Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 54: Dior huumaa ilmassa

Jälleen on jotain loppunut, nimittäin Diorin Cleansing Gelee for Face, Lips and Eyes. Kyseessä oli matkakoko, eli tavaraa oli vain 50 ml.

”Mitä ihmettä, vastahan siltä viikko sitten loppui yksi putsari! Änkeääkö se ne kaikki saamarin meikkinsä kerralla kasvoilleen kun tarvitsee viikossa 50 ml putsaria?” pohtii nyt joku silmät pyöreinä.

Ei se änkeä. Ei se sitä ihan niin paljon meikkiä käytä.

Tästä oli siis jäljellä n. 1/5, jonka päätin käyttää loppuun kun juuri sain tästä täysikokoisen version. Yksi kappale näitä matkakokoja olisi vielä jäljellä tuon täysikokoisen putilon lisäksi.

En ole vielä ihan varma, mitä tykkään tästä tuotteesta nyt, kun olen käyttänyt tätä viikon putkeen. Ennen olen käyttänyt tätä vain päivän tai pari satunnaisesti reissussa. Kai tämä ihan hyvin puhdistaa, mutta tämä tuntuu tosiaan vaativan sen, että tuote on levittämisen jälkeen aluksi pyyhittävä paperilla pois ja sitten vasta huuhdottava vedellä, sen verran rasvainen tämä kuitenkin on. Tällä pienellä kokemuksella en osaa vielä antaa lopullista tuomiota, mutta kommentoin sitten paremmin, kun pääsen käyttämään kauemmin yhtäjaksoisesti. Satunnaisessa matkakäytössä tämä on kuitenkin toiminut minulla hyvin kaiken meikin poistoon, mutta kotona olen ottanut silmämeikin erikseen pois normaaliin tapaan.

Olen muuten taas ihan tuskissani ja kosmetiikkahimoissani. Viimeviikkoinen Dior-koulutus sai minut himoamaan useita tuotteita ja päädyin pienessä kuumeessa tylsistyneenä surffaamaan Garden.co.uk:n sivuilla, joilta saa Dioria todella edullisesti. Liike sijaitsee Englannissa, joten tullirajoistakaan ei tarvitsisi välittää. Tahtoo!
Yritän kuitenkin pysyä kovana ja pitää päässäni seuraavan mantran:

En oikeasti tarvitse sitä. Minulla luultavimmin on jokin, jota voi käyttää vastaavalla tavalla. Jollei ole, en tarvitse sitä.

Tätä koitan kokoajan hokea itselleni, sillä kyllähän tuo pitää paikkansa ihan täysin. Tarve ja halu kun ovat kaksi niin eri asiaa. Mutta kun tällä hetkellä haluasin kovasti tarvita vaikka mitä…

Kommentit (4)

 1. Anonyymi

  Kiva blogi!

  Mielenkiinnosta, mita mielta olet anti-aging tuotteista? Uskotko oikeasti niiden tekevan jotain mita tavalliset voiteet eivat? Uskotko, etta rasva pystyy haivyttamaan juonteita ja ryppyja?

  Enta mita mielta olet kosmetiikan kemikaaleista?

 2. Nimetön

  Anonyymi: En usko ihmeisiin. Jos iholla on oikeasti syvempiä ryppyjä, en usko, että niitä voidaan täysin hoitaa rasvoilla. Toki on muutama poikkeuksellinen aine, joilla on todistettua tehokkuutta (esim. retinoidit, tretinoiini), mutta monien ryppyvoiteiden vaikutus perustuu vaan ryppyjä piiloon ”meikkaaviin” silikoneihin.
  Itse uskon nimenomaan ennaltaehkäisyyn. Iho tulee puhdistaa ja kosteuttaa hyvin, sitä ei saa rääkätä esim. venyttelemällä sitä jatkuvasti ja auringon UV-säteilyltä tulee suojautua.
  Niin, ja sitten uskon botoxiin… 😉

  Tuohon kemikaalikysymykseesi minulla ei ole mitään erityistä mielipidettä. En ole koskaan jaksanut ottaa stressiä siitä, että elimistööni kenties kertyy ylimääräisiä kemikaaleja. En tupakoi tai tee montaa muutakaan haitallista asiaa, joten kerään sitten kemikaalini kosmetiikasta. Ja kuten aina sanon, kuolinsyyni tuleekin todennökäisesti olemaan kosmetiikan yliannostus…

 3. Eirene

  Voi ei, voi MIKSI piti mainia Diorin 5 värin paletit ja garden.co.uk… Tahtoisin niin palavasti tilata tuolta kaksi palettia (okei, enemmän mutta rajasin vaihtoehdot kahteen jotka täytyy saada), mutten millään pysty perustelemaan itselleni miksi se olisi järkevää tällä hetkellä. Okei, edullinen hinta ja minulla ei juuri niiden sävyisiä paletteja ole, mutta vasta ostin ekat MACit ja kaikenlaisia menoja on lähiaikoina muutenkin tulossa, pakko hillitä ostohaluja. En sitäpaitsi ole itse vielä ko. puljusta mitään tilannut joten ehkä kuulostelen ensin muiden kokemuksia… Olitko itse tilannut tuolta jotain?

  Mulla on ollut tuota Diorin putsaria, ensiksi pidin siitä paljonkin mutta loppujen lopuksi en sitten enää ostanut uudelleen. Muistaakseni poisti kyllä meikit ihan pätevästi, muttei sitten pitemmällä käyttövälillä käynyt herkälle/helposti tukkeutuvalle iholle.

 4. Nimetön

  Eirene: En ole itse tilannut, mutta olen kuullut tuolta tilanneilta hyvää palautetta, joten uskallan suositella ja varmasti tilaan itsekin jatkossa Diorini sieltä. Uutuudetkin näyttävät tulevan tuonne melko nopeasti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *