Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 66: Ei käy vähiin eikä loppua näy

Te tiedätte, kuinka innoissani olen aina, kun olen saanut jonkun tuotteen kulutettua loppuun. Tiedätte, että rakastan sitä tunnetta, kun kosmetiikkavarastoni vähenee. Jippii!

Katsokaapas, kuinka olen taas ahkeroinut (tai ainakin yrittänyt ahkeroida):

Käytin loppuun Lumenen Sensitive Touch Silmämeikin poistoveden, joka on siis vesiliukoiselle silmämeikille tarkoitettu poistoaine. Ihan hyvä aine (roimasti parempi kuin edellinen versio, joka kirveli monella silmiä), mutta ei voita lemppariani, eli saman sarjan vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettua poistoainetta. Kyllä tällä silmämeikit sai helposti pois, mutta tykkään enemmän tämän öljyisemmästä siskosta.

Käytin myös loppuun 30 ml matkakoon Clarinsin Moisture-Rich Body Lotionista. Tämä kosteutti kyllä hyvin ja tuntui hyvin miellyttävältä, mutta en koskaan itse maksaisi vartalovoiteesta niin paljon, kun täysikokoisesta pyydetään. Eli en ostaisi, mutta hyvä voide tämä kyllä oli.

Kuvassa vasemmalla puolella on jännittävin hetkeen kokeilemani tuote. Muistan kyllä, että olen kokeillut tätä äidiltäni joskus useita vuosia sitten, mutta en muistanut tuotetta näin…ööh…mielenkiintoiseksi. Kyseessä on nimittäin Estee Lauderin Micro-D Deep Thermal Refinisher, eli tarkemmin sanottuna lämpenevä kotikäyttöinen mikrokuorinta. Tuote tosiaan levitetään kostealle, puhtaalle iholle tavallisen kuorinnan tapaan, mutta iholle levitettäessä tämä alkaa lämpenemään. Tämä siis kuorii tehokkaasti ja ideana on, että lämpö muka avaisi ihohuokoset ja kuorinnasta tulisi vielä tehokkaampi. Tämä tuote kuitenkin kauhistuttaa minua enkä edes halunnut käyttää purkin jämiä pois vaan jätin ne käyttämättä.
Miten friikkejä aineosia pitää tuotteessa olla, kun se alkaa iholla kuumenemaan?! Kuorinta sai kasvojeni ihon punaisen läikikkääksi, vaikka jättikin sen kyllä pehmeäksi. Toki ihan pelkkä lämpökin jo tietysti saa ihon punoittamaan, mutta kyllä tämä tuote nyt sai minun kirjollani merkinnän über-freak ja aion jatkossa pysyä tästä tuotteesta kaukana. Ihan tavallinen kuorinta riittänee minulle vallan mainiosti.
(Tämä oli kyllä toisaalta tuotteen vanha vesio ja uusi on juuri ilmestynyt, joten taidan kyllä ottaa joskus uudesta versiota pienen näytteen ja kokeilla ihan vaan verratakseni, onko tuote edelleen yhtä pelottava. Pakko olla mieletön friikki, kun edelleen tahtoo kokeilla uudenkin version.)

Kerroin teille joku aika sitten, että sain Lumenen Excellent future- kasvovoiteen. No, nyt niitä tuli toinen…ei näiltä vaan voi välttyä näköjääm. En kuitenkaan ole vielä raaskinut avata ensimmäistäkään voidetta kokeillakseni sitä, mutta onneksi löysin kotoani voiteesta kolme näytettä, joiden avulla pääsin hyvin kokeilemaan ja mudostamaan voiteesta mielikuvan.

Voide tuntui kosteuttavan hyvin ja jätti hyvän pinnan iholle (ilmankos, kun INCIssä komeilee silikoni jo toisena). Kokeilin tätä niin yökäytössä kuin päiväkäytössäkin ja toimi minulla sekä että. Ihoni on hieman kuiva, joten tämä oli päiväkäytössä minulle hyvin sopiva. Jos iho ei kuitenkaan ole yhtään kuiva, saattaa tämä helposti tuntua liian tuhdilta päiväkäyttöön. Yökäytössä tämä oli melko hyvä, mutta en tiedä sitten, olisiko tämä pidempiaikaisessa käytössä liian kevyt.
Voide on kuitenkin tarkoitettu 30+ iholle, joten tämä saattaa vielä olla minulle hieman turhan ravitseva. Voiteen väitetään perustuvan kantasoluteknoloiaan siten, että se suojaa ihon omia kantasoluja ja parantaa näin ollen ihon omaa parantumiskykyä. Tämä siis korjaa ja viivästyttää ihon pinnan alla olevia, iholla vielä näkymättömiä muutoksia. Uskokoon ken tahtoo, mutta kyllä tämä ihan kivalta tuntui. En usko tätä niin tujuksi, etteikö tätä voisi alle 30-vuotiaskin käyttää purkin tai pari.

Tuotteita siis loppuu, kaikki on kivaa ja prinsessamaassani on kaikki hyvin. Sitten taas tapahtuu jotai, joka sotkee systeemejäni. Minulle tarjotaan taas jotain kivaa. Toki voisin jättää lahjukset ottamatta, mutta sitten tuntuisi, että jäisin jostakin paitsi. Suurin osa työtäni on kuitenkin tuotetuntemus ja on täysin eri asia lukea purkin kyljestä tuotteen raaka-aineista ja väitetyistä vaikutuksista kuin kokeilla tuotetta itse ja saada siitä selkeä kuva. Voi niitä kertoja, kun olen myynyt tuotetta tietyillä argumenteilla, jotka olen paperilla saanut ja todennut sitten myöhemmin kokeiltuani tuotetta, että olen puhunut ihan pehmoisia ihmisille. Siksi omakohtaiset kokemukset tuotteista ovat mielestäni hyvin tärkeitä.

Tällä kertaa kosmetiikkakomerooni päätyi Dermaglown vaahtoputsari. Dermaglow on sarjana minulle melko tuntematon, joten kokeilen kyllä tuotetta innolla. Muutenkin toki kiinnostaisi tähän sarjaan tutustua enemmän. Onko jollain lukijallani omakohtaisia kokemuksia sarjan tuotteista? Mielelläni kuulisin.

Nyt tämä kosmetiikkanarkkari käpertyy sohvan nurkkaan ja alkaa lukemaan tänään postista noudettua Judith Levien Not Buying It -teosta. Toivottavasti motivaationi kasvaa lukiessani!


Kommentit (21)

  1. Anonyymi

    Kiitos, nyt sekin sitten selvisi. Siis Lumenen meikinpoistoaineen ihmettely. Kun joitain vuosia sitten tulin siihen tulokseen ettei tätä voi käyttää, kun kirvelee niin silmiä. Sitten vahingossa ostin, kun en enää muistanut kumpi se oli joka kirveli (vedenkestävän vain vesiliukoisen ), kun välissä käytin pitempään muita.
    -Helinä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *