Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 59: Jos saisin shopata, niin…

En saa shoppailla, mutta ajatuksella jos saisin shoppailla, on hauskaa leikkiä. Jos siis saisin shoppailla vapaasti ilman huonoa omaatuntoa, niin mitä kaikkea minä sitten ostaisin?

Ensinnäkin villiintyisin täysin www.cheapsmells.comissa. Ostaisin sieltä ainakin nämä (tosin tullirajojen takia saisin ilahduttaa itseäni usealla eri paketilla, yhden paketin hinnaksi kun on postikuluineenkin jäätävä vain 45 euroa):

-Mariah Carey Luscious Pink EdP 50 ml £22,95
-Dior Addict Shine EdT 50 ml £34,95
-Dior Skin Flash valokynä £17,95
-Dior 5-colour eyeshadow Beige Massai £27,95
-Dior HydrAction Visible Defence Hydra Protective Eye Creme SPF 20 £26,95
-Dior HydrAction Deep Hydration Refreshing spray 100 ml £14,95
-Dior HydrAction Deep Hydration Skin Tint 1 £17,95
-Escada Pacific Paradise Shower Gel 150 ml £5,95
-Escada Sunset Heat Shower Gel 150 ml £7,95
-Tigi S-Factor Smooth & Shine Silky Smooth Moisture Serum 250 ml £8,65
-Tigi Bed Head Body Melon Head Body Butter 200 gr £5,82
-Tigi Bed Head Body Oatmeal Cookie Bldy Lotion 200 ml £5,82
-Tigi Bed Head Body Papayarazzi Body Wash 350 ml £4,52
-Tigi Bed Head Body Papayarazzi Body Lotion 250 ml £5,82
-Tigi Bed Head Body Very Berry Whipped Mousse Body Lotion 250 ml £5,82
-Tigi Bed Head Body Creamy Dreamy Orange Body Lotion 250 ml £5,82
-Tigi Bed Head Body Superstar Volumizing Hairspray 200 ml £5,17
-Tigi Bed Head Body Superstar Volumizing leave-in Conditioner £5,95

Lisäksi tahtoisin vielä Cliniquen Anti-Blemish Solutions Clear Blemish Geelin sekä City Block Sheerin SPF 15 ja/tai Super City Block SPF 40.

Ei muuta tähän hätään.

Ja sitten istuisin olohuoneemme pörröisellä matolla ja ihastelisin aarteitani taputtaen käsiäni yhteen innoissani ja kikatellen pikkulapsen lailla. Luultavasti myös kuolaisin pikkulapsen lailla. Ja myös kirkuisin pikkulapsen lailla, jos joku vaan yrittäisikin lähestyä aarteitani…

(Tämä kaveri kyllä näyttää enemmmän siltä, kuin se itseasiassa olisi pukeutunut olohuneemme mattoon, mutta en löytänyt parempaakaan kuvaa aiheesta tähän hätään…)

Juu, kalliiksi tulisi, varsinkin jos puklaisin kosmetiikkaähkyssäni vielä matollemme. Ei kuulemma olisi suotavaa. Pitänee siis vielä yrittää hillitä itsensä…mutta saahan sitä ajatuksella kuitenkin leikkiä.

Kommentit (12)

 1. Nimetön

  Athelas: Mielenkiintoista kuultavaa. 🙂
  Olen kokeillut Neutrogenan tuotteita hyvin vähän, joten en valitettavasti osaa kommentoida kyseisiä tuotteita tai oikein muitakaan sarjan tuotteita. :/

  Anonyymi: Minun täytyy kyllä sanoa, että en ole kovin perehtynyt näihin sisäisesti käytettäviin valmisteisiin, ulkoisesti käytettävät ovat enemmän minun juttuni.

  Anonyymi: Halvalla saa, kunhan vaan pitää tilauksen postikuluineen alle 45 eurossa ettei tule tullimaksuja. Postikulut ovat muistaakseni 2,5 puntaa / tuote. Muistaakseni tuolla ne näkyvät ennen kuin lopulta vahvistat tilauksesi.

  Anonyymi: INCIä näkemättä en kyllä osaa tätäkään asiaa kommentoida yhtään.

  Jonna: Tuo Lumenen vanha meikkipuuteri, joka muuten juuri on uudistunut ja kulkee jo toisella nimellä, on ihan OK tuote, jos iho ei ole pinnalta kovin kuiva. Omalle iholleni se on ollut turhan kuivakka ja jäänyt hieman liian jauhoisena ihon pintaan. Mutta peittää hyvin ja on muuten ihan kelpo tuote. Uutta versiota en ole vielä päässyt testaamaankaan.

  Anonyymi: Olen kokeillut, mutta eivät kyllä mielestäni ole ihan hintansa väärti. Netistä saa niin edullisesti tilattua monien huippusarjojen lakkoja, etten itse raaski Dioreihin tuhlata.

  Emmi: Ihanaa kuulla. 🙂

  Duudelson: Niin sitä kai vaan on ajateltava.

  Maii: Voih, yritä nyt ainakin Britteihin asti hillitä, sillä siellä saattaa kyllä mopo karata käsistä…minulla ainakin karkaisi! Tsemppiä kuitenkin sinullekin. 🙂

  Sari: Kiitos huomautuksesta, meinasi jäädä tämän postauksen kommentit kokonaan kommentoimatta. Aina välillä minua näköjään täytyy muistutella. 🙂

 2. Anonyymi

  Sattumalta osuin tänne blogiin ja ihan pakko kommentoida tuota nettishoppailuasiaa 🙂 Itsekin tilailen lähes kaiken kosmetiikan Briteistä. Tullirajoitukset koskevat VAIN EU:n ulkopuolelta tilattavia tavaroita, joten esim. Iso-Britanniasta voi ostaa surutta vaikka miten ison satsin kerralla – oman tilin kate on ainoa rajoitus 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *