Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 41: Aivojen uudelleenohjelmointi suoritettu

Tämä on ostolakkoni 41. päivä ja olen vihdoin löytänyt uuden tuntemuksen. Tuntemus on ostoksen jälkeinen katumus. Tämä ostomorkkikseksikin kutsuttu tunne ilmaantui eilen, kun olin ostanut erään asusteen.

Asuste ei ollut mikä tahansa jokapäiväiseen käyttöön tuleva asuste. Aikomuksenani oli nimittäin mennä viikonloppuna ystäväni järjestämiin naamiaisiin ja pukeutua Johanna Tukiaiseksi. Vaikka oman tukkani kunto saattaakin lähennellä kyseisen neidin tukkaa, eivät pituus ja väri kuitenkaan täytä kriteereitä. Niinpä minun oli siis ostettava peruukki:

Perfect!

Nyt en vaan sitten enää ole varma, olenko edes menossa juhliin ja omaatuntoani kiusaa ajatus, että käytin 20 € noinkin turhaan asiaan. No, tuon investoinnin vuoksi aion aina tilaisuuden tullen pukeutua Johanna Tukiaiseksi. Älkää siis koskaan kutsuko minua naamiaisiinne!

Tämän pienen pohdinnan ideana oli siis se, että ostolakko on oikeasti saanut minut miettimään turhan ostamista. Olen muutenkin yrittänyt kyllä olla ostamatta mitään tarpeetonta jo pidemmän aikaa, mutta nyt huomasin, että ”turhan” ostaminen oikeasti painaa mieltäni. Tiedänpähän ainakin, etten todellakaan osta mitään himoitsemaani kosmetiikkaa, sillä sen tarpeettomuuden vuoksi kokisin vieläkin suurempaa ostomorkkista. (Mainitsen taas kerran kyllä, että ihanat Diorin viiden luomivärin paletit ovat sitten ihan eri asia eivätkä liity tähän lakkoiluun mitenkään…)

Sitten vielä päivän pakollinen raportointiosuus:
Tigin Strawberry Lemonade body wash kului loppuun vihdoin. Sain tämän ystävältäni (joka oli saanut tämän töistä, muttei tykännyt tästä) marraskuussa ja siitä lähtien tämä on olut käytössä. Tämä on hieman normaalia suihkugeeliä isompi, sillä pakkauksessa oli 250 ml sijaan 350 ml, joten kaikki muut suihkueelini kuluvat loppuun toivottavasti hieman nopeammin (himoitsen edelleen sitä Kings & Queensin Mango suihkugeeliä). Tämä oli ihan kiva tuote, mutta en kyllä maksaisi tästä niin kovaa hintaa, kun siitä pyydetään Suomessa. Tuoksu ei ehkä ollut ihan niin herkullinen, joten senkään puolesta en itse hankkisi. Koostumus oli kuitenkin kivan paksua, jos nyt jotain erityistä positiivista on mainittava.

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    Suuri kiitos tästä blogistasi. Piristät nokkellalle tekstilläsi päiviäni. Toivottavasti itseltänikin löytyisi rohkeutta lakkoon, hius- ja ihonhoitotuotteita löytyy minultakin enemmän kuin omaan tarpeeseen…
    Tsemppiä lakkoosi ja tämän blogin kirjoittamiseen!

    *Stressaantunut ope, joka rentoutuu nettishoppailulla*

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *