85: Ihanaa vai kamalaa?

En nyt ole ihan varma, onko tämä ihanaa vai kamalaa, mutta viimeinen sormieni kynsille kelpuuttamani lakanpoistoaine loppui juuri.

Ihanaa siksi, että nyt saan luvan kanssa ostaa uuden (kokeiluun lähtee Dependin vihreä, ympäristöystävälliseksi tituleerattu lakanpoistoaine…noista myrkyistä ei kyllä kovin helpolla saa ympäristöystävällisiä). Kamalaa siksi, että joudun nyt tosiaankin ostamaan jotain. Ja viimeinen sormieni kynsille kelpuuttamani tuote siksi, että jäljellä on vain puolikas pieni pullollinen Dependin punaista, tekokynsille tarkoitettua lakanpoistoainetta, jota en todellakaan lähde kynsiini laittamaan. Sen INCI on hyvin selkeä: Alcohol Denat ja Ethyl Acetate. Varpaiden kynsiin voin nuo jämät käyttää, mutta kynsille en todellakaan.

Mikä lakanpoistoaine minulta sitten loppui?

Kyseessä oli Lumenen Quick & Chic lakanpoistoaine, joka on asetoniton, mutta sisältää kuitenkin denaturoitua alkoholia (suosikkini IsaDora ei sisällä näitä kumpaakaan, ja Dependin vihreä sisältää alkoholia, mutta aion silti uskaltaa kokeilla sen). Lisäksi tähän on lisätty hoitavia öljyjä, jotka kyllä mielestäni heikentävät huomattavasti käyttömukavuutta. En todellakaan tykkää, että kynteni jäävät lakanpoiston jälkeen tahmaisiksi ja vaikka aina huuhtelenkin ne huolella ennen uutta lakkausta tuntuu silti, että tuota jää vielä kynsiin. En koskaan ostaisi tätä tuotetta.

No mihin nuo viimeiset pisarat tuota kamalaa litkua sitten kuluivat? No edelliset lakkaukset oli pakko saada pois, jotta saatoin lakata kynteni uudelleen näinkin kesäisiksi:

Ihanaa vai kamalaa? Minun tuomioni on kamalan ihanaa! Tämä lakka on niin kamala, että se on itseasiassa jo aivan ihana. Keltainen lakka ei ole yhtään minun tyyliäni, mutta koska tykkään värien käytöstä, on tämä silti jollain kierolla tavalla minun makuuni. Lakkana on siis Lumenen Natural Code 13 Get Color kolmella kerroksella.

Saisinkohan muuten samalla huomenna ostaa itselleni vihdoin uuden lasiviilan? Kerroin kuukausi sitten, kuinka lasiviilani hajosi, mutta en ole edelleenkään ostanut uutta tilalle. Olen kituutellut vanhalla, hajonneen viilan nysällä. Kuvassa vertailun vuoksi Lumenen Blueberry Curl mascara, jotta mitasuhteet tajuaa täysin:

Viila on tosiaankin suurinpiirtein yhtä pitkä, kuin mascaran korkki. Ehkä siis huomenna sorrun luvalliseen tuhlailuun ja ostan sekä uuden lasiviilan että uuden lakanpoistoaineen.

Kommentit (11)

  1. Nimetön

    Sanni: Asetonia sisältävät kynsilakanpoistoaineet kuivattavat kynttä, eli kokeile seuraavaksi vaikkapa Miramen asetonitonta versiota. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *