Päivä 48: Loppuu loppuu!

Taas on kaksi tuotetta loppunut.
Ensimmäinen loppuun kulutettu tuote on Lumenen Arctic Aqua Virkistävä suihkugeeli.

Aivan ihana tuote! Tykkään tämän raikkaasta tuoksusta niin paljon! Tämä pesi juuri sopivasti eikä ihosta tullut liian puunattua. Voisin ehdottomasti pitää käytössä vaikka jatkuvasti. Tätä löytyykin kätköistä vielä yksi purkki, joka tosin lähti Wannabe-insinöörin käyttöön samantien. Ja jos nyt tarkkoja ollaan, niin tämänkin käytti kyllä suurimmaksi osaksi Wannabe-insinööri. Mutta minä käytin vihonviimeisen käyttökerran, joten käytännössä tämä on siis minun itseni loppuunkuluttama.

Myös Erisanin Hoitava käsivoidetiiviste loppui:

En voi sietää tiivistekoostumuksia! Olkoot vaikka kuinka riittoisampia tavallisiin verrattuna, mutta kun en vaan voi sietää sitä, ettei voide levity kunnolla vaan on sellaista jankkia, että sen kanssa saa tapella vaikka kuinka kauan ennen kuin sen on saanut levitettyä kaikkialle käsiin. Ja tästä hajusteettomasta tuotteesta puuttui jälleen kerran se kiva elämys, jonka tuoksu aina saa aikaan. En siis hankkisi uutta, sillä ei tämä mitenkään erityinen ollut kosteutusteholtaan.

Huomautin jo eilen käsien hoitamisen tärkeydestä, mutta siitä ei vaan voi paasata liikaa. Pitäkää siis hyvät naiset huolta käsistänne! Kosteuttakaa tehokkaasti, hoitakaa kynsinauhoja ja kynsiä sekä käyttäkää kesällä aurinkosuojallista käsivoidetta. Kun olette vanhoja ja vaikka miten kehutte hyvillä geeneillänne ja rypyttömillä kasvoillanne ja käytte pistättämässä botoxia ja valehtelette parikymppisille miehille baarissa ikäänne reilusti alakanttiin niin kädet paljastavat teidät aina. Ryppyinen iho, maksaläiskät, repaleiset kynsinauhat ja keltaiset kynnet kyllä paljastavat, ettette enää ole nuoria neitejä ja jää monet hyvät jatkot parikymmpisten mallipoikien asunnolla kokematta. Eli aloittakaa käsienne huolto ja hoito ajoissa! Katselkaapa vaikka töissä ja bussissa ihmisten käsiä, huomaatte kyllä, mistä puhun.

Kommentit (7)
  1. Käytän itsekkin tuota samaa suihkugeeliä, olen myös todennut sen todella ihanaksi. Minä kierrätän tarkkaan aina kaikki tyhjät meikkipullot ja kynsilakat. Käytän suurimmaksi osaksi Bodyshopin tuotteita vaikka niillä kyllä onkin hintaa, mutta tulee sitä käytettyä muutakin. En käytä juurikaan eläintestattuja. Bodyshopissa on myös se ihanuus että sitä voi tilata myöskin postimyyntinä, mutta yleensä kipasen itse kauppaan. Kysyisinkin, että tiedätkö onko Nivea eläintestattu? Ja haluiaisin löytäää sellaisen deororantin jossa ei olisi ollenkaan alkoholia ja aluminium Cholorohydratea, koska net ärsyttävät ihoani.
    Mukava seurailla tätä blogiasi päivittäin.
    Anteeksi jos näitä on tullut nyt useampi lähetetyä, koska en saa lähetettyä sitä.
    Nyt varmaan hermostut minuun jos näitä olen useamman kerta lähettänyt ja jos ne vielä ovat tulleet perillekkin.

  2. Minkälaisia käsien ja kynsien hoitotuotteita suosittelet?
    Ja pidätkö tärkeänä, että 15-vuotias käyttää esim silmänympärysvoidetta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *