Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 55: No kilpaillaan nyt sitten!

Olen saanut muutamia viestejä, joissa ehdotettiin, että voisin luopua ylimääräisistä tuotteistani järjestämällä blogissani arvontoja ja palkitsemalla ihmisiä noilla ylimääräisillä tuotteilla. En oikein lämmennyt ajatukselle täysin enkä ole varma lämpenettekö tekään, mutta jos ette innostu, niin sitten vain jätätte osallistumasta. Päätin kuitenkin, että nyt kun 200 tilaajan raja on Blogilistalla mennyt rikki niin olkoon, kokeillaan nyt sitten.

Tässä kilpailussa palkintona olisi neljä kappaletta IsaDoran Waterproof Cream Eye Shadow -voidemaisia luomivärejä (sävyt Pale Rose, Pink Apricot, Seaweed Green ja Splash Turquoise), joita voi käyttää luomilla ihan yksistään tai luomivärin pohjustajina. Nämä paitsi kiinnittävät mahdollisen päälle laitettavan luomivärin, myös vahvistavat sen pigmenttiä. Todella ihania tuotteita, joita en itse kuitenkaan tarvitse. (Myönnettäköön kuitenkin, että kaikkia paitsi käyttämättä jäänyttä turkoosia olen kokeillut kerran.)

Nämä luomivärit voit voittaa itsellesi jättämällä kommenttilaatikkoon ihan vaan toiveen siitä, mitä tahtoisit blogissani nähdä ja mistä toivoisit minun kirjoittavan. Eniten innostusta minussa aiheuttaneen idean keksijä saa palkinnon. Muistakaahan anonyymit keksiä nimimerkkiä niin voin tarvittaessa huhuilla peräänne! Sähköpostiosoitteen antamistakaan en panisi pahitteeksi, sillä yhteydenotto on sen avulla helpointa. Kilpailuaikaa on tiistaihin asti ja keskiviikkona julistan voittajan.

(Juttuehdotuksia minulla on pienissä taskussani kyllä suuri läjä jo ennestäänkin, mutta inspiroiduin juuri siivoamaan meikkilaatikoitani ja näistä luomiväreistä on vain päästävä eroon pian…)

Katsotaan, lämpenettekö tälle idealle, sillä löysin myös muita kivoja palkintoja. 😉

Kommentit (84)

 1. Anonyymi

  Hei,
  olen innostunut blogistasi niinkin paljon, että ajatus omasta samantyylisestä blogista on alkanut kovasti kutkuttamaan. Asiantuntemusta kun sinulta löytyy, toivoisin postausta, jossa olisi hintavien ja halpojen merkkien eroista. Löytyykö edullisempia tuotteita, jotka ovat täysin knock out verrattuna kalliimpiin sisaruksiina?

  Lisäksi haluaisin lukea siitä, miten miehesi (mahdollisesti myös ystäväsi/lähipiirisi) suhtautuu kosmetiikkainnostukseesi sekä kosmetiikkaan kuluvaan rahamäärään. Itsellänikin kun on oma wannabe-diplomi-insinööri, joka jaksaa kerta toisensa jälkeen ihmetellä mihin kaikkia lukuisia tuotteita tarvitaan, ja miten hänen mukaansa ”joku hullu voi maksaa niistä niin paljon”.

  Toivottavasti blogisi jatkuu vielä pitkään!

  T.Tanja

 2. norppa

  Kerro tuotteita, joiden toivoisit eniten olevan jo loppuneet ja miksi. Samaan liittyen ehkä ne mielestäsi huonot kosmetiikkatuotteet ja syyt siihen. Kiinnostaa, vaikka eihän sitä voi täysin toisen kokemusten perusteella teilata mitään tuotetta…

 3. Stellina

  Nyt kun lueskelin läpi näitä muiden juttutoiveita niin mua kiinnostaisi ehdottomasti kans tietää että miten se sun wannabe-insinööri suhtautuu tähän sun harrastukseen ja että mitä tuotteita tämä miekkonen itse käyttää. Esim. onko ehkäisevä silmänympärysvoide jo hänenkin listalla (mun miehellä jo on mut se onkin vähän vanhempi!)…? 😉

  Ja sitten tällaisena herkkäihoisena kaikki tämän erityisryhmän huomioon ottavat lisävinkit on tervetulleita.

  Niin, että koukkuun oon mäkin jäänyt tätä lukiessa, tunnustan! 🙂

 4. Päivä 58: Räps räps ja maailmanrauhaa! – Kauneus & Terveys -blogit

  […] muuten vielä lopuksi muistuttaa kaikkia kilpailustani, eli juttuvinkkejä voi lähetellä vielä huomiseen puoleenyöhön asti ja keskiviikkona julistan […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *