Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 44: (Kosmetiikka)friikin yöpöytä

Mitä kosmetiikkafriikki tekee illalla viimeiseksi ennen nukahtamistaan? Tässä kuvaa turkoosilla ja ruskealla värikoodatun makuuhuoneen yöpöydältä:

Mitä sieltä sitten löytyy? Biothermin huulirasvapurkki, Erisanin käsivoiteen jämät, Schollin jalkavoide ja LCN:n kynsiöljy. Nuo ponnaritkin varmasti vielä ymmärtää ja tunnelmaa luovan kynttilätelineen, mutta entäpäs tuo korvatulppapussi ja ööh…kuulosuojaimet? (”Aktiivikuulosuojaimet,” korjaa asiantunteva wannabe-insinööri.)

Kyllä, näitte oikein. Nimenomaan kuulosuojaimet ja korvatulppia. Vaikka rakastankin uutta asuntoani kovasti (nyt kun kisaanpissan ja märän koiran aiheuttamista hajuhaitoista on vihdoin päästy eroon aktiivisen desinfiointiaineiden ja tuoksukynttilöiden avulla), on siellä yksi asia, joka olisi vielä saatava kuntoon. Nimittäin ilmastointi. Kerrostalossa asuvat varmasti tietävät, miltä kuulostaa, kun naapuri käy yön hiljaisina tunteina kovalla paineella olevan suihkun alla kuuramassa itseään. Ai että sitä putkien kohinaa! No, asuntomme joka ikininen ilmastointiaukko (”Palkokuristin,” korjaa asiantunteva wannabe-insinööri) humisee samaa trooppisten välimeren aaltojen kohinaa. Ensimmäisen yön yli selvisin väsymyksen voimalla, mutta seuraavien öiden ajan korvatulpat olivat aktiivisessa käytössä. Valitettavasti ne kuitenkin alkoivat sattumaan korvaparkoihini pahasti, joten käyttöön oli otettava kovat aseet. Eräänä aamuyön tuntina juoksin ensin koko asuntomme läpi etsien hiljaista, kohisematonta sopukkaa. Olohuoneessa kohisi, vaatehuoneessa kohisi, saunan lauteilla kohisi, vessan lattialla kohisi, jopa eteisessä kohisi… Eipä siinä muuta sitten, kun kaivamaan kuulosuojaimia (”Aktiivikuulosuojaimia,” muistuttaa wannabe-insinööri).

Ja niin oli herne kaivettu pois prinsessan patjojen alta ja prinsessa saattoi jälleen vaipua satavuo…parituntisiin yöuniinsa. No, onneksi tuo ilmastoinnin korjaus on nyt projektin alla ja asialle saadaan pian tehtyä jotain. Tämän jälkeen yöpöytäni tuotevalikoima hieman supistuu taas.

Mutta nyt voidaan taas palata blogin aiheeseen, sillä jotain on nimittäin saatu loppuun:

Yksi kappale Lumenen Kevyesti päivettäviä vartaloemulsiota on käytetty loppuun ja neljä enää jäljellä. (Itseasiassa tämän on loppunut jo muutama päivä sitten.) Rusketusta on pinnassa sen verran, että kävin viikonlopun naamiaisissa hyvin vähän vähemmän paahtuneesta ja uskoon tulleesta (haamun…aaveen…tai siis pyhän hengen nähneestä) Tukiaisesta. Voisin laittaa kuvan näytille, mutta koska aina on olemassa se vaara, että ihmiset oikeasti käyvät täällä vaan ”lukemassa” blogiani modernin, interaktiivisen kuvakirjan tavoin ja jättävät kuvatekstit huomioimatta niin jätän väliin. En tahdo, että joku oikeasti luulee kuvissa olevan normaalin persoonani. Kuvissa nimittäin näyttää jo hieman siltä, että hyvinkin olisin voinut laittaa kaikki omistamani meikit kerralla naamaan.

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Laita se kuva!!!

 2. Nekku

  Kannattaa kokeilla Earin korvatulppia (saa esim. apteekeista), ne eivät satu korviin samalla tavalla kuin nuo, joita olet käyttänyt. Eivät ehkkä blokkaa kaikkea ääntä yhtä hyvin, mutta itselläni ovat toimineet. Niistä on olemassa tavallisten lisäksi vielä ”soft” -versio, joiden ei pitäisi pakottaa herkimmissäkään korvissa. Olen nukkunut korvatulppien kanssa kymmenisen vuotta joka yö (koska niihin tottuu eikä sitten osaa olla ilman), eli kokemusta on kertynyt. 🙂

 3. Jeanne

  Tämä on todella ihana blogi. Kiitos, erittäin mukava lukea. 🙂

 4. Nimetön

  Anonyymi: Ihanaa kuulla, että innostut bloista, vaikket olisikaan kaltaiseni raskaan sarjan käyttäjä ja addikti. 🙂

  Anonyymit: Tuksu kuva jää toistaiseksi vielä piiloon. Ja Kevyesti päivettävän voiteen arvostelu tosiaan jäi vähän köykäiseksi. Tämä on kuitenkin oma ehdoton suosikkini vastaavista tuotteista, sillä kosteuttaa hvyin, tuo sopivan kevyen sävyn ja ennenkaikkea itseruskettavan tuoksu ei puske pahemmin läpi. Suosittelen!

  Nekku: Kiitos (erittäin tärkeästä) vinkistä! Ilmastointiamme on kuulemma tänään hiljennetty 5 desibeliä, mutta ryntään heti kotiin päästyäni apteekkiin ostamaan noita Earin korvatulippia, mikäli hiljaisuutta ei ole vielä saavutettu.

  Jeanne: Kiitos itsellesi, kiva kuulla. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *