Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 49: Harrastelija

Hei rakkaat ymmärtäväiset, sympaattiset, empaattiset ja fiksut lukijani.

Olen maininnut teille joskus, että minulla on pieni harrastus. Ei, en ratsasta, golfaa tai ostele antiikkia. Harrastukseeni kuluu paljon vähemmän rahaa. Harrastukseni on itseasiassa kerätä pientä käyttökelpoista kokoelmaa. Ei, en kerää postimerkkejä tai kolikoita, minä kerään näitä:

Tässä on kokoelmani uusin ihanuus, 029 Moonlight. Tämä on joulukokoelman paleteista toinen ja juuri tämä ei jäänyt valikoimiin, mutta onneksi sain tämän hieman kokeillun yksilön varsin edullisesti. Meikkasin tällä juuri tänään ja ai että tämä vaan on ihana! Mutta niinhän Diorit ovat aina. Nämä ovat niin monipuolisia ja laadukkaita paletteja. Sävyjä voi sekoitella, nämä pysyvät ja levittyvät loistavasti…täydellisiä. Ja jopa halvempia kuin esim. MACin meikit. Jopa ihan Stockalta täydellä hinnalla ostettuna yhdelle luomivärille jäisi n. 12 euroa hintaa jos laskee värinapin hinnan per sävy viiden luomivärin paletista. Ja ulkomailta tilattuna tietysti tulevat huomattavasti edullisemmiksi.

Mutta mikä ihana, Diorin täyttämä viikko minulla siis onkaan ollut takana! Saaliina on ollut minipaletti ja normaalikokoinen paletti, minuhuulikiilto, miniripsiväri, meikkivoide, hajuvesi sekä putsari. Minun mittapuullani siis erittäin hyvä viikko. Harmi van, että tavaraa on tainnut tulla lisää enemmän kuin sitä on kulunut loppuun, joten vaikka olenkin ihan sääntöjen mukaan lakkoillut liki 50 päivää niin tavarapaljous ei ole niin radikaalisti jostain syystä vähentynyt…

Tämän uusimman Diorin paletin voin kuitenkin kuitata tällä loppuunkulutetulla tuotteella:

Lumenen Sensitive Touch -sarjan Rauhoittava hoitoseerumi. Ihan kiva kevyt seerumi, mutta en nyt kokenut tätä mitenkään erityisen mullistavana tuotteena. Ikimaailmassa en maksaisi tästä sitä noin 25 euroa, jota tästä kaupassa vaaditaan, itse sain tämän syksyllä entiseltä työpaikaltani. Tämä toi ihan kivasti lisäkosteutusta iholle, mutta jotenkin tällä tuli sellainen jännä ”hikoileva” efekti, eli ihan kuin kasvoille olisi yhtäkkiä tullut kevyt hiki. Saman tunteen saan tämän sarjan päivä- ja yövoiteillakin, joten tällä hetkellä sarjan päivävoide on käytössä kaulavoiteena.

Jos minun tulisi käyttää pelkästään yhden kosmetiikkasarjan tuotteita, olisi se ehdottomasti Dior. Onko teillä joku suosikkisarja, jonka valitsisitte, jos teidän tulisi valita vain yksi sarja, jonka tuotteita voisitte käyttää?

Kommentit (14)

 1. Charming nails

  Okei, kiitokset Golden girl. Täytyy nyt yrittää muistaa laittaa vaikka Humektania kaulallekin 🙂
  Tää sun blogi on koukuttava!

 2. Annika

  Minun suosikkini on Lancome.

  Joudunko vanhempana kärsimään siitä, että parikymppisenä hoidin tosi huonosti ihoani? Oli enemmän sääntö kuin poikkeus, että menin meikit naamalla nukkumaan.

  Mitä mieltä olet ”halpismerkeistä”, kuten Yves Rocher, Avon, Oriflame, Lumene jne? Ovatko ne ihonhoidossa yhtä tyhjän kanssa? Kannattaako laatuun panostaminen, vai voiko halvallakin päästä?

 3. Nimetön

  Annika: Mielestäni hinta ei aina kerro kaikkea ja edullisempienkin tuotteiden joukosta löytyy helmiä ihan yhtä lailla kun kalliimmistakin tuotteista löytyy susia. Eli halvallakin voi päästä jos vain hieman paneutuu siihen, mitä purkki on syönyt (INCI-lista) eikä vaan sokkona luota siihen, mitä kyljessä lukee. Itse luen ensin INCIä (sen verran kuin ymmärrän ja tiedän mitä etsin) ja sitten luen, mitä tuote lupaa (ja tässä vaiheessa monesti nauran päälle).

 4. Anonyymi

  Ihonhoitotuotteista oma suosikkisarjani on ehdottomasti Clarinsin herkän ihon tuotteet.

  Meikeissä tulee sitten vaikeampi päätös. Varmaankin Dior vie voiton. Noita viisikkoja löytyy täältä vasta 11 kappaletta. Normaalikokoisina siis. Ja pikkuisina niitä on kuusi. Tavoitteena on että kakskymppisenä olisi 20 isoa palettia. 🙂 Ulkomailta tulee kanssa ostettua aika reippaasti. Eli kolme / vuosi niin tavoite on täynnä. Sävyt on vaan niin ihania. <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *