Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 74: Pyytämättä ja täytenä yllätyksenä

Satuolentoja ei kuulemma ole olemassa, mutta ilmeisesti Kosmetiikkakeiju ei sitten näin ollen olekaan fiktiivinen hahmo.

Mistä minä näin päättelen? Tässä pieni vihje:

Blogiani enemmän seurailleet varmaan muistavat, kuinka kärsin kuukausi sitten kovasta Aussie -himosta, jonka kuitenkin lopulta sain hillittyä ja jätin tuotteet kauppaan.

No, Hyvä Kosmetiikkakeiju kuitenkin kuuli toiveeni ja nämä ilmestyivät minulle täysin pyytämättä ja täytenä yllätyksenä kuin faksi Jäätteenmäelle konsanaan:

Kuvassa ovat Aussien Miracle Moist Shampoo ja hoitoaine sekä 3 Minute Miracle Reconsturctor.

Okei, ehkä tässä yhtäkkisessä ilmestymisessä on taustalla vähän jotain muutakin kuin vain luokseni leijaillut tuotepussi, mutta onhan seitä nyt paljon mukavampaa joulunakin puhua, että Joulupukki toi jotakin kuin vain todeta, että ”Sain tämän isiltäni, joka oli pistänyt tyynyn paitansa alle, liimannut kasvoihinsa karvoja ja joka kännissä pyysi minut polvelleen laulamaan.” Eli pysytään siis Kosmetiikkakeiju-tarinassa.

Tuotteet on nyt joka tapauksessa testattu ja tässä hieman kommentteja niistä:

-Miracle Moist shampoo tuintui pesevän hyvin olematta kuitenkaan liian tehokas. Tukka jäi kivan ilmavaksi ja tuoksu on aivan ihanan huumaava, parempi kuin kahdessa muussa kokeilemassani. INCIssä on kuitenkin heti veden jälkeen todella pesevät Sodium Laureth Sulfate että Sodium Lauryl Sulfate, joten ei ihmekään, että on puhdasta jälkeä. Hellävaraisinta olisi vältellä kumpaakin, mutta minulle olisi riittänyt, että edes toinen puuttuisi. En tajua, miksi tuotteen nimi on Miracle moist shampoo (tai tajuan, mutta en pidä tuosta harhautuksesta).

-Oletin 3 Minute Miracle Reconsturctorin tekevän tukasta liukkaan ja lättänän, mutta näin ei tapahtunutkaan. Tukasta tuli pehmeä, mutta hoidetun tuntuinen. Silikonejahan tässä ei pahemmin olekaan, ihan pieni ripaus yhtä silikonia puolen välin jälkeen. Mutta eipä tässä nyt sen puoleen pahemmin ole hoitaviakaan aineita… En oikein lämmennyt. Mielipiteeseeni saattoi ehkä vaikuttaa se fakta, että tässä on enemmän alkoholia, hajustetta ja parabeeneja kuin niitä INCIn loppuosan hoitavia aineosia…

-Miracle Moist hoitoaineessa ei ole silikoneja ja tämä siloittikin juuri sopivasti tekemättä lättätukkaa. Kuten ei kahden aiemmankaan, ei tämänkään INCIssä ole oikein kehuttavaa, joten olen kyllä ihan tyytyväinen, etten ostanut näitä silloin, kun näistä haaveilin. Käytin tätä vielä ”tehohoidon” jälkeen siloittamassa, yksinään ei kyllä siloittasi varmasti omaan makuuni tarpeeksi.

Yleisarvosana on ihan kiva, mutta eivät todellakaan mitään hittituotteita sisältöjensä puolesta. Mutta hiuksiin kyllä jää miellyttävä tuoksu!

Mutta rakastan kyllä näitä hauskoja pieniä tekstejä, jotka ovat linjasta riippuen hieman erilaisia:

”…no one does it these days and it makes us feel special…” Oih, suloista!
Tehtäisiinpä kaikki tuotteet samanlainen pilke silmäkulmassa kuin näitä suunnitellessa on ollut.

…niin ja jos muuten olet Kosmetiikkakeiju vielä kuulolla ja minulla sattuu olemaan vielä toiveita jäljellä, niin prinsessahuoneeseeni kyllä mahtuisi yksi Diorin meikkiteline… 😉

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  ootko huamannu. (oot varmaa) jossain rasvoissa on virtsaa eli ureaa :DD

 2. Nimetön

  Anonyymi: Kosmetiikassa ei sentään käytetä oikeaa virtsaa, vaan ihan vaan synteettisesti valmistettua (muistaakseni ammoniakista ja hiilidioksidista) ureaa. Virtsastakin muuten vain ihan pari prosenttia on ureaa eli virtsa-ainetta, eli virtsa ja urea eivät ole synonyymejä. Ainetta käytetään kosteuttavissa kosmetiikkatuotteissa, sillä se sitoo hyvin kosteutta. Kuulostaa pelottavalta, mutta ei ole. 🙂

 3. norppa

  Kiitos tästä postauksesta! Olin jo ostamassa näitä, mutta hieman korkeahko hinta sai minut jättämään ne kauppaan toistaiseksi. Ja taitavat jäädäkin, koska eivät tosiaan vaikuta ainesosiltaan niiiin loistavilta kuin luulisi. Sijoitan mielummin johonkin muuhun ne vähät rahani.

 4. Päivä 236: Puskaradiota ja tukkatuotteita – Kauneus & Terveys -blogit

  […] vaan voinut sanoa ei, sillä nämä kiinnostivat ihan valtavasti! Aiemmin kokeilemani Miracle Moisturet ja 3MM Reconstructor eivät oikein vakuuttaneet minua täysin (mutta toisaalta en […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *