Päivä 64: Yhteenvetoa

Pyrin yleensä tekemään kuun loputtua pienen yhteenvedon siitä, mitä kosmetiikkavarastolleni on kuun aikana tapahtunut. Helmikuun yhteenveto löytyy täältä ja nyt olisi vuorossa maaliskuun yhteenveto. Täytyy kyllä hieman ihmetellen todeta, että maaliskuun aikana olen taas tainnut saada kulumaan lähes yhtä paljon kosmetiikkaa kuin missikisojen takahuoneessa konsanaan! (No joo, ei ehkä nykyisten missikisojen, mutta ehkä niiden aikaan, jolloin missit vielä oikesti olivat luonnonkauniita.)

Koska uusia tuotteita on ilmestynyt jonkun verran, on lienee kannattavempaa ja mieltä rauhoittavempaa tehdä ensin yhteenveto loppuunkulutetuista tuotteista.

Ihonhoitopuolelta kului loppuun 15 (!!) tuotetta:
-Lumene Vitamin+ Radiant Dual Serum
-Lumene Quick & Chic kynsinauhavoide
-Tigi Strawberry Lemonade Bodywash
-L’oreal Nutri Soft kuivan ihon vartaloemulsio (jättikoko 400 ml)
-Lumene Vitamin+ Kevyesti päivettävä vartaloemulsio
-Lumene Sensitive Touch puhdistusemulsio
-Lumene Sensitive Touch kasvovesi
-Erisan hoitava käsivoide
-Nanoel Biobalm CC Erikoisvoide
-Lumene Arctic Aqua Virkistävä suihkugeeli
-Lumene Sensitive Touch Rauhoittava hoitoseerumi
-ACO Golden Delicious body lotion Apple & Vanilla
-Lumene Arctic Aqua Deodorantti
-Aqua di Parma Arancia di Capri showergel 20 ml
-Dior Cleansing Gelee 50 ml putsari

Loppuun kului myös näyte Diorin HydrAction voiteesta (jota en laske listattavaksi tuotteeksi) ja roskiin päätyivät Clarinsin silmänympärysvoiteen pilaantuneet jämät.

Meikkipuolelta kului loppuun kolme tuotetta:
-Anytimen violetin ruskea Stay on Line -silmämeikkikynä
-IsaDoran kynsilakanpoistoaine
-Lumene Quick & Chic kynsilakka sävyssä 16

Lisäksi teenpäin lähti onneksi iso läjä meikkituotteita.

Hiustenhoitopuolelta kului loppuun kaksi tuotetta:
-Tigi Oatmeal & Honey shampoo (750 ml)
-Erisan Elastic Hold hiuslakka

Yhteensä maaliskuussa loppuun kului siis 20 tuotetta. Mielestäni todella hyvä saldo! Toivottavasti huhtikuu tulee menemään yhtä hyvin.

Mutta varastoihini taisi tulla myös muutama tuote lisää maaliskuun aikana. En nyt tiedä, pitäisikö minun olla onnellinen vai surullinen siitä, että nämä kaikki ilmestyivät minulle ja kosmetiikkaan kului kuitenkin siitä huolimatta vain n. 75€ (kaksi sallittua Diorin palettia). Tai siis tietysti olen onnellinen, ettei kosmetiikkaan kulunut enempää, mutta en siis tiedä, että onko se nyt sitten niin kivaa, että tuotevarasto vaan kasvaa kokoajan, vaikken siihen tuhlaakaan. Tai siis tottakai on kivaa saada kaikkea uutta, mitä minä hullu tyttö oikein höpötän, mutta kun tämä tavaramäärä vaan ahdistaa jo hieman. (Mutta ei silti niin paljon, että tahtoisin näistä luopua tai jättää ottamatta tavaroita vastaan. 😉 )

Tuotteita tuli siis lisää 10 ja 20 kulutin loppuun. Eli varasto pieneni kymmenellä tuotteella poisannettujen ja myytyjen tuotteiden lisäksi. Jostain syystä en enää olekaan ihan niin ylpeä… Tässä sitä taas huomattiin, että positiivisilla uutisilla on parempi aloittaa. Jos olisin heti postauksen aluksi tajunnut, että erotus on noin pieni, en olisi ollut niin innokas kirjoittamaan tätä postausta.

Pieneksi piristyksesksi itselleni voisin vielä kuitenkin laittaa tänne kuvan ripsistäni Diorin Iconic- mascaralla meikattuina. En ole vielä kertaakaan aiemmin saanut tätä yksinään toimimaan minulle riittävällä tasolla ja olenkin käytellyt tätä lähinnä pohjustajana toisten ripsivärien alla tämän loistavan erottelevuuden ansiosta.

Ihan hyvältä nuo ripset kyllä näyttävät. Tässä ripsivärissä on parasta tosiaan juuri tuo erottelevuus. Aiemmin en ole saanut näinkään tuuheaa jälkeä aikaiseksi, mutta nyt tuuheus alkaa olla kohdillaan arkikäyttöä ajatellen. Pituuttakin tuli hieman lisää. Ripset jäävät tämän mascaran jälkeen hyvin pehmeiksi, eivät lainkaan tönköiksi. Kaiken kaikkiaan siis ihan hyvä mascara, mutta ei missään tapauksessa ohita paljon hehkuttamaani Max Factorin False Lash Effectiä. Tästä postauksesta muuten näette ripseni ilman meikkiä, jolloin voitte vielä paremmin havainnolistaa ripsivärin efektin.

Onko joku lukijoistani kenties löytänyt Iconicin ja mahdollisesti ihastunut tai vihastunut?

Kommentit (26)
  1. No on 10 tuotetta miinuksen puolella parempi kuin yhtään. Uskon vahvasti, että saat vielä loppuun kaikki kosmetiikka varastoni.
    Itse en olisi ikinä keksinyt aloittaa ostolakkoa ilman tätä blogiasi.
    Tarvitseeko olla käytynä lukio, jos aikoo kosmentologiksi?

  2. Luultavasti tämä tuo ”on lienee” tekstin alussa oli sinulta puhdas typo, mutta muita muistuttaisin siitä, että tuo lieneehän on olla-verbin potentiaalimuoto. Kovin monesti näkee käytettävän tuota verbiä ihan väärin, vaikka ”lienee olen saanut flunssan” merkityksessä olen ehkä saanut flunssan. Kivaa palmusunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *