Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 53: Uusperheen uusin vauva

Asuntoomme tuli eilen taas uusi vauva. No okei, ei se vaan tullut, minä toin sen. Myönnetään.

Minulla on kyllä hyvä selitys tälle! Sain eräästä liikkeestä yhdestä valitsemastani tuotteesta 35% pois hinnasta ja pakkohan tuo etu oli käyttää. Olen himoinnut tätä palettia jo jonkun aikaa, mutta vielä en ole bongannut tätä nettikaupoista edullisesti. Kyseessä on siis loppuvuodesta -08 ilmestyneen lookin paleteista toinen, 140 Twilight. Tämän testeri oli minulta kerran töistä yökylässä ja rakastuin täysin ja siitä asti olen tätä himoinnut.

Mutta kuten uusperheissä monesti saattaa sattua, ei toinen välttämättä hyväksy kumppaninsa lapsia ja tunnusta niitä myös omikseen ja ole yhtä avosydäminen ja rakastavainen niitä kohtaan kuin toinen. Niin myös tässä wannabe-insinöörin ja kosmetiikka bimbon pesueessa on käynyt. Jostain syystä wannabe-insinööri ei ymmärtänyt tätä pientä vauvelia yhtään kuten ei myöskään aikaisempia vauvojani.

Kohtaamme arjessamme jatkuvasti uusperheelle tyypillisiä ongelmia:
-toinen arvostelee toisen lapsia todella rankasti ja pitää heitä lähes hyödyttöminä
-toinen ei pidä siitä, että toisen lapsiin kulutetaan hänen mielestään liikaa rahaa
-toinen kokee olonsa ulkopuolisiksi tietynlaisissa tilanteissa eikä kykene muodostamaan toisen lapsiin samanlaista kiintymyksellistä suhdetta

Tätä listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle, mutta tässäpä ne tyypillisimmät ongelmat tulivatkin jo. Mitä mieltä lukijoideni miehet ovat teidän suhteestanne kosmetiikkaan ja uusiin hankintoihin?

Tässä vielä uusin, eilen otettu vauvakuva:

Aika tylsiä nämä peruskuvat paleteistani. Mitenköhän sairaana minua pitäisitte, jos alkaisin ottamaan paleteistani samantyyppisiä kuvia, kuin lapsista normaalisti otetaan? Vauvani pehmolelun kanssa, vauvani lukemassa kuvakirjaa, vauvani auringonpaisteessa hellehatussa ja aurinkolaseissa, vauvani puurolautasen äärellä… Houkuttava ajatus, mutta ihan niin sekaisin en taida vielä olla…vai olenko?

😉

Kommentit (36)

  1. Anonyymi

    Poikaystäväni päivittelee aina, kun himoitsen jotain kosmetiikkaa(tai vaatteita/laukkuja/kenkiä). Mutta kyllä silloin kelpaa kun olen vähän iltamenojen takia meikannut ja laittautunut. Mutta samalla tavalla minäkin pyörittelen silmiäni, kun mies himoitsee keilapalloja tai urheilun katsomista.
    Äitini on melkein pahempi huomauttelemaan noista kosmetiikkaostoksista (joka on ihan hyvä ettei tule liian helposti tuhlattua rahoja tuotteisiin joita ei tule sitten edes kunnolla käyttämään)

    -Mintan

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *