Päivä 57: Yksi, kaksi, monta!

Tänään päästään taas blogin alkupeiräiseen aiheeseen, eli loppuneisiin tuotteisiin. Lähipäivinä on loppunut useampi tuote, tarkalleen ottaen kolme eri tuotetta (bimbon matikkaa: yksi, kaksi, monta!).

Ensimmäinen loppunut tuote oli Lumenen Quick & Chic kynsilakka sävyssä 16. Kiva lakka, mutta yksinään tämä oli liian läpikuultava. Käytinkin tätä monesti peittävemmän vaaleanpunertavan kynsilakan päällä. Tässä vanha kuva lakasta toisen vaaleanpunertavan lakan päällä:

Toinen loppunut tuote oli Lumenen Arctic Aqua 24 h Deo-Antiperspirantti. Tykkään tästä todella paljon, sillä tämä pitää hikoilua hyvin ja tuoksuu ihanalle, mutta tuoksu on silti tarpeeksi mieto eikä häiritse hajuveteni tuoksua. Suosittelen tätä lämpimästi! Suraavaksi lähtee käyttöön viimeinen kappaleeni Nanoelin deodoranttia (myös antiperspirantti), jota käyttelen suru puserossa, sillä sen valmistus on lopetettu yli vuosi sitten. Nanoelin deodorantti oli ehdoton lempparini, mutta tämä Lumenen deodorantti on ollut sille hyvä seuraaja.
(Tietäväthän kaikki antiperspirantin ja deodorantin eron? Antiperspirantti nimenomaan ehkäisee hikoilua ja deodorantti ei estä vaan ainoastaan peittää ylimääräiset tuoksut ja ehkäisee bakteerien kasvua.)

Kolmas loppunut tuote oli hieman pienempi, nimittäin Aqua di Parman Blu Mediterraneo Arancia di Capri -suihkugeelin 20 ml matkakoko. Aivan ihana tuoksu, jota en osaa kyllä kuvailla yhtään millään lailla. Tätä voisin vaikka joskus ostaakin. Tämä kappale tuli minulle pienen lahjasetin mukana joskus.

Aiheesta kukkaruukkuun. Tahtoisin kehua teille uutta lempimascaraani, nimittäin Max Factorin False Lash Effectiä. Yhdellä kerroksella tämän lopputulos vastaa hyvin paljon Maxin tavallista Masterpiece-mascaraa, kahdella masperpiece Maxia ja kolmella kerroksella vaikutelma alkaa tosiaan olla tekoripsimäinen. Tätä levitettäessä on vaan syytä opetella oikea tekniikka, eli tätä mascaraa ei kuulu levittää siksakkaamalla kuten mascarat yleensä kehotetaan levittämään. Tämä ikäänkuin pyöräytetään hyvällä ranneliikkeellä ripsiin ja annetaan jopa hieman kuivahtaa kerrosten välillä.

Tällä saa siis hyvin sekä pituutta että tuuheutta, mutta tämä poimii mukaan joka ikisen lyhyemmänkin ripsen ja erottelee ne samalla. Jälki on hyvin siistiä ja näyttävää, mutta hämähäkki efekti jää kokematta. Suosittelen! Tällä hetkellä tästä on saatavilla Suomessa vain vesiliukoinen versio, mutta vedenkestävä on tulossa kesäksi.

Olen kokeillut arviolta 50 eri mascaraa ja tässä tämän hetkinen TOP 3-listani:
1. Max Factor False Lash Effect
2. Lumene Blueberry Volume
3. Helena Rubinstein Lash Queen

Omat ripseni ovat melko pitkät, mutta vaaleat ja hennot. Tarvitsen mascaran, joka pidentää hieman, mutta etupäässä tuuheuttaa. Tykkään näistä jämäköistä kumi- ja muoviharjoista, joita valmistajat nykyään onnekseni suosivat. Esimerkiksi puolestaan Diorin Diorshow-mascaran harja on minun ripsilleni sitten taas aivan liian kookas, vaikka tuo mascara tuuheuttava onkin. Omat ripseni ovat nimittäin sen verran hentoiset, etteivät ne yksinkertaisesti vaan mene tiheän mascaraharjan harjasten väleihin.

Mitkä ovat teidän mascarasuosikkinne?

Kommentit (18)
  1. Minun suosikkini on myös Max Factor False Lash Effect. Tuo oli nyt tosi hyvä asia kun laitoit nuo tunnisteet. Kiitos paljon siitä. ☺

  2. Minä tykkään tosta Diorshowsta! En ole varmaan neljään vuoteen muita kokeillutkaan, paitsi silloin tällöin käytän lahjaksi saatua Lumenen Blueberry Curlia, joka ei tosin tee ripsilleni mitään verrattuna Dioriin. Diorshown vesiliukoinen versio vetää ripseni ihan tönkkösuoriksi, mutta vedenkestävällä taas saa ihanat kaarevat ripset. En ole tosin vieläkään löytänyt sellaista silmämeikinpoistoainetta, joka poistaisi vedenkestävän Diorshown kunnolla. Opiskelijabudjetilla sellaiseen ei ole ehkä varaakaan 🙂 (vaikka kalliiseen ripsariin on 😀 Oon kyllä aina hankkinut sen laivalta tai lentokentältä..)

    Mutta voisin ehkä kokeillakin tota False Lash Effectiä, sen verran hyvältä ripsesi näyttää !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *