Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 46: I feel like Miss Dior!

Ooh, miten ihana päivä…siis minun kannaltani, ei kosmetiikkavarastojeni! Minua on koulutettu ja lahjottu aivan ihanilla tuotteilla. Kotiin kanssani matkustavat seuraavat ihanuudet:

-Miss Dior Cherie L’Eau 50 ml (I-H-A-N-A!)
-DiorSkin Nude meikkivoide sävy 010 (Ihana myös)
-Näytekokoinen DiorSkin Nude meikkivoide sävy 020
-Cleansing Gelee for face, lips and eyes. (Täytyyhän nyt tätäkin hieman kehua, tai luulette, että tämä on muita vähemmän ihana.)

Lisäksi olen ihastellut ja räpläillyt ihania tulossa olevia uutuuksia ja saanut hyviä lisävinkkejä hieman vanhemmistakin tuotteista. Dior, I love you!

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  ootko hei kosmetologi? Olen ihan uusi lukija, ja en oo ihan perehtynyt siihen vielä..

  Jos oot kerroppas mulle miten saan noi kauheet mustapäät pois??!

  Kiitos jo etukäteen!

 2. maria

  Hei! oletko koskaan ajatellut laittavasi arvontaa pystyyn ja laihjoittamalla tällä tavalla paria ylimääräistä kosmetiikka tuotettasi eteenpäin? (:

 3. Nimetön

  basu: Minä en välitä niin noista muista Miss Dior Cherie tuoksuista (Edt, EdP), mutta tämä uusin L'eau on aivan ihana. Oikeastaan jo ihan eri tuoksu kuin nuo kaksi aiemmin julkaistua.

  Fifi: Nude on kyllä ihana. <3 Toinen suosikkini on Forever, joka on hieman peittävempi, mutta yhtä ohuen tuntuinen iholla. Jos iho kuitenkin on pintakuivuuteen taipuvainen niin Nude on ehdottomasti parempi.

  Anonyymi: Kerron nyt vaan vielä toistaiseksi, että kosmetiikan parissa työskentelen ja olen myös opiskellut alaa, mutta opiskeluistani ei ole työssäni pahemmin ollut hyötyä. Tekemällä oppii. 🙂

  Iina K ja Nelli: Et tainnut varmaan saada tätä L'eau versiota, sillä tämä on vasta julkaistu. Sekoitit varmaan EdT tai EdP versioon. 🙂 Mutta suosittelen tuoksuttelemaan tätäkin, on aivan ihana! Hieman kepeämpi ja vielä tyttömäisempi mielestäni kun vertaa aiempiin. Ja kivaa, että blogiani on ollut hauska lukea. 🙂

  Charming nails: Aina voi toivoa, minäkin odotan kovasti sitä sade päivää, kun rännän sijaan sataa viisikoita. 😉

  Anonyymi: Ihoasi näkemättä ja hoito/meikkaus tottumuksistasi tietämättä kysymykseen on varsin hankala vastata. Kaiken lähtökohtana on kuitenkin hyvä ja huolellinen ihonhoito ja eteenkin puhdistus. Toki mustapäät voivat myös olla hormonaalisia ja lähtevät, kun hormoonitoiminta iän myötä tasoittuu. Suosittelen kuitenkin tarkistamaan, että sinulta löytyy kaapistasi hyvä puhdistusaine ja kasvovesi ja että kasvojesi iho tosiaan on puhdas puhdistuksen jälkeen. Kuorinta ja puhdistavan naamion säännöllinen käyttö myös ennaltaehkäisevät uusia mustapäitä.

 4. Nimetön

  maria: Mietinnässä on ollut, mutta kun eikai mikään kunnollinen, arvontaan kelpaava tuote voi olla minulle ylimääräinen? 😉 Mutta lupaan miettiä asiaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *