Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 63: Parahin Omatunto

Parahin Omatunto,

Tämä on kirje Sinulle. Olet nyt piinannut minua jo toista vuorokautta. Et sillälailla suoraan jatkuvasti napautellen, vaan kierosti aina välillä huomautellen. Tiedäthän, että tuo on vieläkin piinaavempaa? Tietysti tiedät, ethän sinä muuten noin toimisi.

Olen kuitenkin päätänyt saada sinut leppymään ja lopettamaan soimaamiseni, eihän yhden hajuveden ostaminen mikään rikos kuitenkaan ole…eihän? Päätin lepyttää sinut kertomalla, kuinka olen tällä viikolla pienentänyt kosmetiikkavarastoani. Parahin Omatunto, olen ollut tässä asiassa hyvin ahkera ja tehnyt niin pyyteetöntä toimintaa kuin jopa suuren uhrauksenkin.

Ensinnäkin olen käyttänyt loppuun yhden silmämeikkikynän.

Tämän Anytimen silmämeikkikynän sävyn nimeä en enää tiedä, sillä se on teroittunut pois. Kynä on käytetty niin lyhyeksi, että sen teroittaminen alkoi olla liian hankalaa. Kaunis violettiin vivahtava ruskean sävy kuitenkin miellytti minua, samoin kynän laatu. Näitä kyniä (kuten Anytimeakaan) ei enää valmisteta, mutta ei tämä nyt niin ylivoimainen ollut, että jäisin ikävöimään. Aika aikansa kutakin.

Toisekseen olen käyttänyt loppuun yhden niistä ainoista kosmetiikkatuotteista, joiden loppumista en koskaan toivo tapahtuvan, nimittäin IsaDoran kynsilakanpoistoaineen:

Tämä on aivan loistava, sanat eivät riitä kertomaan. Vaihdan sormieni kynsiin lakat useamman kerran viikossa, joten lakanpoistoaineeni on oltava hellävarainen. Hellävaraisissa kynsilakanpoistoainessa ei ole asetonia, mutta lähes poikkeuksetta niistä löytyy kuitenkin denaturoitua alkoholia tai isopropyl alkoholia, jotka eivät tee jatkuvassa käytössä kynsille hyvää, vaan päinvastoin kuivattavat niitä. Tämä tuote on siitä harvinainen, että tässä ei ole mitään noista. Näiden aineiden poissaolo ei kuitenkaan heikennä tuotteen tehoa, vaan tämä poistaa lakat ihan ongelmitta ilman sen suurempaa hankailua.

Minulla on vielä puolikas pullo Lumenen Quic & Chic -lakanpoistoainetta, jonka aion sormiini käyttää (varpaisiin käy tujumpi halpis), mutta uteliaisuuttani aion kokeilla paljon kehuttua, mutta hellävaraista Dependin vihreäkorkkista lakanpoistoainetta (saatavilla Kickseistä). Tätä on kehuttu minulle paljon, joten otan pikkupullon kokeiluun sen sisältämästä alkoholista huolimatta. Uskon kyllä, että palaan sen jälkeen kuitenkin IsaDoraan.

Lisäksi minulta loppui yksi pieni pullo Mavalan kynsilakan pikakuivattajaa:

Tämä on yksi parhaista pikakuivattajista ja paras Suomesta saatavilla olevista. Kuivattaa kynsilakan nopeasti eikä lakkauksen jälkeen tarvitse odottaa kuin pari minuuttia kun kynnet ovat taas kosketuksen kestävät ja parin lisäminutin jälkeen kaiken puuhailun kestävät. Ilman pikakuivattajia en todellakaan jaksaisi lakkailla kynsiäni näin usein.

(Ja kun nyt kerran Omantunnon kanssa keskustellaan, niin tunnustettakoon vielä, että kuvassa oleva pullo ei ole se tyhjä pullo vaan uusi korkattu kappale. Heitin tyhjän pullon jo jätepussiini enkä yksinkertaisesti vaan jaksanut kaivaa sitä sieltä kuvattavaksi. Anteeksi tästäkin.)

Parahin omatunto, eikö ole vakuuttavaa? Jotta vakuuttuisit vielä enemmän, niin kerron sinulle, kuinka annoin ison läjän kosmetiikkaa eteenpäin maksua pyytämättä. Tämä läjä ja yksi kuvassa näkymätön lisätuote saivat kaikki uuden omistajan:

Ja Parahin Omatunto, tiedätkö mitä muuta tein? Viimeistään tässä vaiheessa sinun on annettava minulle anteeksi ja unohdettava se himskatin (ihana) tuoksu! Minä olen nimittäin myynyt yhden Dior-keskoseni eteenpäin! Kyllä, kuulit oikein, minä olen luopunut yhdestä pienokaisistani. Myin nimittäin Earth Reflection paletista tehdyn miniviisikon, jota olin vain kerran sipaissut. Paletin täysikasvuinen versio minulta nimittäin jo löytyy, joten tuo keskonen sai luvan lähteä eteenpäin.

Mielestäni olen siis tehnyt suuria uhrauksia ja ansaitsen ehdottomasti anteeksiannon pienestä, harkitusta lipsahduksesta? Eikö niin, lukijani?

Kommentit (21)

  1. Päivä 204: That’s what friends are for – Kauneus & Terveys -blogit

    […] päälle, tyydyn toteamaan, että voitte lukea tuotteesta arvostelua täällä, täällä ja täällä. Näitä on muuten vielä kolme […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *