Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 48: Loppuu loppuu!

Taas on kaksi tuotetta loppunut.
Ensimmäinen loppuun kulutettu tuote on Lumenen Arctic Aqua Virkistävä suihkugeeli.

Aivan ihana tuote! Tykkään tämän raikkaasta tuoksusta niin paljon! Tämä pesi juuri sopivasti eikä ihosta tullut liian puunattua. Voisin ehdottomasti pitää käytössä vaikka jatkuvasti. Tätä löytyykin kätköistä vielä yksi purkki, joka tosin lähti Wannabe-insinöörin käyttöön samantien. Ja jos nyt tarkkoja ollaan, niin tämänkin käytti kyllä suurimmaksi osaksi Wannabe-insinööri. Mutta minä käytin vihonviimeisen käyttökerran, joten käytännössä tämä on siis minun itseni loppuunkuluttama.

Myös Erisanin Hoitava käsivoidetiiviste loppui:

En voi sietää tiivistekoostumuksia! Olkoot vaikka kuinka riittoisampia tavallisiin verrattuna, mutta kun en vaan voi sietää sitä, ettei voide levity kunnolla vaan on sellaista jankkia, että sen kanssa saa tapella vaikka kuinka kauan ennen kuin sen on saanut levitettyä kaikkialle käsiin. Ja tästä hajusteettomasta tuotteesta puuttui jälleen kerran se kiva elämys, jonka tuoksu aina saa aikaan. En siis hankkisi uutta, sillä ei tämä mitenkään erityinen ollut kosteutusteholtaan.

Huomautin jo eilen käsien hoitamisen tärkeydestä, mutta siitä ei vaan voi paasata liikaa. Pitäkää siis hyvät naiset huolta käsistänne! Kosteuttakaa tehokkaasti, hoitakaa kynsinauhoja ja kynsiä sekä käyttäkää kesällä aurinkosuojallista käsivoidetta. Kun olette vanhoja ja vaikka miten kehutte hyvillä geeneillänne ja rypyttömillä kasvoillanne ja käytte pistättämässä botoxia ja valehtelette parikymppisille miehille baarissa ikäänne reilusti alakanttiin niin kädet paljastavat teidät aina. Ryppyinen iho, maksaläiskät, repaleiset kynsinauhat ja keltaiset kynnet kyllä paljastavat, ettette enää ole nuoria neitejä ja jää monet hyvät jatkot parikymmpisten mallipoikien asunnolla kokematta. Eli aloittakaa käsienne huolto ja hoito ajoissa! Katselkaapa vaikka töissä ja bussissa ihmisten käsiä, huomaatte kyllä, mistä puhun.

Kommentit (7)

 1. Nimetön

  Anonyymi: Viime viikosta lähtien on ollut EU:n lainsäädännössä kiellettyä testata EU: alueella eläinkokeilla ja myydä tai tuoda EU:hun eläimillä testattuja aineita tai lopputuotteita (poislukien toksikokineettinen testi, lisääntymistoksisuustesti ja toistuvan annoksen toksisuustesti). Toki jokainen ”perusaineosa” on jossakin vaiheessa testattu eläimillä, vaikkei itse sarja sitä olisikaan testannut.
  Ja vain tuo yksi viesti tuli perille, jotan hyvä, että yritit useasti. 🙂

  Anonyymi: Käsille ja kynsille suosittelen ihan vaan käsivoidetta ja kynsinauhavoidetta sekä tarvittaessa vahvistavaa/ hoitavaa lakkaa suojaamaan kynsiä. Kynsien ja käsien hoitotuotteet riippuvat aina omista tarpeista ja ongelmista, mutta perushoitona käsivoide ja kynsinauhavoide ovat hyvä lähtökohta.
  Jos 15-vuotias meikkaa säännöllisesti niin pidän erittäin tärkeänä, että hän myös käyttää peruskosteuttavaa silmänympärysvoidetta. Meikkien putsaaminen kuitenkin rasittaa aina ihoa hieman, joten hyvä kosteutus on tärkeää. Aikaisin aloiteussa silmänympärysvoiteen käytössä on ideana nimenomaan juonteiden ennaltaehkäisy. Kokeile esim. Pirkka-merkkistä peruskosteuttavaa silmänympärysvoidetta, todella hyvä hinta-laatu suhde!

  Sini: Edullisempia, suojakertoimellisia käsivoiteita löytyy Nivean lisäksi esimerkiksi Neutrogenalta (Anti-ageing Käsivoide SPF 15). Melko harvassa kyllä valitettavasti ovat. :/

  Anonyymi: Läträily tuo kuitenkin tunteen siitä, että jotakin ehkäisyä on ainakin yritetty. 😉

  Anonyymi: Suositella saa, vain yllyttäminen on kiellettyä. 🙂

 2. Anonyymi

  Kiitos tiedosta, täytyy käydä katsastamassa josko omalla Sokoksellani olisi tuota Neutrogenaa tarjolla.

  Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *