Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 50: Loppuunhajoitettu tuote

Lasiviila. Voi, miten ihana keksintö! Ei liuskota kynsiä, vaikka viilaisi mihin suuntaan ja miten päin tahnsa eikä tätä käyttäessä ennenkaikkea tarvitse enää koskaan ostaa uutta viilaa. Ellei se sitten satu hajoamaan jonkun toimesta. Tuo joku voi tietysti olla kuka tahansa. Mahdollisesti joku huolimaton, mahdollisesti mies, mahdollisesti joku insinööriksi tahtova… (Mitä, mikä katkera ja vihjaleva äänensävy? En todellakaan tiedä, mistä puhutte!)

No, lasiviilani siis hajosi:

Tämä on niitä ikuisuustuotteita, joita en olisi tahtout ostaa uudelleen. Näissäkin on suuria laatueroja: Entinen lasiviilani oli aivan surkea ja sai minut inhoamaan lasiviiloja, tämä puolestaan sai minut rakastumaan niihin. Harmi vaan, että tämä oli muistaakseni Mavalan tuotteiden kylkiäisenä saatava lahja, joten näitä ei voi ostaa uusia. Täytyy siis ihan arpapelillä löytää uusi.

Suosituksia tai ehdottomia tyrmäyksiä?

Tänään muuten loppui pienen pieni tuote (itseasiassa siis näyte), jonka kuitenkin koen mainitsemisen arvoiseksi:

Kyseessä on pieni näyte Diorin Hydraction Visible Defence SPF 20 Rich cremestä. Todella miellytävä voide kuivalle iholle ja korkeahko suojakerroin on aivan loistava plussa. (Käytän ympäri vuoden kasvoilla lähes poikkeuksetta UV-suojaa, mutta saarnani aurinkosuojan tärkeydestä saatte kuulla myöhemmin.) Tämä kosteutti todella hyvin, mutta imeytyi silti loistavasti eikä jäänyt tahmeana iholle. Suosittelen!

Saanen vielä huomauttaa, että itsenikin suureksi yllätykseksi lakossani on nyt menossa 50. päivä! Koska Diorin viisikoita ei siis lasketa, olen pysynyt lakossani täysin. Mikäli kukaan muu ei tajua minua tästä saavutuksestani onnitella, niin taidankin tästä hilpaista naamakirjaan lähettelemään itselleni kortteja, ruusuja, haleja, skumppaa ja ties mitä muuta mahdollista….

Kommentit (10)

 1. Anonyymi

  Onnea saavutuksestasi! Toivottavasti pysyt lakossa vielä pitkään, koska blogiasi on niin kiva lukea! 🙂

 2. Anonyymi

  Hauska blogi, joka valitettavasti saa aikaan vain shoppailufiiliksen :)! Mutta tsemppiä sulle!
  Sellainen pieni vinkki että Duroyn lasiviila (saa mun mielestä ainakin stockmannilta ja kai sokokselta) on mulla kestänyt tosi hyvin ja toimii mainiosti.

 3. Charming nails

  OPI lasiviila on best!

 4. Rhia

  Ostin ekan lasiviilani Instrumentariumista. Se oli surkea ja sitten (onneksi) vahingossa tiputin sen lattialle ja se tietenkin hajosi. Toiseksi ostin Trindin viilan joka on oikein loistava, se on pysynyt ehjänä jo vuodesta 2005 =)

 5. Nimetön

  Kiitokset kaikille (kerjätyistä) onnitteluista ja lasiviilasuosikeista! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *