Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 77: Uusi ihastus

Hys… Ei kerrota wannabe-insinöörille, että minulla on kevättä rinnassa ja että olen ihan älyttömän ihastunut ja saatan jopa pyytää ihastukseni kotiini. Tai no, ihastukseni on jo käynyt kotonani ja yhteenmuuttoa suunnitellaan kovasti.

Ihastukseni ja kiinnostukseni kohteen nimi on

REN on englantilainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita, parabeeneja, sulfaatteja, pertokemiallisia tai eläinperäisiä aineosia eivätkä myöskään silikoneja. Lisäksi pakkaukset ovat hygieenisiä pumppumekanismilla toimivia tuotteita.

Olen jo jonkun aikaa etsinyt sarjaa, joka olisi hieman perussarjoja ”puhtaampaa” ja nimensä mukaisesti REN taitaa olla juuri tätä. Olen kokeillut sarjasta jo useita tuotteita muutamaan kertaan ja tullut siihen tulokseen, että tämä taitaa nyt olla SE sarja, jota kohti lähden siirtymään.

Ongelmana kun vain on se, että tämä lellitty pikku-prinsessa tahtoisi siirtyä siihen nyt heti eikä vasta pikkuhiljaa sitten, kun kaikki vanha on kulutettu loppuun. Millaista epätoivoa tunnenkaan ajatellessani, että joudun kasvattamaan itsehillintääni vielä piiitkään tietämättä edes, missä tuo ”sitten kun kaikki muut on loppu” kalenterissani edes sijaitsee!

Tekisi tietysti mieli olla huipputuhma ja tilata nyt heti tuolta RENin omilta sivuilta kerralla koko ihonhoitorutiini, mutta onneksi olen kuitenkin sen verran järjissäni himoistani huolimatta, että tajuan ajatuksen järjettömyyden kun ottaa huomioon nykyiset varastoni. Millaista epätoivoa sitten vasta tuntisinkaan, kun minulla olisi käytettävänäni uudet, ihanat RENin tuotteeni, mutta vanhemmat tuotteeni vain vanhenisivat hyllyilläni ja suorastaan huutaisivat käyttöönottoa?

Ei, joku tolkku tässä on pidettävä ja järjen ääntä on kuunneltava. Harmi vaan, että tämän perheen järjen ääni (Voiko insinöörinalusta edes käyttää tuota nimitystä?) on ollut jo viikon verran reissussa ja tämä hömpän-hömppä on täällä ihan ilman valvovaa silmää… Ääh, miksi on kaiken maailman anonyymien alkoholistien ja muiden ryhmät, muttei anonyymien kosmetiikkaholistien?

Lakkoa eteenpäin tsemppaavien viestien lisäksi kaipailisin myös teidän mahdollisia kokemuksianne RENin tuotteista!

Kommentit (11)

  1. Nimetön

    sh: En usko, että säilyy kovin hyvänä, jos ei ole enää ilmatiiviisti pakattuna. Voi vaatia vähän väkivaltaa ja terävää veitsenkärkeä tuo irroittaminen, mutta ehkä saat puristeltua sellaiseksi, että tulee paremmin ulos mikäli vaan saat irroitettua pussin. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *