Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 85: Hyvää päivää, mitä saisi olla?

Moni blogiani vähemmänkin lukenut osaa varmasti jo sen nimenkin perusteella epäillä, että blogini pääaiheena on ostolakko. Useamman postauksen tutkiminen antaa vielä tarkennuksen, että ostolakossa keskitytään nimenomaan kosmetiikan ostamatta jättämiseen. Kirjoitan loppuun kulutetuista tuotteista, himoitsemistani ja ostamatta jättämistäni tuotteista sekä lakkoani ”häirinneistä” ja minulle yllättäen tupsahtaneista tuotteista.

Mutta mistä muusta te tykkäätte blogistani lukea?

Innostutteko päivän meikeistä tai kynsistä? Kiinnostaako teitä sisäinen kauneudenhoito hyvien ruokien kanssa? Tahdotteko vinkkejä jostain tietystä aiheesta? Mistä haluaisitte kuulla enemmän ja mistä puolestaan ette niin välittäisi kuulla? Sana on vapaa ja kuulen mielipiteenne erittäin mielelläni, jotta voin kehittää blogiani teille mieluisaan suuntaan.

Siitä blogini perusaiheesta vielä sen verran, että taas kului loppuun yksi kropparasva. Tällä kertaa kyseessä oli Lumenen Arctic Aqua Syväkosteuttava vartaloemulsio, joka on kyllä hieman liian kevyttä minun kuivalle iholleni, joka tahtoo rasvalta nimenomaan rasvaisuutta. Raikkaasta tuoksusta plussaa, mutta eipä tätä kyllä koskaan tulevaisuudessa tulee itselleni varmaankaan ostettua. Jos kaipaat kevyttä, mutta kosteuttavaa kropparasvaa, niin ota tämä kokeiluun!

Vartalovoiteiden kanssa mennään jo muuten hyvää vauhtia kohti tavoitetta. Tässä postauksessani maaliskuun alussa nimittäin asetin itselleni tavoitteen, että vartalovoiteideni tulee olla kulutettuina loppuun elukuuhun mennessä. Reilut kolme kuukautta olisi vielä jäljellä ja tahtini on ollut varsin hyvä. En vielä paljasta, kuinka monta purkkia on yhä jäljellä, mutta lupaan palata asiaan toukokuussa tarkemmin.

Huomasin muuten tuota tavoitelistaani selatessani, että olin kokonaan unohtanut tavoitteeni kahden huulikiillon loppuunkuluttamisesta toukokuuhun mennessä. Yhden olen kuluttanut loppuun ja useita lensi valitettavasti harmikseni roskiin, joten katson päässeeni tavoitteeseeni lähes. Taidan käydä vielä penkomassa kiiltojani josko löytäisin jonkun, jolla olisi edes teoreettisen mahdollisuudet kulua loppuun edes hieman aikataulusta jäljessä… En vain voi sille mitään, etten jaksa käyttää samaa huulimeikkiä kuin maksimissaan parina peräkkäisenä päivänä. Sitten alkaa ”puhkikulunut” lookki jo tylsistyttää ja värejä on jo pakko vaihtaa. Joukossanne on varmasti edes muutamia samanhenkisiä?

Kommentit (23)

 1. Nimetön

  Kiitos taas kommenteista ja toiveista. Otan ne huomioon!

  PomPom: Hah, helppoa! Diorin paletti ja Diorin sävyttävä päivävoide lähtisivät matkaan heti.
  En kykenisi luopumaan moisesta lahjasta. 😉

 2. Starlet

  Voisit kertoa kosmetiikkatuotteiden oikeaoppisesta(?) säilytyksestä sekä tuotteiden säilyvyydestä.

 3. Anonyymi

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Koska hääkausi lähestyy, voisitko suositella häämeikkaajia ja -kampaajia Pääkaupunkiseudulla?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *