Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 58: Räps räps ja maailmanrauhaa!

Laitoin teille eilen kuvan ihanasta Max Factorin False Lash Effect mascarasta ripsissäni ja ajattelin tänään pistää vertailuksi Lumenen Blueberry Curlin niin näette, että nämä hentoiset ripseni eivät ole luonnostaan kovin tuuheat.

Pituutta on ihan hyvin, mutta siihen se sitten jääkin tällä mascaralla. False Lash Effectiä laitettuani kuului ilmassa suorastaan viuhunta aina, kun räpsäytin ripsiviukojani. (Jostain syystä minulle tuli Max Factoria käyttäessäni myös palava halu vilkuttaa missimäisesti, hymyillä, räpäyttää silmiä pariin kertaan ja huikata lentosuukon kera, että ”I wish world peace to everyone!”) Blueberry Curlin jämäkkä harja kyllä erottelee ripset hyvin ja jälki on varsin siistiä, mutta tämä versio ei vaan tuuheuta tarpeeksi. Tykkään siis enemmän Blueberry Volumesta.

Räpsyripsistä syvällisempiin asioihin. Minulle on ostolakkoiluni vuoksi tullut hirveä himo hankkia Judith Levinen kirja ”Not buying it: My year without shopping”. Kirja kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja inspiroivalta lakkoiluni kannalta, joten vaikka tuntuukin hassulta maksaa kirjasta, joka puhuu ostamatta jättämisen puolesta, niin pakkohan tuo oli hankkia. Pistin juuri tilauksen menemän Adlibrikseen ja koska postikulut ovat aina kiinteät riippumatta siitä, mitä tilaa, niin tottakai jotain muutakin oli ihan pakko ottaa. Mukaan nappasin siis myös jo aiemmin mainitsemani Sephoran kirjan. Tiedän, minun piti odotella tuon ostoa, mutta kun kuitenkin halusin sen ja se lähti samoilla postikuluilla niin…ups, I guess?

Onko joku teistä lukenut tuon Judith Levinen kirjan? Hyvin mielelläni kuulisin siitä kommenttejanne! (Parasta kehua, sillä lasku on kuitenkin jo tulossa…) Siitä on kuitenkin jo jonkun aikaa, kun tämä kirja oli pinnalla, joten joku voisi hyvinkin olla lukenut tämän.

Tahtoisin muuten vielä lopuksi muistuttaa kaikkia kilpailustani, eli juttuvinkkejä voi lähetellä vielä huomiseen puoleenyöhön asti ja keskiviikkona julistan minua eniten inspiroineen juttutoiveen ja samalla palkinnon saajan. Loistavia ehdotuksia on tullut, mutta heittäkäähän nyt vielä jotain ehdotuksia ilokseni!

Kommentit (9)

 1. Nimetön

  Sara: Kyllä, aivan kaikkien Anytimen tuotteiden lopetus on valmistettu ja vastaavia tuotteita löytyy nyt Natural Code -tuotemerkin alta.

 2. Jana

  Kiitos vertailukuvasta ripsistäsi eri ripsivärillä! Olen jo aikaisemmin harkinnut tuon False Lash Effect -ripsarin ostamista, mutta olen jumahtanut Masterpiece Maxiin. Ehkäpä ensi kerralla jo vaihdankin, niin ihanat ripset olet sillä saanut! Tosin omat ripseni ovat lyhyemmät kuin sinun. Osaisitko suositella jotain ihanaa pidentävää ripsiväriä? Olen käyttänyt mm. Goshin amamzing Lenght Builderia, mutta vielä parempi olisi hakusessa. Mielestäni tuo Masterpiece Max tuo myös kivasti pituutta eikä vain tuuheutta. Molemmat ominaisuudet olisi siis mulle plussaa! =o)

  Ja vielä toinen kysymys: Kumpi on mielestäsi parempi itkuherkälle morsiamelle, tavallinen (tai säänkestävä, mitä ne nykyään lieneekään) vai vedenkestävä ripsiväri? Itse olen aina liputtanut vedenkestävän puolesta, kunnes häämeikkaajani tyrmäsi sen täysin ja mielestäni sinänsä ihan loogisin perustein: Tavallinen ripsari toki voi valua, mutta sen myös saa pois poskilta jne helposti. Vedenkestävä ripsiväri taas helpommin suttaantuu kun on kuuma (leviää siis ”rasvasta” tai hikoilevalle iholle) ja sitä ei sitten saa esim. yläluomista irti millään. Ei ainakaan pilaamatta luomimeikkiä. Tuon yläluomeen leviämisen olen itsekin kokenut: Ei kiva! Eli mitä morsmaikun pitäisi nyt tehdä? Nimimerkillä tulen itkemään häissämme kuin vesiputous…

 3. RagDoll

  ”(Jostain syystä minulle tuli Max Factoria käyttäessäni myös palava halu vilkuttaa missimäisesti, hymyillä, räpäyttää silmiä pariin kertaan ja huikata lentosuukon kera, että ”I wish world peace to everyone!”)”

  Nauran täällä vedet silmissä tuota tekstiä!! =DD Osaat tarttuvasti kirjoittaa, pilke silmäkulmassa.

 4. Nimetön

  Jana: Ihan mielettömän ihana ja ripsiä pidentävä ripsiväri on ainakin Fiberwig, joka on kuulemma Japanin myydyin mascara. Tätä saa nykyään myös Suomesta Kickseistä (alle 20€) ja itse olen todella ihastunut tähän kun tätä olen pariin kertaan kokeillut. http://www.kicks.se/Blogg/Bloggen/Fiberwig-test/ Tässä hyvä linkki testiin vakuuttavan kuvan kera.
  Mascarassa on paljon pidentäviä kuituja ja se tosiaan pidentää selkeästi. Tuuheutta tällä ei tosin oikein saa, joten en ole tätä halunnut omakseni siksi hankkia (jos omistaisin, niin laittaisin kyllä omiin ripsiini ja ottaisin tästäkin kuvan).
  Tämä Fiberwig on myös morsiamelle erinomainen mascara, sillä se lähtee pois vain lämpimällä vedellä. Kestää siis kyynelehtimiset, mutta myös hikoilut. Lisäksi tämä oli poikkeuksellisen helppo poistaa tämän tyyppiseksi ripsiväriksi: Kostutin sormet lämpimällä vedellä, pyyhkäisin ripset kevyesti ja toistin saman kolmesti ja KAIKKI mascara oli poissa.
  Käy ehdottomasti tutkimassa tämä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *