Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 84: May your day be pink and bright

En voi sille mitään, tuo kaunis kesäinen sää vaan pakottaa minut käyttämään värejä. Niinpä vietin tämän harvinaisen lauantaisen vapaapäiväni pinkeissä merkeissä:

Luomiväriksi valitsin Diorin viisikon Pink Attitude ja rajaukseksi Lumenen violetin rajauskynän.

Huulille pääsi läpikuultavan pinkki MACin Lustreglass Wonderstruck. (En ole koskaan oiken innostunut MACin meikeistä, tämän minikokoisen kiillon lisäksi minulla on vain pari muuta lahjaksi saatua minikokoista kiiltoa ja yksi käyttämättä jäänyt luomiväripaletti.)

Hiuksiin lähti vielä asusteeksi pinkki kukkaponnari. Katsokaa, kuinka kauniisti se sointuu huulikiillon kanssa!

Päälle vielä pinkki paita ja jo on kesäinen olo. (Tähän väliin muuten wannabe-insinööri ilmestyi viereeni ja huudahti: ”Mitä, otatsä tisseistäs kuvia ja laitat niitä sinne?!” Kyllä, rakas, juuri sitä minä teen…)

Kynsien kanssa en enää viitsinyt pinkille linjalle lähteä vaan tyydyin hieman hillitympään ratkaisuun. Lakaksi lähti noin viisi vuotta vanha Lumenen metallinhopea kynsilakka, jossa on aivan ihana shimmeri. Päälle tein vielä Konadin avulla violetilla lakalla kuvioita. (Jos Konad alkoi kiinnostaa, niin katso Charming nailsin blogista Konad-postaus. Mikäli innostut kynsistä, kannattaa muutenkin perehtyä kyseisen neidin blogiin, aivan ihanaa kynsitaiteilua.)

Nämä kuvat minun on vielä aivan pakko näyttää teille. Vappu on päällä täällä teekkarilaaksossa ja wannabe-insinöörin taas (kuulemma edelleen) juhlistaessa sitä muiden kaltaistensa kanssa oli minun keksittävä itselleni viihdettä (mitä toki heidänkin katselunsa usein on…). Ja mitenkäs muutenkaan tällainen kosmetiikkahöperö itseään viihdyttäisi kuin rakkaan kosmetiikkansa kanssa puuhaillessa.

Järjestelin siis Walk in cosmetic-closetini uudelleen niin, että sain sinne kaiken kosmetiikkani (lukuunottamatta kylpyhuoneessa olevia puteleita). Ja katsokaapas nyt tätä:

Ihonhoito, hiustenhoito, meikit, kynsilakat ja jopa kosmetiikkaan liittyvät lehdet ovat päässeet omille paikoilleen. Kuvassa näkymättömillä hyllyllä ovat vielä kauneudenhoitokirjani sekä kaiken maailman tukkavempameni Volumasterista GHD:hen ja lämpörulliin.

Eikö olekin mahtava huone! (Tämä ei ollut kysymys vaan toteamus, sillä mielipiteenne ovat tässä vaiheessa minulle yhdentekeviä, niin innoissani olen itse. 😉 )

Kommentit (18)

 1. mari

  Voi järkky miten paljon kynsilakkoja ja muita purnukoita 🙂

  ..mulla on joku viis hajuvettä, joita yritän nyt epätoivosesti kuluttaa loppuun ja laskeskelen usein et kyl niissä jokasessa ihan liian kauan vielä menee.. masentavaa!!

 2. Anonyymi

  jumalitse mikä määrä 😮 siis miten ihmeessä saat kulutettua nuo kaikki? minulla on vain kaksi hajuvettä ja kaksi kynsilakkaa, joita yritän marin tavoin epätoivoisesti kuluttaa loppuun! ja meikkejäkään ei ole kuin yksi lootallinen 😀

 3. Nimetön

  Anonyymi: Onko kaiken aina kuluttava loppuun? Eihän vaatteitakaan osteta periaatteella "kulutan loppuun" vaan "käytän sopivassa tilanteessa niin kauan kuin sopii makuuni". 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *